Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Φλεγόμενη σαμπούκα την έστειλε στο νοσοκομείο


Μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα οταν ένα φλεγόμενο κοκτέιλ » εξερράγη » στο πρόσωπό της κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου στο Μάντσεστερ.

Η 24-χρονη έπινε στο Lola’s cocktail lounge στη βόρεια συνοικία της πόλης, όταν ξαφνικά τυλίχθηκε στις φλόγες.


Η Μάντσεστερ Evening News ανέφερε ότι ενώ άλλοι στο μπαρ έτρεξαν να την καλύψουν, κλήθηκε αμέσως ένα ασθενοφόρο.

Ένας εκπρόσωπος της Υπηρεσίας North West Ambulance επιβεβαίωσε ότι μια κλήση έλαβε χώρα στη 1:54 π.μ. την Κυριακή , προσθέτοντας : » Μια γυναίκα υπέστη σημαντικά εγκαύματα προσώπου. » Το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο σε λιγότερο από πέντε λεπτά μετά από την κλήση.

Η διοίκηση του μπαρ ονόμασε το περιστατικό ένα « φρικτό ατύχημα » και είπε ότι θα πρέπει να επανεξετάσει τα μέτρα ασφαλείας.

Ένας εκπρόσωπος του Lola’s δήλωσε : » Μετά το πρόσφατο περιστατικό στο χώρο μας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός πελάτη μας , προσφέρουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια για τους τραυματισμούς που υπέστη.

«Δουλεύουμε την επιχείρηση πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχαμε άλλο περιστατικό όπως αυτό και έχουμε επανεξετάσει τις διαδικασίες ασφάλειας και υγιεινής για άλλη μια φορά για να αποφευχθεί αυτό το είδος του φρικτού ατυχήματος από το να συμβεί ξανά».

Το θύμα έπινε μια «φλεγόμενη σαμπούκα» cocktail όταν συνέβη το ατύχημα, έλαβε  θεραπεία με μορφίνη στο σημείο και αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τα μαλλιά της είχαν πιάσει και αυτά φωτιά.



krasiagr.com / dailymail.co.uk

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου