Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Παναγία μου τι σκατόφατσες ~ Δείτε φωτογραφίες των γύφτων που έκλεψαν το κοριτσάκι

 

Κι όμως! Το κοριτσάκι φέρνει στον "πατέρα". Τσεκάρετε παρακάτω :)

Προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν η 40χρονη και ο 39χρονος, που εμφανίζονταν ως γονείς της μικρής Μαρίας, η οποία εντοπίστηκε στον καταυλισμό γύφτων στα Φάρσαλα.

Το ζευγάρι των γύφτων κατηγορείται για απαγωγή ανηλίκου και για υφαρπαγή εγγράφων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η 40χρονη θα μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και ο 39χρονος στις φυλακές Λάρισας.


Οι συνήγοροι υπεράσπισης ανέφεραν ότι σεβόμενοι την ανακριτική διαδικασία και τον κώδικα δεοντολογίας δεν σκοπεύουν να προβούν σε δηλώσεις.

Στην απολογία του σύμφωνα με πληροφορίε-, ο 39χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι όταν ο βουλγαρόγυφτος μαζί με τη φυσική μητέρα της μικρής παρουσιάστηκαν στην οικογένεια του προκειμένου να δώσουν το παιδί, ο ίδιος απουσίαζε και όταν 15 ημέρες μετά επέστρεψε, βρήκε το παιδί στο σπίτι.

Φέρεται επίσης να είπε ότι ο ίδιος, λόγω του βεβαρημένου ποινικού μητρώου που διατηρεί, δεν ήθελε να κρατήσουν τη μικρή, αλλά η σύντροφός του επέμεινε, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, το είχε αγαπήσει.

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του ζεύγους των γύφτων, δόθηκαν νωρίτερα στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τους:

-Σαλη Χρήστο του Γεωργίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε την 15/08/1974 στη Λάρισα, και τη

- Δημοπούλου Ελευθερία του Αργυρίου και της Σοφίας, η οποία γεννήθηκε την 22/06/1973 στα Τρίκαλα ή Σαλη Σελήνη του Παύλου και της Μαρίας, η οποία γεννήθηκε την 08/06/1972 στη Λάρισα.

Σε βάρος των δυο γύφτων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα δεκατέσσερα έτη από κοινού και υφαρπαγή ψευδών βεβαιώσεων κατ’ εξακολούθηση από κοινού.

Από την αστυνομία παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις δημοσιευθείσες φωτογραφίες και γενικότερα με την συναφή υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184-5 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας














Κι όμως! Το κοριτσάκι φέρνει στον "πατέρα"














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου