Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Λίγοι γνωρίζουν ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τον νόμο κάποιος να φυτέψει δενδρύλια καπνού


Κανείς δεν ξέρει γιατί οι καλλιεργητές καπνού δεν πωλούν χύμα καπνό στις λαϊκές...

Με τα μούτρα στη «δουλειά» ρίχτηκαν τα παιδιά του Soros στη Huffington Post. Άντε να εξηγήσεις στο παιδάκι που θα εθιστεί στη μαριχουάνα, ότι ΚΑΜΙΑ επιστημονική έρευνα δεν αναφέρεται σε «εκχυλίσματα» αλλά σε ΕΝΕΡΓΕΣ ΟΥΣΙΕΣ.
Και η Χημεία επιτρέπει της παρασκευή μίας ουσίας ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται...
να ξέρει κανείς το φυτό από το οποίο εξάγεται. Γι'αυτό επάνω στα κουτιά χιλιάδων φαρμάκων δεν αναφέρεται ποτέ κάποιο φυτό αλλά η χημική σύνθεση της ουσίας. Γι' αυτό συνταγογραφούν ενεργές ουσίες κι όχι φυτά. Γι' αυτό η μορφίνη δεν αναγράφει ότι προέρχεται από εκχύλισμα παπαρούνας του Αφγανιστάν. Λεπτομέρειες ... Έτσι κι αλλιώς εδώ και δεκαετίες τα δελτία ειδήσεων συστηματικά και καθημερινά προέβαλλαν δήθεν νέα φάρμακα κατά του καρκίνου (από καρχαρίες , από ντομάτες κλπ) ...την ίδια στιγμή που τα κρούσματα αυξάνονταν ραγδαία. 
 
Αυτό που προέχει τώρα φυσικά είναι η αποποινικοποίηση της μαριχουάνας στο μυαλό μας ... πριν επιτρέψουν τη νόμιμη ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΓΜΕΝΗ κυκλοφορία της. 
 
Όπως και με τα τσιγάρα νικοτίνης , έδωσαν άδεια κυκλοφορίας ενώ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι έχει εθιστικές ιδιότητες και φυσικά η κυκλοφορία του τσιγάρου ήξεραν ΠΟΣΟ αποδοτική θα είναι λόγω του εθισμού ώστε φρόντισαν να κατέχουν και το Μονοπώλιο.

Λίγοι γνωρίζουν ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τον νόμο κάποιος να φυτέψει δενδρύλια καπνού. Κανείς δεν ξέρει γιατί οι καλλιεργητές καπνού δεν πωλούν χύμα καπνό στις λαϊκές.

Στις ΗΠΑ που ξεκίνησε η νόμιμη κυκλοφορία της Μαριχουάνας σε αρκετές πολιτείες συλλέγονται δισεκατομμύρια από τους σχετικούς φόρους. 
 
Πανηγυρίζουν στο Κολοράντο από τις εισροές φόρων.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μαριχουάνα όντας παράνομη για δεκαετίες πωλείται πολύ ακριβά κι αυτή την υπεραξία θέλουν να επωφεληθούν οι τοκογλύφοι.

Οι χρήστες είναι έτοιμοι ψυχολογικά να πληρώσουν και 5 ευρώ για ένα τσιγάρο μαριχουάνας ή για ένα ποτό ...αλλά ποτέ δεν θα έδιναν 5 ευρώ για ένα τσιγάρο νικοτίνης, ούτε καν για ολόκληρο πακέτο.


Στο marketing ΔΕΝ μετράει η πραγματική αξία ενός προϊόντος αλλά το ποσό που διατίθεται να πληρώσει κάποιος για να το αποκτήσει. Όπως δηλαδή με το iPhone που κοστίζει ΠΟΛΥ λιγότερο από ότι νομίζει ο κόσμος και γι' αυτό η APPLE παρουσιάζει τεράστια κερδοφορία. 
 
Φροντίζοντας οι Δυτικοί να ελέγχουν την παραγωγή μαριχουάνας και ηρωίνης στο Αφγανιστάν ... έχουν εξασφαλίσει κι άλλα κέρδη.

Ο κόσμος θα βάζει το χέρι στην τσέπη αδιαμαρτύρητα και λόγω εθισμού αλλά και λόγω της τάσης του ανθρώπου να «φτιάχνεται» με διάφορους τρόπους...

Το αλκοόλ και τα τσιγάρα δεν φαίνεται να αποδίδουν ικανοποιητικά κέρδη σε αντίθεση με τα ναρκωτικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου