Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Τασάκια Vs Καλάσνικοφ 1-0


Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, οι πελάτες του γνωστού πολυκαταστήματος παιχνιδιών στο εμπορικό κέντρο Veso Mare της Πάτρας ήταν αυτοί που ματαίωσαν τη ληστεία της χρηματαποστολής!

Αν και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα Καλάσνικοφ των επίδοξων δραστών, κατάφεραν να τους τρέψουν σε φυγή πετώντας τους... τασάκια!


Οι δυο κουκουλοφόροι ένοπλοι δεν δίστασαν να πλησιάσουν αρκετά στο χώρο όπου ψώνιζαν δεκάδες γονείς με τα παιδιά τους, περιμένοντας να χτυπήσουν κατά τη διάρκεια της παράδοσης των εισπράξεων στην ιδιωτική εταιρεία που είχε αναλάβει τη χρηματαποστολή! Όμως, δεν ήταν λίγοι αυτοί που τους πήραν είδηση και δεν πτοήθηκαν μπροστά στη θέα των όπλων που κρατούσαν.

Οι πελάτες άρχισαν να φωνάζουν ενώ ταυτόχρονα πετούσαν προς το μέρος των υπόπτων ό,τι... βαρύ έβρισκαν μπροστά τους, με αποτέλεσμα εκείνοι να πανικοβληθούν και να τραπούν σε φυγή εγκαταλείποντας τα σχέδιά τους!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή, αλλά ήδη οι δράστες είχαν καταφέρει να διαφύγουν χωρίς κανείς να δει αν ήταν πεζοί ή χρησιμοποίησαν κάποιο μέσο.

Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου