Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του θρήνου για ένα ακόμη παραγκίσιο πρωτάθλημα ~ ΞΕΡΝΑΕΙ όλη η Ελλάδα!

Μετά και από το σημερινό, καλό θα ήταν να αποχωρήσουν οι υπόλοιπες ομάδες από το πρωτάθλημα ως διαμαρτυρία. Να έρθουνε διαιτητές από την FIFA. Εξαντλήθηκε η υπομονή όλων.
Βγήκε και σήμερα το μεροκάματο για τα κοράκια:

Στο σημερινό αγώνα θρήνος-ΠΑΟ... ακυρώθηκε, από τον βοηθό Τρύφωνα, κανονικό γκολ του Κατσουράνη στο 82', με το οποίο θα γινόταν το 1-2. Δε δόθηκε, σύμφωνα με όσα δείχνει και το ριπλέι, πέναλτι για χέρι του Τοροσίδη στο 44'. Αρκετά ανάποδα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού και κίτρινη κάρτα δεν έβγαινε ποτέ. Στη φάση του 2-1 των ερυθρόλευκων ο Τζιμπούρ καλύπτεται αλλά ο Πάντελιτς, που στέκεται μπροστά στον Τζόρβα προκαλώντας πράσινες διαμαρτυρίες, είναι οφ σάιντ.

Προκλητικοί με συνεχείς ρίψεις αντικειμένων, κροτίδων, φωτοβολίδων, κροτίδων και τύφλωση με λεϊζερ ήταν οι οπαδοί του γαύρου, οι οποίοι μάλιστα εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες του ΠΑΟ δείτε όργια:







Το… ντου των οπαδών του Ολυμπιακού στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και στη φυσούνα, καθώς οι Σισέ, Σιμάο, Καντέ και Τζόρβας δέχτηκαν την επίθεση των θερμόαιμων και στη φυσούνα.

Οπως αργότερα έγινε γνωστό μεταξύ των όσων δέχτηκαν επίθεση είναι οι: Τζόρβας, Σισέ, Κοτσόλης, Καντέ, Σαριέγκο, Νίνης και Σιμάο

Ο Τζιμπρίλ Σισέ... άνοιξε την πόρτα της εξόδου! Με δηλώσεις του στο Καραϊσκάκη τόνισε πως είναι αηδιασμένος από τα όσα έγιναν στο παιχνίδι και προανήγγειλε τη φυγή του από την Ελλάδα το καλοκαίρι!

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΣΕ 


«Σήμερα είδαμε πια ήταν η καλύτερη ομάδα, όλοι το γνωρίζουμε και όλοι ξέρετε ότι το δεύτερο γκολ που πετύχαμε ήταν έγκυρο. Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού δεν ήταν έγκυρο θα μιλήσω προσωπικά γιατί πονάει η κάρδια μου. Όταν υπέγραψα, ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο. Όλα όσα γίνονται μου τα είχαν πει αλλά δεν τα πίστεψα. Αυτοί είναι οι τελευταίοι μήνες που με βλέπετε στην Ελλάδα».


Το... σήκωσαν Τρύφωνας-Μαρινάκης!
Τελικά, ποτέ δεν πρόκειται να χαρούμε ποδόσφαιρο. Είναι της μοίρας μας γραφτό, όπως φαίνεται, σαν λαός να ασχολούμαστε μόνιμα και πάντα με τη διαιτησία. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς βέβαια. Όταν ένας πλαϊνός αποφασίζει ότι οι κόποι του Μιραλάς, του Πάντελιτς, του Τζιμπούρ, του Σισέ, του Λέτο και των κανονικών πρωταγωνιστών πρέπει να πάνε στα σκουπίδια για να γίνει αυτός πρώτη φίρμα στην Ελλάδα, πώς να μιλήσουμε για μπάλα;

Διότι παίχτηκε ποδόσφαιρο και μάλιστα υψηλού επιπέδου στο Καραϊσκάκη. Με φοβερές κόντρες, με μονομαχίες που δεν συναντάς σε κανένα άλλο ντέρμπι του κόσμου, με ηλεκτρισμό… 220 volt. Παίχτηκε και μπάλα. Επί ένα μισάωρο ο Ολυμπιακός υπενθύμισε ότι αυτός ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα γιατί είχε διάρκεια, είχε τρεξίματα, είχε φοβερό πάσινγκ γκέιμ και τριγυρνούσε σαν τον καρχαρία γύρω από το θύμα του πριν έρθει το 1-0 από τα μαγικά πόδια του Ιμπαγάσα, που είναι ο MVP του φετινού Ολυμπιακού.

Έπειτα, σαν μια μύγα να τσίμπησε τον Παναθηναϊκό, το γήπεδο έγειρε. Και ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι υπάρχει ακόμα. Όχι απλά υπάρχει δηλαδή, αλλά το φώναξε μες στα μούτρα όλων ότι στη διπλή μονομαχία του (ΟΑΚΑ-Καραϊσκάκη) έβγαλε καλύτερο πρόσωπο από τον αντίπαλο. Με έναν Λέτο να οργιάζει και τον άξονα των «παλαιμάχων» Ζιλμπέρτο-Κατσουράνη-Καραγκούνη να καταπίνουν τους αντιπάλους τους, ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα και μαζί τον έλεγχο.

Το δίδυμο Σαριέγκι-Καντέ έμοιαζε απροσπέλαστο και πλέον όλα είχαν γυρίσει υπέρ του Παναθηναϊκού, αφού ο Ολυμπιακός είχε βγει έξω από τα νερά του. Το πρέσινγκ ψηλά έσπαγε με ευκολία, ο Γκοβού μπήκε και αλάλιασε τον κουρασμένο Μπράβο και ο Παναθηναϊκός επικρατούσε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

Σε όλη αυτή τη διάρκεια, ο Καλόπουλος είχε μια διαιτησία που προκαλούσε τον ουδέτερο παρατηρητή, χωρίς όμως να καθορίσει την εξέλιξη του αγώνα παρά μόνο με μικρές μικρές αποφάσεις που έσπρωχναν τον Ολυμπιακό και εκνεύριζαν τον Παναθηναϊκό.

Την απόφαση να καθορίσει το ντέρμπι και τον πρωταθλητή πήρε ο πλαϊνός Τρύφωνας. Το gazzetta όπως όφειλε στην κοινή γνώμη απομόνωσε τη φάση, κάτι που η ΝΕΤ αρνήθηκε να κάνει.

Στο 1-2 (όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτό) καλύπτουν τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού τον Κατσουράνη. Κι επειδή δεν έρχεται με φόρα, ούτε υπάρχουν παίκτες που να καλύπτουν το πλάνο, δεν χρειάζεται και πολλή συζήτηση για το αν η απόφασή του ήταν τυχαία ή δεν είχε οπτικό πεδίο.

Ο Παναθηναϊκός στερήθηκε ένα «διπλό» που δεν θα του έδινε τίτλο. Στερήθηκε τη νίκη που άξιζε και θα του κρατούσε κάποιες ελπίδες ζωντανές. Κι ο Ολυμπιακός στερήθηκε τη δυνατότητα να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα που θα το κέρδιζαν μόνο οι ποδοσφαιριστές του. Ο Βαλβέρδε και οι παίκτες του δεν ευθύνονται να κουβαλούν τη στάμπα που σώνει και καλά θέλει να τους φορτώσει ο Μαρινάκης.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές, από πρόεδρους που θέλουν να φέρουν μεγάλους ποδοσφαιριστές και θα αγαπούν το ποδόσφαιρο. Όχι από Μαρινάκηδες που θέλουν να «χρεωθούν» ως δικούς τους τίτλους που κερδίζουν άλλοι.

ΥΓ.: Στο γκολ του Τζιμπούρ υπάρχει περίπτωση οφσάιντ του Πάντελιτς που έχει σταθεί μπροστά στον Τζόρβα. Παρ’ όλα αυτά, η συγκεκριμένη απόφαση δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο, πέραν της νίκης γοήτρου του Ολυμπιακού. Είτε με 1-1, είτε με 2-1, το πρωτάθλημα ήταν «κόκκινο» και με τη βούλα.


«Φαρ Ουέστ» στα αποδυτήρια!

Σισέ, Τζόρβας,Κατσουράνης, Λέτο, Ιωννίδης και Νίνης κατέβηκαν από το πούλμαν και άρχισαν μα ψάχνουν στα αποδυτήρια, προκειμένου να βρουν τον Τοροσίδη, για άγνωστο λόγο, με τον Αργεντίνο να φωνάζει «φέρτε μου τον Τοροσίδη να τον γ....»! ο αρχηγός του Ολυμπιακού εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο δωμάτιο των διατητών, όπου υπέγραφε το φύλο αγώνα. Όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντιλήφθηκαν την παρουσία του στο δωμάτιο, το οποίο φρουρούνταν από σεκιούριτι των ερυθρολεύκων, επιχείρησαν να μπουνε μέσα.

Τότε, βγήκε από το δωμάτιο ο Μαρινάκης, ο οποίος έσπρωξε τον Νίνη και ο Τζόρβας τον ρώτησε «γιατί τον σπρώχνεις;». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ απάντησε «Τζόρβα φύγε από εδώ. Απόψε σας γ....», ενώ αμέσως δέχθηκε την απάντηση του Τζόρβα. «Τι γ....; Εγώ θα σε γ.... π.... ξεπλένη, που μέσα σε ένα χρόνο έχεις φέρει το ποδόσφαιρο 200 χρόνια πίσω!», του απάντησε ο τερματοφύλακας των πρασίνων, για να σπεύσουν οι σεκιούριτι να απομακρύνουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν αργότερα κατά την αναχώρηση του πούλμαν του Παναθηναϊκού με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μητρόπουλο. Ο Τζόρβας φεύγοντας χτυπούσε πόρτες, ο Λέτο συνέχισε να ψάχνει τον Τοροσίδη με τον Σισέ να τον τραβάει και ο Νίνης μουρμουρούσε διάφορα! Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος έπιασε τον Καραγκούνη και του λέει, «άντε γ....», για να λάβει την απάντηση από τον Τζόρβα, ο οποίος του είπε «πρόσεξε το στόμα σου γιατί θα έχεις πρόβλημα»!

Οι παίκτες των πρασίνων αποχώρησαν και όταν είχαν μπει όλοι στο λεωφορείο έκανε ξανά την εμφάνισή του ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος άρχισε να τους βρίζει, λέγοντας «εγώ σας γ...» και εκείνοι να χτυπούν τα τζάμια του λεωφορείου! Οι παίκτες του Παναθηναϊκού όπως ήταν φυσικό ήταν έτοιμοι να κατέβουν και τους συγκράτησε ο Γόντικας, ο οποίος αποφάσισε να κατευνάσει τα πνεύματα. Όταν, λοιπόν, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ρώτησε τον Μητρόπουλο, «γιατί βρίζεις;», πήρε την απίστευτη απάντηση, «όταν με βρίζουν, βρίζω κι εγώ και σήμερα σας γ....» και τον Γόντικα να σχολιάζει, «πολλοί γ...δες μαζευτήκατε εδώ πέρα!», για να λήξει εκεί το επεισόδιο.
Gazetta.gr

1 σχόλια:

Husky είπε...

Χωστα χωστα. Γ... την ξεφτιλα τους

Δημοσίευση σχολίου