Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Γελάνε και τα μπετά με την Ακρίτα ~ Μιλάνε οι χορτάτες άγαμες & προκαλούν


Άναψαν τα αίματα το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day. Αφορμή στάθηκε το σχόλιο της κρατικοδίαιτης Έλενας Ακρίτα, για τις ακριβές τσάντες της Φωτεινής Πιπιλή, κάτι που σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος σε πολύ έντονο ύφος.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη σύνταξη που έπαιρνε η σεναριογράφος μετά το θάνατο του πατέρα της, Λουκή Ακρίτα.


«Μιλάνε οι χορτάτες και προκαλούν. Δεν μπορεί η Έλενα Ακρίτα να απαντάει και να κάνει πλάκα για το σχόλιο της Φωτεινής Πιπιλή, όταν λίγες μέρες πριν έχει βουίξει το διαδίκτυο, όταν συζητήθηκε στη Βουλή το θέμα που έχει άμεση σχέση με τον προκλητικό νόμο που έγινε το 1965 επί Γεωργίου Παπανδρέου για να παίρνει σύνταξη η μητέρα της και η ίδια», είπε ο Δήμος Βερύκιος και ανέβασε πιο πολύ τους τόνους:


Ούτε η Χούντα δεν της έκοψε τη σύνταξη, την έκοψε η Τρόικα
«Επί 45 χρόνια, από το 1965 μέχρι το 2010 έπαιρνε τη σύνταξη του πατέρα της Λουκή Ακρίτα. Ο "Γέρος της Δημοκρατίας", όταν πέθανε ο πατέρας της Έλενας Ακρίτα, έφτιαξε νόμο προσωπικό, προσωπική σύνταξη.

Προβλεπόταν ότι θα συνεχίσει να την παίρνει όσες φορές και αν παντρευτεί στη ζωή της, πράγμα που δεν ισχύει για τις υπόλοιπες ορφανές. Ούτε η Χούντα δεν της έκοψε τη σύνταξη, την έκοψε η Τρόικα».
 

Τι είπε η Ακρίτα για τις ψεύτικες τσάντες της Πιπιλή

Η Έλενα Ακρίτα "έσφαξε με το γάντι" τόσο την Φωτεινή Πιπιλή όσο και τον Λάκη Γαβαλά.
«Να βάλω ένα κουίζ στη συνάδελφο, τη Φωτεινή Πιπιλή, η οποία είπε ότι οι τσάντες της όλες είναι original και ότι βλέπει από χιλιόμετρα μακριά ποια βουλευτίνα έχει μαϊμού τσάντα», είπε η Έλενα Ακρίτα και συνέχισε:

«Θέλω, λοιπόν, η κάμερα να δείξει τη δική μου την τσάντα και να μας πει η Φωτεινή Πιπιλή, αυτή η τσάντα είναι original ή είναι μαϊμού; Κι εγώ θα πω την αλήθεια, έτσι για να μιλήσουμε για μόδα Φωτεινή σε τέτοιες εποχές που πέφτουν οι άνθρωποι από τα παράθυρα».

Όσο για την κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Λάκη Γαβαλά από κείμενο της δημοσιογράφου, η Ελένα Ακρίτα διευκρίνησε:

«Όταν είχε έρθει η Αμάλ Αλαμουντίν είχα γράψει ένα κείμενο που την καυτηρίασα και έγραφα κάπου ότι όλοι οι παρουσιαστές ειδήσεων έβγαιναν και έκαναν ανάλυση "αχ τι ωραίο αυτό που φοράει"... Και λέω ο κάθε παρουσιαστής ειδήσεων ως wannabe Λάκης Γαβαλάς κάνει κριτική. Αυτό ήταν φιλοφρόνημα που έκανα στον Λάκη Γαβαλά και κοπλιμέντο. Δεν το κατάλαβε; Εκτός αν είναι παρουσιαστής ειδήσεων».


Τι είχε δηλώσει η Πιπιλή για τις ψεύτικες τσάντες που γέμισαν τη Βουλή

Η Φωτεινή Πιπιλή μίλησε στον Βήμα FM και αποκάλυψε πως έχεις παρατηρήσει πολλές τσάντες "μαϊμού" μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Πράγμα που την απογοητεύει.

"Είναι αληθινή και δερμάτινη η δική μου τσάντα. Άλλες φοράνε μαϊμούδες… Πολλές βουλευτίνες κυκλοφορούν με μαϊμούδες, πάρα πολλές! Το τι μαϊμού κυκλοφορεί στη Βουλή", είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καταθέτοντας την πρότασή της για το "φαινόμενο" των απομιμήσεων.

"Κοίτα να δεις τώρα κατινιά: αφού δεν μπορείς να την πάρεις τη ρημάδα την αυθεντική – που την πήραμε εμείς όταν μπορούσαμε – πάρε μια τσάντα του ελληνικού εμπορίου, που κυκλοφορούν πολλές καλές. Γιατί φωνάζει, σκούζει ότι είναι μαϊμού! Γυαλιά δεν έχω προσέξει, αλλά για εμάς τις έμπειρες, η τσάντα φαίνεται".



Η αγαμη θυγατέρα Ελενα Ακριτα! Ο «Πιο Αδύναμος Κρίκος» που ανεβασε τη Χρυσή Αυγή

Από Μεγαλοαστική οικογένεια και με τακτοποιημένη ζωή!

Από πολιτικό τζάκι με πρόσβαση στους ισχυρούς πολιτικούς, ακόμη και στους πρωθυπουργούς.

Από δημοσιογραφική οικογένεια και με ανοιχτή πρόσβαση σε όλους τους μεγάλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς της χώρας!

Από καλλιτεχνική οικογένεια με networking (διαδικτύωση) σε όλα τα μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια κρατικά κανάλια.

Η Έλενα κουβαλά βαρύ όνομα από όποια πλευρά κι αν το πιάσει κανείς!

Είχε λεφτά όταν οι άλλοι δεν είχαν!

Είχε γονείς από μεγάλο τζάκι.

Για την Έλενα χρειαζόταν ένα μονάχα τηλεφώνημα για να τις ανοίξουν πόρτες..

Όλες οι πόρτες, όχι μονάχα μία! Είχε καλή μόρφωση,έκανε και δημοσιογραφία. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση.Έγινε και τηλεπαρουσίαστρια,έγραφε και σενάρια! Και τακτική αρθρογράφος και σχόλιο, τα πάντα όλα έκανε η πολυπράγμων Έλενα, όπως θα έλεγε ο μέγας κόουτς Αλέφαντος!..

Για δεκαετίες έκανε τα πάντα και έβγαζε χρήματα πολλά. Και σίριαλ και εκπομπές, και ραδιόφωνα και τηλεόραση. Και στις εφημερίδες,όλα τα έκανε η ξανθομαλλούσα κοπελιά!…

Δηλαδή, η Έλενα είχε εισοδήματα γερά ώστε να μην την παίρνει την συνταξάρα, να την αρνηθεί, όμως εκείνη την έπαιρνε…

Άλλοι, άγνωστοι, ηθοποιοί στα πρώτα τους βήματα παρακαλούσαν για μια δουλειά, άλλοι ,νεοεισερχόμενοι δημοσιογράφοι φιλούσαν κατουρημένες ποδιές για να γράψουν κάνα μονόστηλο σε πολιτική φυλλάδα…

Άλλοι πάλι ,άσημοι, αλλά ταλαντούχοι σεναριογράφοι έπαιρναν τα καλά σενάρια τους και τα βαζαν στον πάτο τους! (Πολλές φορές δε, τους τα έκλεβαν οι πονηροί και τα οπτικοποιούσαν στην τηλεόραση.)

Κι άλλοι, καλλιεργημένοι τηλεπαρουσιαστές έχαναν πάντα τελευταία στιγμή την δουλειά κι έμεναν στον άσσο γιατί την έπαιρναν γνωστοί και φίλοι του συστήματος…

Πολλά χρόνια δουλειάς, πολλά και τα λεφτά για το επιτυχημένο κορίτσι ,που κάθε φιλόδοξο αγόρι θα λάτρευε να έχει δίπλα του.

Στα μέσα της δεκαετίας του 60 ,όταν πέθανε ο πατέρας της,η Έλενα μαζί με την μητέρα της μοιράστηκε μια γενναιόδωρη σύνταξη. Σχεδόν μια ολόκληρη βουλευτική αποζημίωση. Μια πλουσιοπάροχη σύνταξη που η Έλενα ως άγαμη θυγατέρα την εισέπραττε μέχρι το 2010.

Δηλαδή 44 ολόκληρα χρόνια που η πολυτάλαντη Έλενα ασχολήθηκε με ένα κάρο πράγματα και είχε ένα κάρο δουλειές, και στο μεσοδιάστημα έκανε και δυο τρεις γάμους εισέπραττε σύνταξη από το δημόσιο κανονικά! Και σε εκείνα τα μικρά χρονικά διαστήματα έγγαμου βίου δεν γνωρίζουμε αν διεκόπη και ποτέ της άγαμης η σύνταξη!

Και να τα παστέλια και να τα ξερολούκουμα για την Έλενα.

Και να τα σχόλια για τις λαϊκές, τις παρακατιανές, τις κίτρινες παρουσιάστριες στο γυαλί .

Και να η αφ’ υψηλού κριτική με αρθρογραφία στην εφημερίδα τακτική!

Η Έλενα με το βαρύ όνομα και την μητέρα υπουργό και βουλευτή, και τον πάτερα της που πέθανε νωρίς, κι αυτόν βουλευτή, να εισπράττει επί 40 χρόνια σύνταξη του μπαμπά τιμητική!

Νομιμότατα τα έπαιρνε! Έίναι όμως ηθικόν;

Η Έλενα να μην νομίζετε ότι είναι μόνο μια! Η Έλενα είναι πολλές. Η Έλενα είναι οι άγαμες θυγατέρες, είναι οι μαϊμού συντάξεις στο δημόσιο, είναι οι τυφλοί και αόμματοι, σαν τον Μίμη τον Φωτόπουλο στην ταινία.

Η Έλενα είναι οι κομματάρχες Γκόρτσοι στα χωριά, η Έλενα είναι οι Βουλευτές Μαυρογυαλούροι, η Έλενα είναι οι υπάλληλοι της Ολυμπιακής με τα τζάμπα ταξίδια και την σύνταξη στα 40! Οι τριπλοθεσίτες δημοσιογράφοι στα γραφεία τύπου, στα ιδιωτικά και την ΕΡΤ, οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ με τα παχυλά εφάπαξ, οι ισχυρές ελίτ και οι μεγάλες συντεχνίες, η Έλενα είναι όσοι έφαγαν τα λεφτά και υποκριτικά έκαναν την πάπια τόσα χρόνια.

Η Έλενα είναι όσοι έκαναν επί δεκαετίες περιουσίες χωρίς ποτέ τους να αποδώσουν στο έρμο το κράτος ΦΠΑ!

Χωρίς ποτέ τους να ντραπούν,ποτέ τους να φωνάξουν!

Η Έλενα είναι το« ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ», δηλαδή σχεδόν η μισή Ελλάδα.

Λυπάμαι κυρία μου, αλλά είσαι ο πιο « ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ!»

Κι ένας σοβαρός λόγος που ανέβηκε στην χώρα μας η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή!

http://parodynews.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου