Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Προθεσμία πήραν οι εφοριακοί που έσβηναν οφειλές ~ 1 Δις οι ζημιές για το κράτος!

Το ζητούμενο βέβαια δεν είναι αν θα απολυθεί κάποιος επιτέλους, αλλά αν θα επιστραφούνε όλα τα χρήματα που ανήκουν στον Ελληνικό λαό. Μόνη λύση άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, αναμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τους.

Εξηγήσεις μέχρι τις 20 Μαρτίου καλούνται να δώσουν ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελέως 18 οικονομικοί επιθεωρητές του υπουργείου Οικονομικών οι οποίοι θεωρούνται από την Δικαιοσύνη ως ύποπτοι τέλεσης δύο κακουργηματικών πράξεων καθώς φέρονται οτι διενήργησαν επενελέγχους σε επιχειρήσεις και εν συνεχεία...
 μηδένιζαν τις οφειλές και τα πρόστιμα που τους είχαν επιβληθεί ζημιώνοντας το ελληνικό δημόσιο.

Ειδικότερα, οι 18 επιθεωρητές οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις εξηγήσεις τους, κλήθηκαν ως ύποπτοι για τα αδικήματα της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου καθώς και για ψευδή βεβαίωση.

Συμφωνα με πληροφορίες, από τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής οι εν λόγω οικονομικοί επιθεωρητές φέρεται να μηδένισαν τις οφειλές και τα πρόστιμα σε 25 επιχειρήσεις εκ των οποίων οι 8 είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου όπως επι παραδείγματι Δήμοι και Κοινότητες.

Η ζημια που φέρεται να έχει προκληθεί στο δημόσιο εκτιμάται οτι υπερβαίνει το ενα δισεκατομμύριο ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου