Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη ~ Τι ψήφισαν οι ομάδες;

Το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας δεν έκανε δεκτή την πρόταση μομφής κατά του προέδρου του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μαρινάκη, την οποία είχε καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πιο συγκεκριμένα...,
 την πρόταση μομφής υπερψήφισαν οι εκπρόσωποι τριών ΠΑΕ και καταψήφισαν οκτώ, ενώ υπήρξαν και έξι λευκά.


Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρόταση των «πρασίνων» υπερψήφισαν επίσης ο Αρης και η ΑΕΚ, ενώ «λευκό» έριξαν οι Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, ΠΑΟΚ, Λάρισα, Ξάνθη, καθώς και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ. Κατά της πρότασης μομφής ψήφισαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Εργοτέλης, Ολυμπιακός Βόλου, Κέρκυρα, Ατρόμητος, Πανιώνιος, Πανσερραϊκός και Ηρακλής.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας, αποχώρησε από τη συνεδρίαση δηλώνοντας: «Ο Παναθηναϊκός αποχωρεί, αφού δεν δέχεται να γίνεται η συνεδρίαση με πρόεδρο τον κ.Μαρινάκη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει τις προτάσεις της».

Μήνυση Σισέ στον Μαρινάκη

Πριν από μερικές ημέρες ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωνε στον γαλλικό Τύπο, ότι δεν θα αφήσει όσα συνέβησαν στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού να περάσουν χωρίς να αποδοθούν οι συνέπειες στους υπεύθυνους.


Σήμερα Παρασκευή , ο Γάλλος άσος -δια του δικηγόρου του, Δημήτρη Βερβεσού- υπέβαλε μήνυση στην εισαγγελία πρωτοδικών κατά του προέδρου του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκα, Βαγγέλη Μαρινάκη, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση, απειλή και παράβαση του Νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού.

Ο εκπρόσωπος του Σισέ, δήλωσε λακωνικά πως «τέτοιου τύπου συμπεριφορές προσβάλλουν τον πολιτισμό μας» προαναγγέλοντας ότι έχει εντολή από τον Γάλλο να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εντός και εκτός Ελλάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου