Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ξύλο στον Πακιστανό ρατσιστή και επίδοξο βιαστή 14χρονης.


Οι κρατούμενοι στις φυλακές έχουν τον δικό τους ηθικό κώδικα, που συχνά αποδεικνύεται πιο σκληρός από τους νόμους του κράτους… Ένα από τα αδικήματα που δεν συγχωρούνται στις φυλακές, είναι οι επιθέσεις με σεξουαλικό κίνητρο σε βάρος ανήλικων παιδιών και αυτή ήταν η αιτία που ξυλοκοπήθηκα βάναυσα από συγκρατούμενούς του ένας νεαρός ρατσιστής Πακιστανός.

Το περιστατικό συνέβη στις δικαστικές φυλακές της Κω, όπου είχε μεταχθεί ο 26χρονος ρατσιστής αλλοδαπός που...
 συνελήφθη στις 9 Φεβρουαρίου στην Σύμη, όταν τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού ένα 14χρονο κορίτσι. Το θύμα επέστρεφε από το φροντιστήριο Γαλλικών, όταν ο αλλοδαπός την πλησίασε, την ρώτησε πως την λένε και την έσπρωξε σε ένα ακατοίκητο σπίτι, όπου άρχισε να την φιλά, της ανέβασε την μπλούζα και την θώπευσε στο στήθος και τα γεννητικά όργανα! Όμως, την στιγμή που κατέβαζε το παντελόνι του η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει.

Μετά την άσκηση δίωξης και την απολογία του, διατάχθηκε η προφυλάκισή του και ο Πακιστανός μετήχθη στο σωφρονιστικό κατάστημα της Κω. Εκεί, όμως, τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις οι υπόλοιποι κρατούμενοι που είχαν πληροφορηθεί για τι κατηγορείται! Ο 26χρονος υπέστη άγριο ξυλοδαρμό και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο σώμα και στο πρόσωπο στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος εδώ και μια εβδομάδα!
Κρεμάλα τώρα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου