Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Κυκλοφόρησε το πρώτο τετράγωνο μπουκάλι κρασιού παγκοσμίως

Ο  Καλιφορνέζος παραγωγός Truett-Hurst, κυκλοφόρησε την πρώτη γκάμα κρασιών που εμφιαλώθηκαν σε τετράγωνα μπουκάλια.

Το τρίο της συσκευασίας που ονομάζεται...
California Square, σχεδιάστηκε από τον Kevin Shaw της εταιρείας συσκευασίας ποτών και  σχεδιασμού, με πρωτοποριακή σκέψη, Stranger & Stranger.
Ο σχεδιασμός του τετράγωνου σχήματος, τα ρετρό γραφικά και η τυπωμένη ετικέτα στην φιάλη, επαναφέρουν στα παλιά μπουκάλια αποσταγμάτων.

Η σειρά California Square, περιλαμβάνει Russian River Valley Chardonnay 2012, ένα Paso Robles Cabernet Sauvignon 2012 και ένα ερυθρό μίγμα Paso Robles 2012 από Petite Sirah, Syrah, Sangiovese, Zinfandel και Merlot.

Κάθε ένα από τα κρασιά έγιναν από την επικεφαλής οινοποιό, του Truett-Hurst, Virginia Marie Lambrix, υπέρμαχο της βιώσιμης αμπελουργίας.

Με βάση στο Healdsburg στη Sonoma County, η Lambrix ελπίζει οι καταναλωτές να επαναχρησιμοποίησουν τις ιδιόμορφες φιάλες, σαν  αγγεία, κηροπήγια και δοχεία ελαιόλαδου.
Η εισαγωγή εναλλακτικών συσκευασιών στην αγορά είναι δύσκολη – το κρασί μέσα πρέπει να δημιουργήσει μια αξιοσημείωτη εντύπωση για τον καταναλωτή,» είπε.

Τα California Square έκαναν το ντεμπούτο τους τον περασμένο μήνα στα 65α ετήσια βραβεία Emmy με τη συμμετοχή του σταρ του Sex and the City, Chris Noth, που έπαιξε τον κ. Big στο σόου HBO.
Τα κρασιά έχουν μια προτεινόμενη  λιανική τιμή, 19,99 δολάρια ΗΠΑ και έχουν πάει για πώληση στο TotalWine.com.


krasiagr.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου