Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Διαβάστε τα παρακάτω για να μην την ξαναπατήσετε στις εκλογές


Όσο οι ευρωεκλογές θα πλησιάζουν και είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, θα επανέρχεται και η τρομοκρατία της εξόδου από το ευρώ και την ευρωζώνη, με στόχο τον αποπροσανατολισμό από τα αδιέξοδα και τις αποτυχίες της κυβερνητικής πολιτικής και την συσπείρωση γύρω της, των τρομοκρατημένων ψηφοφόρων.

Το τραγελαφικό είναι, πως ΟΛΑ όσα τότε απειλούσαν πως θα συμβούν αν μας διώξουν από ευρώ, εάν δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, συνέβησαν ενώ παραμένουμε στο ευρώ!...

Τώρα το επιχείρημα που θα ακούμε, είναι πως υπάρχουν και χειρότερα!

Το ξέρουμε και τα αναμένουμε να συμβούν, με την ίδια συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, που συνεχίζει την ΙΔΙΑ πολιτική των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμα.

Η αλήθεια είναι πως σήμερα, όπως και το 2010, οι ευρωπαίοι εταίροι μας θα μας πετούσαν έξω από την ευρωζώνη και την ευρωπαική ένωση, εάν μπορούσαν να διαχειριστούν τις συνέπειες και το κόστος μιας τέτοιας ενέργειας.

Συστηματικά και μεθοδικά τέσσερα χρόνια τώρα χτίζουν το τοίχος προστασίας για τις τράπεζες τους και τα συμφέροντα τους, ώστε να το πράξουν το πρώτο δευτερόλεπτο που κρίνουν πως είναι έτοιμοι. Ούτε μας αγαπούνε, ούτε μας έχουν ανάγκη, μας κρατάνε στην ευρωζώνη από ΑΝΑΓΚΗ προστασίας των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ συμφερόντων.



ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Το ελληνικό κράτος, οι πολιτικοί (με την ανοχή των εταίρων τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση), τα κομματόσκυλα και οι μεγαλοεργολάβοι, καταχρεώσανε την Ελλάδα, κατέστρεψαν τις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία και αντί να αποδοθούν ευθύνες, να κυνηγηθούνε οι υπαίτιοι και να τους ξεσκίσουν στα πρόστιμα, συνεχίζουν χωρίς αιδώ το ίδιο τροπάριο.


Η "αλληλεγγύη" των εταίρων...

Η Ελλάδα παρ' όλα αυτά είχε πολύ καλύτερα νούμερα απο πολλές χώρες της Ευρώπης και υψηλοτατες ιδιωτικές καταθέσεις προ της κρίσης.

Η έλευση του ΔΝΤ, "τα φουσκωμένα στοιχεια" της ΕΛΣΤΑΤ, οι υπόγειες διεργασίες μηνών του Γιωργάκη με τον Στρος Καν, το Τ+10 στα ελληνικά ομόλογα χωρίς ρίσκο, οι ανεξήγητες δηλώσεις περί Τιτανικού, η πώληση των CDs απο το ΤΤ την κρίσιμη περιοδο (που παρείχαν ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙ), κλπ. κλπ., είναι κάποια απο τα πολύ σημαντικά στοιχεία που χρήζουν διερεύνησης σχετικά με το ποια συμφέροντα εξυπηρετήθηκαν ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Η Ελλάδα τελικά ΕΣΩΣΕ την Ευρώπη και μάλλον ΛΙΓΟΤΕΡΟ έσωσε η Ευρώπη την Ελλάδα (ουσιαστικά ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ για χάριν της Ευρώπης)... διότι αν βάραγε κανόνι τότε, (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ να ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ) θα τίναζε την Ευρώπη στον αέρα λόγω του ότι το ελληνικό χρέος το είχαν στα χέρια τους γαλλικές και γερμανικές τράπεζες.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΕΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΟΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ:  
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΚΑ.

Η ΝΔούλα ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ μπορούσαν να μας πετάξουν έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ούτε το 2010, ούτε ποτέ. Δεν προβλέπεται στη συνθήκη της Ρώμης. Μόνον οικειοθελής αποχώρηση κράτους μέλους υφίσταται ως δυνατότητα.

i-politiki είπε...

1. Μπορούν ανά πάσα στιγμη΄να μας αναγκάσπυν να φύγουμε από το ευρώ τραβώντας από την πρίζα την ρεσυτότητα από τις τράπεζες.
2. Κούρεμα δεν πρόκειται να κάνουν οι Ευρωπαίοι όσο η αντιπολίτευση στην Ελλάδα μιλάει για παροχές, τέλος της λιτότητας και έστω σκέπτεται την πιθανότητα του εκβιασμού.
3. Δεν μπορείτε ΟΥΤΕ να φανταστείτε τι θα σήμαινε για τους Έλληνες η έξοδος από το ευρώ.

Δεν σας εύχομαι καλά μυαλά, αν ήταν θα είχατε ήδη βάλει.
Σας εύχομαι καλή τύχη. Θα την χρειαστείτε αν πραγματοποιηθούν αυτά που εύχεστε.

Ανώνυμος είπε...

Άσε Σωκράτη......και το""" ΟΫΤΕ να φανταστείτε κλπ κλπ"""" μας το είπαν πριν από σένα και ο "" ψυχοπαθής Μ@@@@ΑΣ"" όπως τον αποκάλεσαν οι εταίροι του και αυτός ο Αντωνάκης που ορκιζόταν σε Θεούς και Δαιμονες ότι με το ΠΑΣΟΚ και δη με το Βενιζελο δε θα συνεργαζόταν ΠΟΤΕ! ! !....Εχεις Δίκιο Μυαλό δεν έχουμε....γιατί αν είχαμε θα είχαμε πετάξει ΈΞΩ από τη Βουλή προ ετών ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ που μας πίνουνε το αίμα.....Δε θέλουμε πλέον τύχη ...Αποφασιστικότητα πλέον χρειάζεται και αυτή τη φορά θα τους πάρει ο διάολος όλους...........τράπεζες , τράπεζες , τράπεζες ......ΑΥΤΕΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ......ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ???/ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ????? ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΕΙ! ! !

Δημοσίευση σχολίου