Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

23.000 φορείς του ευρύτερου δημοσίου. Ποιοί -πότε -πόσα;


Ποιό είναι το πιο μισητό πρόσωπο στους γαλαζοπράσινους κυβερνητικούς κύκλους;

Ο αδέκαστος, ανεξέλεγκτος ηλικιωμένος τέως αρεοπαγίτης χωρίς πολιτικές φιλοδοξίες...
ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Πολύ θα θέλανε οι Σαμαροβενιζέλοι να τον αντικαταστήσουν
με κανέναν...
Λιάπη, Τομπούλογλου, Παπουτσή
και κάθε ΚΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ, μαριονέτα της κυβέρνησης
γι' αυτό έχουν φαγωθεί να τον φάνε με βλακώδη επιχειρήματα του "δήθεν έληξε η θητεία του" κτλ.

Απο το 2005 που ανελαβε αρχισαν οι πρωτοι ελεγχοι στο σαπιο δημοσιο εδω και 200 χρονια .Οι μισες υποθεσεις θαφτηκαν στην μακροχρονη ταλαιπωρια των δικαστηριων και μερικες βγαινουν τωρα ενω οι αλλες μισες εξαφανιστηκαν απο τα σικε πειθαρχικα συμβουλια των ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΩΝ.

Παρ' ολα αυτα οι πρωτες υποθεσεις εφτασαν στον εισαγγελεα μετα απο 30 χρονια
οι πρωτοι μιζαδοροι απολυθηκαν και τιμωρηθηκαν ( συγκαλυφθηκαν απο το συστημα δεκαπλασιοι βεβαια παρα τις φωνες εν τη ερημω του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ)
και για πρωτη φορα αρχισαν να φοβουνται οι ανεξελεγκτες ληστοσυμμοριες των εκβιαστων του Δημοσιου.

Επί 7 χρόνια το σύστημα, τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ έθαβαν όλες τις εκθέσεις του Γενικού επιθεωρητή Δημοσίας Διοίκησης και μόνο το 2011 κάποια αριστερίστικα έντυπα, για λόγους καθαρά αντιπολιτευτικούς, τις έβγαλαν ατόφιες στην φόρα.

Τότε μάθαμε για τους περιβόητους κι ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ 23.000 φορείς του ευρύτερου δημοσίου, που δεν είχαν καταγράψει Δαπάνες, κινητή κι ακίνητη περιουσία, χιλιάδες κρατικά αυτοκίνητα, παρά τις πιέσεις της ΕΕ.

Τοτε μαθαμε οτι το μεγαλο φαγοποτι γινοταν στους ανυποστατους αχρηστους φορεις του ευρυτερου δημοσιου ενω ολη η φασαρια γινοταν τοσα χρονια για τους γνωστους 1500 φορεις του στενου ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ κατηγγειλε δημοσια το COLPO GROSSO του τρενου της μεγαλης φυγης των ρετιρε πρασινορουφιανων του ΔΗΜΟΣΙΟΥ οταν στα 2 πρωτα χροναι του μνημονιου δόθηκαν εκεινα τα 200.000 υψηλα εφαρπαξ στους αποχωρουντες μιζαδορους επιορκους υψηλομισθους πρασινοφρουρους

ενω οι ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΗΣ οι ΑΛΗΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ και ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ( ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΠΙΑ ) καλυπταν την μεγαλη φυγη απο το δημοσιο
μπλοκαροντας ολα τα πειθαρχικα συβουλια για 2 ακριβως χρονια.

ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΟΡΟΥΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ φωναξανε τα σπασαν μπλοκαραν δημ διοικηση και δικαιοσυνη και κατα την προσφικη τους συνηθεια εκαναν το τελευταιο ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ με τα ασυληπτα ακομα και για την παμπλουτη ΕΛΒΕΤΙΑ εφαρπαξ που βουτηξαν με το ετσι θελω και την ανοχη του ΓΑΠ φυσικα.

Αν δεν υπηρχαν οι καθημερινες καταγγελιες δηλωσεις διαμαρτυριες του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ θα ειχαν βγει αλλοι τοσοι στην προωρη συνταξη
με πλαστα πτυχια πλαστα ιατρικα πιστοποιητικα ψευτικα επιδοματα χρονιες αναρωτικες μαιμου προαγωγες της τελευταιας ωρας (ΟΛΟΙ στην ανωτερη θεση για την υψηλοτερη συνταξη)ξεχασμενα ανελεγτα ποθεν εσχες ανελεγκτους ελειπεις Υπηρεσιακους φακελους και οτι αλλη κομπινα καταγγελει σε καθε εκθεση του ο απομονωμενος και κυνηγημενος Λ.ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.

Παρολα αυτα καταφερε να περιορισει το φαινομενο με κυριους ατυχους τα γαλαζια παιδια του Σαμαρα και τους λιγοστους διορισμενους χαφιεδες του Βενιζελου που δεν προλαβαν να ανεβουν εγκαιρα στο τρενο της μεγαλης φυγης και της μεγαλης αρπαγης των ΧΡΗΜΑΤΩΝ μας και των ΦΟΡΩΝ μας με τα κλεφτο ΕΦΑΡΠΑΞ που μετα μειωθηκαν λογω ελειψης χρηματων.

Φοβος και τρομος ο αδεκαστος τ δικαστης που δεν εκβιαζεται και δεν πιανεται με τιποτα . Αιτια της εκλογικης συντριβης φωναζουν τα γαλαζια κομματοσκυλα που πρωτη φορα πανε σε εκλογες χωρις να μπορουν να κανουν αυτα που ξεραν με τους κοπροδημοσιους !

Ο ίδιος ωστόσο σημειώνει ότι διακύβευμα παραμένει το αποτέλεσμα, η επιβολή ποινών και η περιστολή της διαφθοράς. Σε αυτό το πλαίσιο, όμως, αποκαλύπτονται τεράστια προβλήματα:

• Με τις αλλαγές στο πειθαρχικό δίκαιο (με τον νόμο 4014/2011) του αφαίρεσαν το δικαίωμα έφεσης στις αποφάσεις των πρωτοβάθμιων πειθαρχικών συμβουλίων. Έτσι, σημειώνει, έχει στηθεί "πλυντήριο" αθωωτικών αποφάσεων για επίορκους υπαλλήλους.

• Στο ποινικό σκέλος υπάρχουν τεράστιες καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης στα δικαστήρια. Έχουν σταλεί 2.000 υποθέσεις στο εισαγγελέα και δεν έχει τελειώσει καμία. Κάνει μάλιστα λόγο για καθυστερήσεις που αγγίζουν τα όρια της αρνησιδικίας!

• Οι ποινές είναι τόσο μικρές ώστε να μη θεωρούνται αποτρεπτικές. Ένας χρόνος φυλακή εξαγοράσιμος είναι περίπου 3 - 3,5 χιλιάδες ευρώ και δεν λειτουργεί αποτρεπτικά.

Ο κ. Ρακιντζής εκτιμά ότι το κόστος της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς αγγίζει τα 30-35 δισ. ευρώ ετησίως. Πέραν της επίπτωσης στα δημόσια οικονομικά, ο ίδιος υπογραμμίζει ότι υπάρχουν σημαντικές παράπλευρές συνέπειες, όπως το ότι δεν μπορούν να προσελκυστούν επενδύσεις χωρίς αξιόπιστο σχέδιο πάταξης της διαφθοράς.

Την μιση απο την προαναφερομενη διαφθορα αν επιαναν, ΔΕΝ θα χρειαζοταν καμια υπερφορολογηση, καμια περικοπη μισθων.


Αυτοι οι απατεωνες που βρηκαν 21 αγραμματους αφισοκολλητες
να τους διορισουν ..κηπουρους στο << Τροπικο Δασος>> του Ευαγγελισμου

δεν βρηκαν 1 ( ΕΝΑΝ) πτυχιουχο να τον διορισουν Ελεγκτη
και βοηθο του Επιθεωρητη της ...ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ ΑΡΧΗΣ
( πως λεμε... μονοπροσωπη ΕΠΕ )
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠ@ΡΔΕΛΟ
ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ βαφτισαν ..ΚΡΑΤΟΣ!

Ιδου η απατη και τα χαλια των κρατικο-κλεφτων!
21 κηπουρους στον Ευαγγελισμο
0 Βοηθους στον ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

ΛΕΑΝΔΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ
ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ
που θελουν να σε φανε ζωντανο

Όλος ο ιδιωτικός τομέας κι ο κόσμος της εργασίας και νυν της ανεργίας είναι μαζί σου.




XEMMANOUIL 







1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι επιθεωρήσεις του είναι κατά παραγγελία. Συνήθως αποτελούν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ υπαλλήλων ή πολιτικών αντιπάλων!!!

Δημοσίευση σχολίου