Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τα... αρώματα του σεξ ~ Οι μυρωδιές που διεγείρουν την ερωτική διάθεση


Ο έρωτας είναι χημεία και η μυρωδιά κάποιου είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες που συντελούν στο να προσελκύει ερωτικούς παρτενέρ, ξυπνώντας τους την επιθυμία να κάνουν σεξ μαζί του.

Την θεωρία αυτή επιβεβαιώνουν πλέον και οι επιστήμονες, οι οποίοι έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ερευνητικό και Θεραπευτικό Ίδρυμα Όσφρησης & Γεύσης (STTRF) στο Σικάγο, κατέληξαν στις μυρωδιές που αυξάνουν την ερωτική διάθεση στο κάθε φύλο.


Για να διαπιστώσουν πώς μια συγκεκριμένη μυρωδιά μπορεί να επηρεάσει την ερωτική διάθεση, οι ειδικοί μελέτησαν τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα ανδρών και γυναικών οι οποίοι προηγουμένως είχαν εκτεθεί σε συγκεκριμένες μυρωδιές. Λαμβάνοντας υπ'όψιν μας αυτά τα συμπεράσματα, καθώς και άλλα που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει η επιστημονική κοινότητα, σας παρουσιάζουμε τα... αρώματα του σεξ!

Οι μυρωδιές που διεγείρουν τους άνδρες

Λεβάντα


Δεν είναι τυχαίο ότι η Κλεοπάτρα χρησιμοποιούσε τη λεβάντα για να αποπλανήσει και τον Ιούλιο Καίσαρα και τον Μάρκο Αντώνιο.

Κανέλα


Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι άνδρες διεγείρονται από την μυρωδιά του φαγητού που ψήνεται και δη από την κανέλα, η οποία αυξάνει την ροή στα γεννητικά τους όργανα και ενισχύει την στύση τους.

Γλυκιά κολοκυθόπιτα


Κι όμως, σύμφωνα με τον νευρολόγο-ψυχίατρο Dr. Alan R. Hirsch, η μυρωδιά της γλυκιάς κολοκυθόπιτας έχει απίστευτα διεγερτικές ιδιότητες στους άνδρες!

Βανίλια


Ιδιαίτερα στους ώριμους άνδρες, η βανίλια λειτουργεί ως διεγερτικό!


Οι μυρωδιές που διεγείρουν τις γυναίκες

Καραμέλα


Η νούμερο ένα διεγερτική μυρωδιά για τις γυναίκες!

 

Ταλκ


Η μυρωδιά του ταλκ βοηθά τις γυναίκες να χαλαρώσουν, καθώς τους δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια.

 

Γλυκόριζα


Και δη οι καραμέλες με γλυκόριζα αποτελούν το καλύτερο δέλεαρ για μια γυναίκα.

 

Αγγούρι


Η διακριτική μυρωδιά που έχει το αγγούρι, για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχει βρεθεί πως αυξάνει τη ροή του αίματος στα γυναικεία γεννητικά όργανα.


Ζωή Αποστολάκη

2 σχόλια:

Υδρα είπε...

αν κανεις μπανιο με χυμο αγγουριου ομως,θα μυριζεις αγγουραδα..

Ismini Vasileiou είπε...

Δεν ξέρω τι λένε οι ειδικοί εγώ ξέρω πως τα ανδρικά αρωματα μπορούν επίσης να κάνουν την ίδια δουλεια. Για αυτό θα ήθελα τι γνώμη σας, Ποιο από τα παρακάτω https://www.notos.gr/omorfia/aromata/andrika-aromata/ σας αρέσει? Ψάχνω για δώρο στο φίλο μου!!!

Δημοσίευση σχολίου