Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Σχολιασμός επικαιρότητος ~ Καλλισθένης... εν δήμω


-Οι μουσουλμάνοι που ανακάλυψαν την Αμερική, ο «Μακεδόνας» Γκαγκάριν,
-η ενόχληση Γιαννακάκη για την «πόρτα» στην Σλάβα δικηγόρο Σάντεβα
-ο Αλβανός μαθητής που κατέβασε την ελληνική σημαία και
-η αποπομπή δύο τουρκικής καταγωγής βουλευτών από την Ολλανδία


 ***Καλά έκανε ο Λοβέρδος και πήγε σε αμερικανικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη. Μπορεί στο τουρκικό, πάνω στην παραζάλη, να του έκαναν και περιτομή. Και τι έγινε που πήγε σε αμερικανικό; Άλλοι, πιο «αριστεροί», είναι κολλητάρια με αμερικανικά ιδρύματα του Σόρος και οι «προοδευτικοί» δεν ενοχλούνται.


***Θρασύς, ψευδολόγος και «κουτσαβάκης» ο εκτιμώμενος από Έλληνες πολιτικούς, Αλβανός πρωθυπουργός. Στο Πρέσεβο της Σερβίας, όπου τον υποδέχθηκαν Αλβανοί με συνθήματα του τύπου «είσαι ο πρωθυπουργός μας», απαίτησε από την Σερβία να σέβεται τα δικαιώματα των αλβανικής καταγωγής πολιτών. Και είπε «όπως η Αλβανία σέβεται τα δικαιώματα των ελληνικής καταγωγής πολιτών, οι οποίοι είναι ισότιμοι με τους Αλβανούς». Έμαθε την τακτική της διαστρέβλωσης από τον δάσκαλό του Ερντογάν.

Ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα Τίρανα, γιατί φέρθηκε δίχως "μπέσα" εφ' όσον είχαν συμφωνήσει με τους Σέρβους να μην αναφερθεί δημοσίως στο Κοσσυφοπέδιο. Και ο Αλβανός πρωθυπουργός απάντησε ότι δεν παραβίασε την εμπιστοσύνη του Σέρβου πρωθυπουργού, και ούτε τον όρο "μπέσα", εφ' όσον, όπως είπε, «στη Σερβία δεν υπάρχει η έννοια της μπέσας». Άιντε τώρα, να συνεννοηθείς με πολιτικούς αυτού του επιπέδου.


***Οι βουλευτές στέκονται στο ύψος τους (που δεν είναι πάντα μεγάλο). Η βουλευτής Μαρία Γιαννακάκη της ΔΗΜ.ΑΡ. ερωτά ενοχλημένη το αρμόδιο Υπουργείο γιατί απαγορεύει την είσοδο στην Σλάβα δικηγόρο Σάντεβα. Την οποία Σάντεβα, η ελληνική πολιτεία κήρυξε ανεπιθύμητη στη χώρα μας, λόγω της ανθελληνικής δράσης της.

«Εμεί» κατά της Ελλάδας η εν λόγω Σκοπιανή δικηγόρος, στο πλαίσιο της διεκδίκησης περιουσιών των απογόνων των «Παιδιών του Παιδομαζώματος», και η Μαρία Γιαννακάκη, ομού με στελέχη του «Ουρανίου Τόξου» ενοχλούνται που η Ελλάδα πήρε μια σωστή απόφαση (από τις σπάνιες). Αξιοσημείωτος είναι τίτλος σκοπιανής εφημερίδας: «Το ελληνικό κοινοβούλιο πρέπει να λογοδοτήσει για τις μαύρες λίστες πολιτών μας».


***Οι μουσουλμάνοι ανακάλυψαν την Αμερική, υποστήριξε ο Ερντογάν. Αυτό είναι γνωστό σε όλους. Μάλιστα, κατά μια πληροφορία, πρόγονος του Νταβούτογλου ήταν λοστρόμος. Από εκεί άλλωστε η -μέχρι παρεξηγήσεως- στενή σχέση Αμερικανών και Τούρκων.

Μένει να πείσει τον Ομπάμα ο Ερντογάν να μη χρησιμοποιεί μόνον το εβραϊκό όνομά του, αλλά και το μουσουλμανικό. Μπάρακ Χουσεΐν Ομπάμα, είναι το πλήρες. Το «Χουσεΐν» το έφαγε η μαρμάγκα.


***Για να βρεθεί με DNA η ταυτότητα του νεκρού στο Μνημείο της Αμφίπολης, θα συγκριθεί με ανάλογο από ό,τι βρέθηκε στην Βεργίνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει συγγένεια με την μακεδονική βασιλική οικογένεια. Και γιατί δεν το συγκρίνουν με το DNA του Γκρούεφσκι, ως κατευθείαν απογόνου του Βουκεφάλα;

Ο οποίος, ανακάλυψε πως και ο Γκαγκάριν ήταν «Μακεδόνας». Έτσι, από χθες ένα περίλαμπρο άγαλμα του κοσμοναύτη Γιούρι Γκαγκάριν εντάχθηκε στην υπαίθρια «μνημειοθήκη» της πόλης των Σκοπίων. Τουλάχιστον οι Αλβανοί στήνουν γλυπτά που πιάνουν τόπο. Μπους και Κλίντον (χωρίς την Λεβίνσκυ) ατενίζουν αφ’ υψηλού τους Αλβανούς στις πλατείες.


***Την ειλικρινή δικαιολογία ότι κάθε φορά που έβλεπε την ελληνική σημαία... εκνευριζόταν (!) επικαλέστηκε ο 14χρονος Αλβανός μαθητής στα Μουδανιά, γι’ αυτό και την κατέβασε από τον ιστό του και την έκρυψε σε ένα θάμνο.

Έπρεπε ήδη, να έχει γίνει «πακέτο» η αλβανική οικογένεια και να είναι τώρα στα Τίρανα. Και δεν είναι η μόνη που μεγαλώνει το παιδί της με μίσος για τον ελληνισμό. Τον Δεκέμβριο του 2012 τρεις Αλβανοί μαθητές, του ίδιου σχολείου, κατέβασαν από την περιοχή δυο ελληνικές σημαίες και τις τσαλαπάτησαν (Τι έγιναν άραγε τα καλόπαιδα εκείνα; Λες, με τις πανελλαδικές να πέρασαν και στη σχολή Ευελπίδων; Στην «προοδευτική» Ελλάδα όλα να τα περιμένεις…)


***Μας δίνουν μαθήματα οι ξένοι, αλλά φαίνεται ότι ήμαστε ανεπίδεκτοι μάθησης. Στην Ολλανδία, το κυβερνών Εργατικό Κόμμα προχώρησε στην αποπομπή δύο τουρκικής καταγωγής βουλευτών, οι οποίοι εκδιώχθηκαν, επειδή καταφέρθηκαν δημόσια κατά του νομοσχεδίου που προωθούσε η ολλανδική κυβέρνηση και αφορούσε την επιτήρηση τεσσάρων τουρκικών, ισλαμικών οργανώσεων που δρουν στην Ολλανδία και τις πιθανές διασυνδέσεις τους με το Ισλαμικό Κράτος.

Εδώ, έχουμε σαφή τοποθέτηση κατά του ελληνισμού των τουρκοφρόνων βουλευτών ελληνικών κομμάτων, κι εξακολουθούμε να τους χαϊδεύουμε. Τέτοιος ραγιαδισμός, τέτοιος παλαιοκομματισμός, τέτοια αναισθησία δεν είναι δυνατόν να ταιριάζει σε υπερήφανο λαό. Τι είναι αυτό τελικά αυτό που μπορεί να προσβάλει τους πολιτικούς μας, και να σηκώσουν το κεφάλι (εκτός από τη μείωση των εσόδων τους);

Είναι απαραίτητο και κατεπείγον. Να κλείσει το τουρκικό προξενείο που "παράγει" "Τούρκους" βουλευτές και λειτουργεί ως Πέμπτη Φάλαγγα κατά του ελληνικού λαού. Ως πρώτο μέτρο.

Καλλισθένης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου