Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ντεμέκ οι μπάτσοι έκλεψαν τα νερά ~ Ακροαριστερά - Φασιστικά - Συριζαϊκά καραγκιοζιλίκια


Τα αναρχομαστούρια που ουρλιάζουν α λα "Μπαλούρδος της Ελληνοφρένειας" για τα νερά, προφανώς ήταν επίδοξοι μολοτοφόροι και ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ή όπως λέει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου στο βίντεο παρακάτω, "τα παιδιά κρατάνε το μαγαζί, μέχρι να τελειώσουν τα μπάχαλα".

Το θέμα φαινόταν για γέλια από την αρχή και η δημοσιότητα που δόθηκε από τα τσοντοκάναλα και τους Συριζαίους βουλευτές μέσα στην Βουλή(!), υιοθετώντας τις μαλακίες του μαστούρη είναι τουλάχιστον ανησυχητική...

Μιλώντας στο «Ποντίκι», ο περιπτεράς Γιάννης Μάκος υποστήριξε πως εκείνη τη στιγμή έλειπε για λόγους υγείας και στο... πόδι του είχαν μείνει τα δύο παιδιά (λέει πως τον βοηθούν συχνά) για να προσέχουν το περίπτερο. Όταν επέστρεψε, του είπαν πως είχαν χτυπηθεί από άνδρες των ΜΑΤ.



Για στοχοποίηση των αστυνομικών και προβοκάτσια κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αθήνας, Γρηγόρης Γερακαράκος, αναφερόμενος στην υπόθεση με τους αστυνομικούς οι οποίοι εμφανίζονται σε βίντεο να χτυπούν έξω από περίπτερο στα Εξάρχεια πολίτη, ο οποίος τους λέει ότι είναι ο ιδιοκτήτης και τους κατηγορεί ότι προσπάθησαν να κλέψουν νερά.
Ειδικότερα στη δήλωσή του ο κ. Γερακαράκος αναφέρει για το περιεχόμενο του βίντεο πως «αποτελεί μια ακόμη ερασιτεχνική προσπάθεια στοχοποίησης των συναδέλφων που εργάζονται σκληρά και υπό αντίξοες συνθήκες σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Χαρακτηρίζει το συμβάν ως μια «ανεπιτυχή προβοκάτσια», σχολιάζοντας πως «ήταν καταδικασμένη εκ των προτέρων να πέσει στο κενό, γιατί με τον τρόπο που “επιχειρήθηκε” και “οργανώθηκε” απέδειξε ακριβώς το αντίθετο και η σύμπασα κοινή γνώμη πληροφορήθηκε για ακόμη μια φορά ότι οι θιασώτες του “άβατου” λιγοστεύουν διαρκώς».

Ο ίδιος τονίζει πως προκαλούνται εύλογα ερωτηματικά και απορίες από  τη θέση που κρατά η επίσημη οργανωμένη Ελληνική Πολιτεία, η οποία, όπως λέει, εκφράζεται με αμφίσημες τοποθετήσεις για τα αυτονόητα.

«Οι τοποθετήσεις αυτές ιδίως από μεγάλους κοινοβουλευτικούς σχηματισμούς, δημιουργούν ιδιαίτερα αρνητικά συναισθήματα στους σκληρά εργαζόμενους επί 18ωρο συναδέλφους μας και ταυτόχρονα ενδεικνύουν ένα σοβαρό έλλειμμα της συντεταγμένης Πολιτείας, όσον αφορά την προστασία της εργασίας που νόμιμα τους ανατίθεται».

Επίσης καλεί όλα τα κόμματα και όλους τους φορείς να πάρουν επίσημα θέση για το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας: «Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πλέον ότι ο εργαζόμενος αστυνομικός αρνείται να παίξει το ρόλο του “αποδιοπομπαίου τράγου” και ότι ήλθε η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους».












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου