Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Διυλίζοντας τον κώνωπα & καταπίνοντας την κάμηλο

 
Η απαράδεκτη, απ’ όλες τις απόψεις, δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την μνημονιακή συγκυβέρνηση της Εθνικής υποτέλειας και της Κοινωνικής αναλγησίας, καθώς και την υπόλοιπη κομπανία του «συνταγματικού τόξου», δίνει καθημερινά την ευκαιρία να αποκαλύπτεται η βαθύτατη υποκρισία που διέπει όλες τις πτυχές του ανθελληνικού καθεστώτος.
 
 Όλοι αυτοί που ομιλούν για τα... φανταστικά «εγκλήματα» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όλοι αυτοί που βασίζονται σε κατάπτυστες «καταγγελίες» και «αποκαλύψεις» για… στρατιωτικές εκπαιδεύσεις, 3.000 έτοιμα κομάντο, σφαγές αμνοεριφίων, ύπαρξη ολόκληρων οπλοστασίων και άλλες τέτοιες αθλιότητες.

Σημαντικό ρόλο στην προώθηση αυτών των ανυπόστατων κατηγοριών έχει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς, μέλος της γνωστής ανθελληνικής παρεούλας του  «Ιού». Ένα δήθεν «καταστατικό», που… ανακάλυψε ο τύπος αυτός, βασίζει το κατηγορητήριο στο εισαγγελικό πόρισμα Βουρλιώτη. Ο Ψαρράς, «διυλίζοντας τον κώνωπα» έχει αναγάγει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως το σοβαρότερο πρόβλημα στην κοινωνία μας, θεωρώντας την ως το απόλυτο κακό, την πηγή όλων των προβλημάτων της Ελλάδας. Το τεκμήριο αθωότητας τού είναι άγνωστο στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ. Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις του παρελθόντος που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Ψαρρά, καθότι εκεί «καταπίνει την κάμηλο», όπως το τι έγινε με την σύλληψη των τρομοκρατών του «Επαναστατικού Αγώνα», όπου ο Ψαρράς μαζί με τους «συντρόφους» του «Ιού» είχαν γράψει ένα άρθρο, στο οποίο ανακάλυπταν -όλως τυχαίως- το «τεκμήριο αθωότητας» για τους συλληφθέντες τρομοκράτες, κάνοντας λόγο για «παραβίαση Συντάγματος», «φανατισμένα δελτία», «μπάσιμο στις ζωές των άλλων», «σκοτεινούς διαδρόμους του ρεπορτάζ», «κατασπάραξη ζωών και οικογενειών», «πριν βρεθεί έστω και ένα νεροπίστολο», «αστεία ιστορία για τους πυροβολισμούς στις ραχούλες του Υμηττού», «διασυρμό ανθρώπων», «ποινικοποίηση σχέσεων», «φυλάκιση με συνοπτικές διαδικασίες»… Επαναλαμβάνουμε ότι όλα αυτά αποτελούν χαρακτηρισμοί που υπάρχουν μέσα σ’ ΕΝΑ μόλις άρθρο, το οποίο έγραψε η εθνομηδενιστική ομάδα του «Ιού».

Όλως περιέργως, οι χαρακτηρισμοί αυτοί, που άνετα θα μπορούσαν να περιγράψουν τον ηθικά και νομικά απαράδεκτο διωγμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τα πολιτικά κόμματα, τα ΜΜΕ και την Δικαιοσύνη, αφορούν, όπως προείπαμε, στους αδίστακτους τρομοκράτες της συμμορίας του Μαζιώτη. Μιλάμε, δηλαδή, για μια τεράστια, όσο και εμετική, υποκρισία από τον «υπερευαίσθητο» Ψαρρά. Όσα θεωρεί ως «σκευωρία» εις βάρος των αδίστακτων τρομοκρατών, φροντίζει να τα αποδώσει στο πολλαπλάσιο στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι παραπάνω ισχυρισμοί για την… αθωότητα των εγκληματιών αυτών γελοιοποιήθηκαν πλήρως, όταν ύστερα από λίγες ημέρες και οπλισμός του «Επαναστατικού Αγώνα» βρέθηκε αλλά -πολύ περισσότερο- ορισμένοι εκ των συλληφθέντων (όπως ο Μαζιώτης και ο Γουρνάς) ομολόγησαν την συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση. Μετέπειτα, φυσικά, ούτε ο Ψαρράς ούτε κανείς άλλος δεν ζήτησε κάποια συγγνώμη, επειδή υπερασπίζονταν φανατικούς τρομοκράτες, ούτε ανασκεύασαν τα δακρύβρεχτα άρθρα για τους έχοντες «τεκμήριο αθωότητας».

Αυτά τα ολίγα για να διαπιστώσετε την ποιότητα του κατηγόρου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο υπερασπιστής του Μαζιώτη (ο οποίος, λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί έδινε «διαλέξεις» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο υπέρ της τρομοκρατίας) είναι εκείνος που θέλει να κρίνει σήμερα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ο συνεπής στην εναντίωσή του σ’ όλα τα Εθνικά θέματα, ο συμπαραστάτης των φιλοσκοπιανών και των πιο εξτρεμιστικών στοιχείων των μουσουλμάνων στην Θράκη. Ουδέποτε αυτό το ιδεολογικό απολίθωμα του παρελθόντος, το «ορφανό» της Β’ Πανελλαδικής καταδίκασε την κόκκινη τρομοκρατία. Αντιθέτως, πάντοτε φρόντιζε «να πετάει την μπάλα στην εξέδρα», μιλώντας για «ακροδεξιά βία», προκαλώντας είτε τον γέλωτα, είτε την αγανάκτηση. Ο θλιβερός αυτός τύπος, -ο οποίος είχε το θράσος να ταυτίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (που έχει πάνω από 1.000.000 υποστηριχτές σήμερα) με τους ψυχοπαθείς δολοφόνους του Νέου Ηρακλείου, υποστηρίζοντας με απίστευτη αναίδεια ότι αυτά είναι τα δύο άκρα (!)- είναι φανερό ότι πατώντας πάνω στην ένταση της επίθεσης όλων των συνιστωσών του ανθελληνικού καθεστώτος εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, προσπαθεί να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του στην παράνομη και ανέντιμη αυτή αντιμετώπιση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Το ότι κάτι τέτοιοι σεσημασμένοι εθνομηδενιστές συμπαραστάτες του Μαζιώτη και των άλλων αληταράδων και εγκληματιών της κόκκινης τρομοκρατίας φέρονται τόσο λυσσαλέα εναντίον μας, φανερώνει, αν μη τι άλλο, ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Στον δρόμο της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Στον δρόμο, τον οποίο παρά τα συνεχή εμπόδια που βάζουν οι εχθροί μας, πρέπει να συνεχίζουμε να πορευόμαστε, προκειμένου να απελευθερωθούν η Πατρίδα και ο Λαός από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους εντολοδόχους τους. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

ΥΓ: Όλη την μικροψυχία του έβγαλε το κάθαρμα της κόκκινης τρομοκρατίας Χρήστος Τσάκαλος, αναφερόμενος στην άνανδρη δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας. Το απόβρασμα αυτό «χάρηκε», θεωρώντας ότι «άργησε να γίνει» η δολοφονία του Γιώργου και του Μανώλη. Θα ήταν σίγουρα αφέλεια να ζητούσαμε από τον Ψαρρά να καταδικάσει τις δηλώσεις αυτού του κωλόπαιδου. Ο τύπος ασχολείται μόνο με την συκοφάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι δηλώσεις του συγκεκριμένου αλήτη αποδεικνύουν και την ταυτότητα των δραστών, συνθλίβοντας τις πολύ βολικές θεωρίες κάποιων περί «προβοκάτσιας». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου