Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Χαλάνδρι ~ 28χρονος παρέσυρε ηλικιωμένη με τη μοτοσυκλέττα του & αυτοκτόνησε +vid


Διπλή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Χαλάνδρι.

Ένας 28χρονος ειδικός φρουρός παρέσυρε με την ιδιωτική μηχανή του ηλικιωμένη γυναίκα, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τη ζωή της. Σοκαρισμένος ο νεαρός αστυνομικός έβγαλε το υπηρεσιακό του περίστροφο και αυτοκτόνησε επί τόπου.


Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 18:30 την Κυριακή στην οδό Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι.

Ο 28χρονος ειδικός φρουρός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, όταν με την ιδιωτική μηχανή του χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα την ηλικιωμένη γυναίκα.

Μπροστά στο θέαμα, ο 28χρονος αστυνομικός έβγαλε το υπηρεσιακό του περίστροφο και έβαλε τέλος στη ζωή του.
 
Συγκεκριμένα ο ειδικός φρουρός διέτρεχε την οδό Παλαιολόγου με τη μηχανή του, όμως δεν πρόσεξε την ηλικιωμένη που διέσχιζε τον δρόμο και έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, την παρέσυρε και την σκότωσε ακαριαία.Στη συνέχεια από τύψεις και έχοντας δει το πτώμα της ηλικιμένης στο οδόστρωμα, πήγε σε ένα διπλανό παρκάκι όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες και λίγο αργότερα ακούστηκε ένας πυροβολισμός.

Όπως λένε αστυνομικοί που υπηρετούσαν μαζί του επρόκειτο για ένα υπόδειγμα συναδέλφου, ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας, ηθικός, προσεκτικός, εργατικός αλλά και ευαίσθητος. 

Ο 28χρονος υπηρετούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και πρόσφατα πήρε μετάθεση για την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στη Κυψέλη. Είχε έναν αδελφό αξιωματικό που υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ.

                                     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου