Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η κόρη μου είναι gay ~ Σε παρακαλώ...


Από το 2012 αυτός ο Κινέζος μεγιστάνας απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ με την εξωφρενική προσφορά του: διαθέτει 120 εκατομμύρια σε όποιον αγαπήσει την ομοφυλόφιλη κόρη του.

Ο βαθύπλουτος Cecil Chao ήταν αρχικά έτοιμος να δώσει 50 εκατ. ευρώ στον τυχερό, όπως έγραψε πρώτος ο Τύπος του Χονγκ Κονγκ. Η κόρη του Gigi παντρεύτηκε την αγαπημένη της, μετά από σχέση 7 ετών, σε τελετή γάμου στο Παρίσι, όπως πρώτο ανακοίνωσε το South China Morning Post.

«Δεν με νοιάζει αν είναι φτωχός ή πλούσιος. Το μόνο που με νοιάζει είναι να βρεθεί κάποιος γενναιόδωρος και καλός. Η Gigi είναι μια πολύ καλή κοπέλα, έχει ταλέντο και ομορφιά» δήλωσε ο μεγιστάνας από το Χονγκ Κονγκ, 76 ετών, ο οποίος διευθύνει μια αυτοκρατορία ακινήτων. Ας σημειωθεί ότι η ομοφυλοφιλία στο Χονγκ Κονγκ ήταν έγκλημα ως πριν από 20 χρόνια, όπως αναφέρει η Huffingtonpost και οι γάμοι απαγορεύονται μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.
Επειδή η πρώτη προσφορά του πατέρα δεν απέδωσε, με συνέντευξή του στους Financial Times πριν λίγες ημέρες, δεσμεύτηκε ότι αν κάποιος άντρας καταφέρει να αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό της κόρης του, τότε εκείνος θα διπλασιάσει το ποσό της προσφοράς του και πλέον τον «τυχερό» περιμένουν 130 εκατομμύρια δολάρια.

Δεξιά η κόρη με την σύζυγό της:





Πατέρας και κόρη:





Η κόρη πάει να παντρευτεί στο Παρίσι την αγαπημένη της:




Πηγή: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου