Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ισλαμοφασιστική επίθεση με 18 νεκρούς στη Ρωσία (video)


Picture 0 for Επίθεση αυτοκτονίας με 18 νεκρούς στη Ρωσία (video)Μακελειό στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκογκραντ, νέα επίθεση από γυναίκα-καμικάζι. Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης
Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 50 τραυματίστηκαν, όταν γυναίκα καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη μέσα σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Βόλγκογκραντ, κοντά στην ασταθή περιοχή του Βορείου Καυκάσου, στη νότια Ρωσία, μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα δήλωση της επιτροπής για την πάταξη της τρομοκρατίας.
«Επί του παρόντος οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για δέκα νεκρούς και τρεις τραυματίες, ο απολογισμός των θυμάτων μπορεί ακόμη να αλλάξει», δήλωσε τοπικός αξιωματούχος.
Σημειώνεται ότι επίθεση από γυναίκα καμικάζι στην ίδια πόλη, στις 21 Οκτωβρίου, είχε στοιχίσει τη ζωή επτά ανθρώπων, στην αιματηρότερη επίθεση  των τελευταίων τριών χρόνων, εκτός της περιοχής του Βορείου Καυκάσου.





OKSANA ASLANOVAΤαυτοποιήθηκε η  καμικάζι αυτοκτονίας, υπεύθυνη  της δολοφονικής έκρηξης στο Βολγκογκράντ (πρώην Στάλινγκραντ) με καταγωγή από τη ρωσική δημοκρατία του Νταγκεστάν. Ονομάζεται Oksana Aslanova και ήταν επιστήθια φίλη της Naida Asiyalova που είχε προσηλυτίσει  τον ορθόδοξο 20χρονο ρώσο, Dmitry Sokolov στο ριζοσπαστικό Ισλάμ και είχαν διαπράξει από κοινού στην ίδια πόλη επιχείρηση αυτοκτονίας σε λεωφορείο τον περασμένο Νοέμβριο με 6 νεκρούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου