Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Περί του περιβόητου "διαγγέλματος" Ξηρού


Η δημοσιότητα που δόθηκε στο "διάγγελμα" ενός αποτυχημένου, καταθλιπτικού και θρασύδειλου δολοφόνου δείχνει πόσο έχουμε μπερδέψει τα σημαντικά με τα γελοία σ' αυτή τη χώρα.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός δείχνει με το παρουσιαστικό του, τα λεγόμενά του και την όλη συμπεριφορά του, ότι είναι ένας καθυστερημένος ηλίθιος, ο οποίος προσπαθεί να μας πείσει ότι...
έχει πολύ σημαντικά πράγματα να πει, παρ' ότι έχει αποδείξει με τις πράξεις του πως είναι ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό.


Από έναν λαό μη σοβαρό θα ήταν παράδοξο να περιμέναμε πως θα είχε και τρομοκράτες σοβαρούς.

Οι δήθεν τρομοκρατικές οργανώσεις αποτελούν καθρέφτη της χειρότερης όψης της κοινωνίας μας: περιλαμβάνουν απατεώνες, τεμπέληδες, άχρηστους, κουτοπόνηρους, ημιμαθείς και βολεψάκηδες.

Ακόμη και η τρομοκρατία στον τόπο μας αποπνέει μια θλιβερή βαλκανική μιζέρια και γελοιότητα.


Stirlitz







 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ποια είναι κατά τη γνώμη σου η σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας; Οι ειρηνικές, "αγανακτισμένες" πορειούλες στο Σύνταγμα ή τα δακρύβρεχτα και ενίοτε "οργισμένα" αρθράκια στο διαδίκτυο;

Κρασοπατήρ είπε...

Δημοκρατία έχουμε, η μόνη απάντηση μπορεί να δοθεί στις εκλογές. Η άλλη πιο ακτιβίστικη πράξη, είναι η στάση πληρωμών προς το κράτος, ώστε να καταρρεύσει μια ώρα αρχύτερα, μπας και σωθούμε.

Ανώνυμος είπε...

" Η άλλη πιο ακτιβίστικη πράξη, είναι η στάση πληρωμών προς το κράτος, ώστε να καταρρεύσει μια ώρα αρχύτερα, μπας και σωθούμε"

Τώρα Κρασοπατήρ ταυτίζεσαι με αυτά κατακρίνεις!!! Τελικά νεοελληνικό εθνικό σπορ η ...παπαρολογία

Κρασοπατήρ είπε...

Λέγοντας κράτος συμπεριλαμβάνω και τους υποστηρικτές του, δημοσίους κηφήνες, λαμόγια που παρασιτούν εις βάρος μας, με εικονικά τιμολόγια, μαύρα χρήματα, εκμετάλλευση ανασφάλιστων λαθρομεταναστών κλπ. Εδώ και χρόνια στο blog στηλιτεύω αυτήν την κατάσταση και υιοθετώ άρθρα που την αναδεικνύουν. Εν τούτοις γνωρίζω πολύ καλά τί θα σήμαινε μια πραγματική κατάρρευση του Κράτους.

Η πτώχευση της Ελλάδος θα έπρεπε να συνοδευθεί και από την κατάρρευση του Δημοσίου και των υπηρεσιών του. Αντί αυτού πήρανε πάλι τσάμπα χρήμα για να συντηρούνε το παρασιτικό δημόσιο και καταστρέφουνε ότι απέμεινε από μισθούς και ακίνητα.

Ο Ξηρός με την λαϊκίστικη κλαψομουνίαση, νομίζει (όπως και οι ελληναράδες) ότι εάν φύγουνε τα μνημόνια και τις τρόικες, θα επιστρέψουνε οι μισθοί & τα επιδόματα και θα ανοίξουνε δουλειές ως δια μαγείας την επόμενη ημέρα.

Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξουν απίστευτα χαώδεις καταστάσεις, πολλοί σκοτωμοί, αλλά από αυτές τις δυσάρεστες εμπειρίες θα ξεκινήσει μια υγιής νέα αρχή και όχι αυτό το καρκίνωμα που έχουμε σήμερα. Αυτά.

Δημοσίευση σχολίου