Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Τί δείχνει το αρχικό γράμμα του ονόματός σου για τη σεξουαλικότητά σου...


*Αν σε λένε Φώτη, μάλλον είσαι gay...

Τί έδειξε μια γαλλική έρευνα για τη σχέση μεταξύ ονόματος κ σεξουαλικότητας;

Το ότι το όνομά μας χρωματίζει κάποια μικρά χαρακτηριστικά στην συμπεριφορά μας,είναι γνωστό. Σύμφωνα με την έρευνα γαλλικής σελίδας για online dating, οι γυναίκες των οποίων τα ονόματα τελειώνουν σε...
"α" έχουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους στη ζωή απ' ό, τι εκείνες που δεν το έχουν.

Πέρα από την σημασία του τελευταίου γράμματος στο όνομά σου, εξίσου σημαντική είναι κ η έννοια του αρχικού γράμματος,το οποίο μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένες ή αμφιλεγόμενες ερωτικές πτυχές της ζωής σου κ να σε βοηθήσει να γνωρίσεις τον εαυτό σου πλήρως, για να μεγιστοποιήσεις τις ερωτικές δυνατότητές σου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ελέγξεις το νόημα δίπλα στο αρχικό γράμμα που αντιστοιχεί στο όνομα που χρησιμοποιείς το οποίο μπορεί να είναι διαφορετικό από το βαφτιστικό σου.

---Α. Δεν θα έλεγε κάνεις ότι είσαι ιδιαίτερα ρομαντικός τύπος,καθώς σε ενδιαφέρει περισσότερο η δράση.Μαζί σου,αυτό που βλέπει κάποιος, αυτό παίρνει κ σίγουρα δεν έχεις την απαραίτητη υπομονή για φλερτ με άτομα που είναι ντροπαλά,σεμνά κ διακριτικά.Όταν πρόκειται για σεξ, η δράση είναι αυτό που μετράει,ενώ επιλέγεις συνήθως συντρόφους αρκετά ελκυστικούς.Βρίσκεις αναζωογονητικό το κυνήγι κ την πρόκληση να κατακτήσεις κάποιον, νώ είσαι περισσότερος σεξουαλικός/η κ πολύ πιο τολμηρός/η απ'ό,τι φαίνεται.

---Β. Μπορεί να εκπέμπεις vibes ενός πιο νωθρού αισθησιασμού, ενώ απολαμβάνεις ένα ειδυλλιακό σκηνικό με κρασί κ αναμμένα κεριά.Σου αρέσει να σε περιποιούνται κ εσύ ο ίδιος ξέρεις πώς να περιποιηθείς τον σύντροφο σου,εκφράζοντας το πάθος σου σε ένα ιδιωτικό μέρος συνήθως,μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.Στο σεξ,θα ελέγξεις τις ορέξεις σου κ αν παραστεί ανάγκη,μπορείς κ να απέχεις.Το σίγουρο όμως είναι,ότι θα απαιτήσεις να γευτείς νέες αισθήσεις κ εμπειρίες, καθώς είσαι πάντα πρόθυμος/η να πειραματιστείς.

---Γ. Είσαι ένα πολύ κοινωνικό άτομο κ είναι σημαντικό για εσένα να έχεις μια σχέση.Θα πρέπει να έχεις κάτι να πεις με τον σύντροφο σου πριν, κατά τη διάρκεια κ μετά το σεξ. Για σένα είναι σημαντικό το αντικείμενο της αγάπης σου να είναι κοινωνικά αποδεκτό,όμορφο κ να μπορεί πέρα από σύντροφος να σταθεί ως φίλος. Είσαι πολύ αισθησιακός/ή κ χρειάζεσαι κάποιον για να σε εκτιμήσει,σχεδόν να σε προσκυνήσει.Όταν αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί,έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς σεξουαλική δραστηριότητα.

---Δ. Είσαι πολύ σέξι,αισθησιακός κ με πάθος,αλλά μπορείς να αποκαλύψεις αυτές τις πλευρές του χαρακτήρα σου μόνο σε στενό προσωπικό,ιδιωτικό πλαίσιο,Ξέρεις όλα τα μικρά κόλπα κ μπορείς να παίξεις οποιοδήποτε ρόλο ή παιχνίδι στον ερωτικό τομέα.Όμως, δεν είσαι από τους τύπους που παίζεις στο θέμα της αγάπης κ έχεις την υπομονή να περιμένεις για να έρθει το σωστό πρόσωπο.

---Ε. Η μεγαλύτερη ανάγκη σου,είναι να μιλήσεις κ χρειάζεσαι 1 άτομο που πρέπει να σε τονώνει πνευματικά,αλλιώς δεν σε ενδιαφέρει σεξουαλικά.Μισείς την δυσαρμονία,αλλά απολαμβάνεις κ έναν καλό καυγά με επιχειρήματα,καθώς φαίνεται να σε αναζωογονεί.Μπορεί να φλερτάρεις πολύ,για την πνευματική πρόκληση,αλλά από τη στιγμή που θα δώσεις την καρδιά σου,είσαι πιστός/ή.Όταν δεν έχεις ένα καλό εραστή για να κοιμηθείς, θα κοιμηθείς με ένα καλό βιβλίο. (Μερικές φορές, στην πραγματικότητα, θα προτιμούσες ένα καλό βιβλίο.)

---Ζ. Είσαι πολύ ρομαντικός,τόσο που μπορείς να βάλεις τον σύντροφο σου σε ένα βάθρο.Δημοσίως,μπορεί να φαίνεσαι αρκετά επιδεικτικός,εξωφρενικός,γενναίος κ γεμάτος πάθος.Το φόρτε σου πάντως είναι οι δραματικές σκηνές αγάπης,που είναι ένα από τα αγαπημένα χόμπι της φαντασίας σου.

---Η. Είσαι από αυτούς που συνδέονται με την αίγλη της αγάπης κ το να έχεις κάποιον να την μοιραστείς,είναι ύψιστης σημασίας για εσένα. Είσαι ελεύθερος στην έκφραση της αγάπης κ πάντα πρόθυμος να αναλάβεις τις πιθανότητες,να δοκιμάσεις νέες σεξουαλικές εμπειρίες κ συντρόφους,υπό την προϋπόθεση οτι έχουν ποιότητα.Χρειάζεσαι εγκεφαλική διέγερση, διαφορετικά θα είναι δύσκολο για εσένα να διατηρήσεις μια σχέση.

---Θ. Είσαι υπομονετικός εραστής που θα αναζητήσεις 1 σύντροφο, που μπορεί να ενισχύσει τη φήμη σου κ την ικανότητά σου για κέρδη. Θα γίνεις πολύ γενναιόδωρος,αφού έχεις επιτύχει την δέσμευση,ενώ τα δώραστο σύντροφό σου είναι πραγματικά μια επένδυση Πριν από τη δέσμευση,όμως έχεις την τάση να είσαι λιτός στο να ξοδεύεις γι' αυτόν.

---Ι. Είσαι πιο αισθησιακός απ' ότι σεξουαλικός,αλλά μερικές φορές είσαι εντελώς λάγνος.Λατρεύεις τις απολαύσεις της σάρκας κ δεν ενδιαφέρεσαι για έναν σύντροφο που είναι ερασιτέχνης στο ερωτικό κομμάτι,εκτός κ αν χρειάζεται έναν δάσκαλο.Είσαι πάντα πρόθυμος να πειραματιστείς κ να δοκιμάσεις νέες μορφές σεξουαλικής έκφρασης,επειδή βαριέσαι εύκολα.

---Κ. Είσαι απαιτητικός/η κ ψήνεις έναν εραστή που είναι πνευματικά ίσος ή ανώτερος κ κάποιον που να μπορεί να ενισχύσει το status σου.Ξέρεις πώς να φτάσει στην κορυφή της ερωτικής διέγερσης επειδή εργάζεσαι σε αυτό σχολαστικά,αλλά τα καθήκοντα κ οι υποχρεώσεις σου, έχουν προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων. Έχεις δυσκολία να έρθεις συναισθηματικά κοντά σε κάποιον, αλλά κανένα πρόβλημα στο να έρθεις κοντά σεξουαλικά.

---Λ. Μόλις το πάρεις απόφαση ότι θέλεις κάποιον θα προχωρήσεις ολοταχώς στην κατάκτηση.Αν κάποιος είναι λίγο προβληματικός, αυτό σε ανάβει,ενώ μπορεί να σε διεγείρει οποιοσδήποτε εκκεντρικός κ ασυνήθιστος,που έχει μία ελεύθερη κ ανοικτή στάση.

---Μ. Είσαι συναισθηματικός κ έντονος κ με διάθεση να κάνεις την μαμά στον σύντροφο σου.Σε μια σχέση,θα ρίξεις ολόκληρη την ύπαρξή σου σε αυτή κ ποθείς κάποιον που είναι εξίσου παθιασμένος κ έντονος.Πιστεύεις στο σύνολο της γενετήσιας ελευθερίας κ η προσφορά σου στην σεξουαλική ενέργεια είναι ανεξάντλητη.

---Ν. Μπορεί να φαίνεσαι αθώος κ ντροπαλός,αλλά όταν πρόκειται για σεξ,δεν είσαι αρχάριος,αλλά κάτι σαν ένας ειδικευμένος τεχνικός. Μπορείς εύκολα να πάς στα άκρα,διανύοντας το φάσμα από την λαγνεία στην πλήξη.Μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός με το σύντροφό σου,ενώ έχεις δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων σου.

---Ξ. Είσαι κάποιος που μπορείς να κατευθύνεις πολλή από την σεξουαλική σου ενέργεια στο να κερδίσεις χρήματα κ /ή να επιδιώξεις εξουσία.Μπορείς εύκολα να υποστείς εκτεταμένες περιόδους σεξουαλικής αποχής, ενώ κατά τη διάρκεια του σεξ απαιτείς ένταση, ποικιλομορφία κ γενικά να δοκιμάσεις οτιδήποτε ή οποιονδήποτε. Μερικές φορές το πάθος σου μετατρέπεται σε κτητικότητα, η οποία πρέπει να διατηρηθεί υπό έλεγχο.

---Ο. Έχεις μεγάλη συναίσθηση της κοινωνικής εικόνας σου κ δεν θα σκεφτείς να κάνεις κάτι που θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη σου.Ως εκ τούτου, θα απαιτήσεις έναν σύντροφο με καλή εμφάνιση. Όλως περιέργως,μπορείς να δεις το σύντροφό σου,ως εχθρό..σε 1 καλό αγώνα,από αυτούς που διεγείρουν τα vibes του σεξ.Απολαμβάνεις πάνω απ ' όλα το φλερτ κ χρειάζεσαι πολλή σωματική ικανοποίηση.

---Π. Είσαι από αυτούς που απαιτούν συνεχή δραστηριότητα κ διέγερση,καθώς έχεις τεράστια φυσική σεξουαλική ενέργεια.Δεν είναι εύκολο να συμβαδίσει μαζί σου κάποιος,σεξουαλικά ή με άλλο τρόπο. Τείνεις να έλκεσαι από άτομα άλλων εθνικοτήτων ή κοινωνικών ομάδων.

---Ρ. Χρειάζεσαι κάποιον που μπορεί να συμπορευτεί μαζί σου κ όσο πιο έξυπνος είναι τόσο το καλύτερο.Ενεργοποιείσαι πιο γρήγορα από 1 κοφτερό μυαλό παρά από 1 όμορφο σώμα.Ωστόσο,η φυσική έλξη είναι πολύ σημαντική για εσένα,γιατί θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου.Είσαι ιδιωτικά πολύ σέξι κ αν ο νέος εραστής σου δεν είναι κ τόσο σπουδαίος στο κρεβάτι,δείχνεις προθυμία να χρησιμεύσεις ως δάσκαλος.

---Σ. Πιστεύεις με κάποιο τρόπο ότι αγάπη σημαίνει να υποφέρεις,γι' αυτό το λόγο,μπορεί συνέχεια να υπηρετείς το σύντροφό σου ή να προσελκύεις ανθρώπους π έχουν ασυνήθιστα προβλήματα.Βλέπεις τον εαυτό σου σαν 1 είδος σωτήρα.Μπορεί να φαντασιώνεσαι μέσα από τις ταινίες κ τα περιοδικά,αλλά δεν μαρτυράς στους άλλους τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου.

---Τ. Είσαι πολύ ευαίσθητος κ σεξουαλικά παθητικός,ενώ χρειάζεσαι κάποιον ο οποίος θα παίρνει το προβάδισμα.Μπορεί να φτιάχνεσαι από τη μουσική,τον απαλό φωτισμό κ τις ρομαντικές σκέψεις. Φαντασιώνεσαι συνέχεια κ μπορείς να κάνεις τις σχέσεις σου,στα όνειρά σου,να ταιριάζουν όλα μέσα στο δικό σου μυαλό.

---Υ. Όταν δεν είσαι ερωτευμένος,είσαι ερωτευμένος με την αγάπη ενώ πάντα ψάχνεις για κάποιον να λατρεύεις.Βλέπεις τον ρομαντισμό ως πρόκληση κ απολαμβάνεις να δίνεις δώρα.Η σεξουαλική σου ορμή είναι ισχυρή και επιθυμείς στιγμιαία ικανοποίηση, αλλά είσαι πάντα πρόθυμος να βάλεις την απόλαυση του συντρόφου σου, πάνω από τη δική σου.

---Φ. Λατρεύεις να έχεις ελευθερία κ χώρο αισθάνεσαι την ανάγκη να μπεις στο μυαλό του συντρόφου σου, για να δεις τι τον εξιτάρει. Μπορεί μάλιστα να έλκεσαι από εκκεντρικούς τύπους,ενώ συχνά υπάρχει μια διαφορά ηλικίας ανάμεσα σας.Η gay σκηνή σε ανάβει, ακόμα κ αν ο ίδιος δεν μπορείς να συμμετέχεις.

---Χ. Είσαι πολύ περήφανος κ αρνείσαι να πάρεις το όχι σαν απάντηση.Συχνά,δεν βλέπεις το σύντροφό σου,όπως αυτός είναι πραγματικά.Σου αρέσει να παίζεις παιχνίδια αγάπης.

---Ψ. Εάν δεν μπορείς να κινήσεις με το δικό σου τρόπο μια σχέση, θα παραιτηθείς από το όλο θέμα.Θέλεις να ελέγχεις τις σχέσεις σου, ωστόσο,αν μπορείς να περάσεις την ώρα σου κάνοντας λεφτά,θα εγκαταλείψεις προσωρινά τις απολαύσεις της σάρκας.Θα πρέπει να αποδείξεις στον εαυτό σου κ το σύντροφό σου,τι σπουδαίος εραστής είσαι,για αυτό θέλεις να παίρνεις πληροφορίες για την απόδοσή σου.

---Ω. Για εσένα,η δουλειά είναι πριν από την ευχαρίστηση.Εάν καθ 'οποιονδήποτε τρόπο ανησυχείς για θέματα καριέρας,μπορεί να σου είναι πολύ δύσκολο να χαλαρώσεις κ να μπεις στο κλίμα.Ποτέ δεν θα χάσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου,καθώς είσαι πολύ προσεκτικός κ επιφυλακτικός πριν δώσεις την καρδιά κ το κορμί σου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου