Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Έχεις Vodafone CU; Δωράκι από το Krasoblog κούτρα 7200 λεπτά & 7200 SMS για 1 χρόνο ~~No2~~


Έπεσαν στα χέρια, μου από προωθητική ενέργεια της Vodafone, κωδικοί που σου δίνουνε 600 λεπτά και 600 SMS εντελώς δωρεάν από καρτοκινητό Vodafone CU προς άλλα καρτοκινητά Vodafone CU, κάθε μήνα επί έναν ολόκληρο χρόνο!

Επειδή δεν έχω CU, φυσικά θα τα μοιράσω σε εσάς. Κάθε εβδομάδα θα δίνω από έναν κωδικό. Διεκδικήστε τον δεύτερο κωδικό...στέλνοντάς μου ένα απλό e-mail στο krasomak@hotmail.com  γράφοντας ως θέμα "Κωδικός Vodafone CU".

Ο πρώτος που θα στείλει το e-mail, θα λάβει και τον κωδικό. Όταν αυτό συμβεί, θα το γράψω παρακάτω ότι δόθηκε, για να μη στέλνετε άδικα.

Η διαδικασία για την ενεργοποίηση των δωρεάν λεπτών και SMS είναι πολύ απλή: Θα πρέπει να στείλετε μία φορά SMS με τον κωδικό στο 1378 (χωρίς χρέωση) έως 15 Μαΐου 2014.

Παράκληση: Εάν δεν έχετε Vodafone CU, μην στέλνετε e-mail και στερείτε από κάποιον που έχει την ευκαιρία να γλυτώσει κάνα φράγκο. Μιλάμε για περίπου 60 ευρουλάκια όφελος :). Εννοείται ότι όποιος προλάβει έναν κωδικό, δεν θα μπορεί να διεκδικήσει δεύτερο.


Σημείωση: Καμία δημοσιοποίηση στοιχείων δεν θα γίνει (όνομα & e-mail), όποιος προλάβει τον κωδικό, εάν θέλει, ας πει ένα εύχαριστώ στα σχόλια :).

Τέλος, διευκρινίζω ακόμη μία φορά ότι ο δωρεάν χρόνος & SMS είναι από καρτοκινητά CU προς CU, δεν είναι δηλαδή προς όλα τα δίκτυα.
Ενημέρωση: Με το πιστόλι στο χέρι ήταν ο Dimitris C. και απέκτησε τον κωδικό. Παρακαλώ, μη στέλνετε άλλα e-mail.

Σε ανύποπτο χρόνο, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα δοθούν και οι υπόλοιποι κωδικοί.


2 σχόλια:

George είπε...

Καλησπέρα ! Τελείωσε ο διαγωνισμός για την Vodafone; Θα κάνετε μήπως πάλι;

Κρασοπατήρ είπε...

Ναι, δυστυχώς για εφέτος δεν έχω κάτι. Από το νέο έτος πάλι :/

Δημοσίευση σχολίου