Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Συνελήφθη τελικά ο σκύλος του Μάινα...




Η απάντηση στο ερώτημά που είχα από το Σάββατο, μόλις εδόθη:

Αποκαλύπτουμε σήμερα μια άγνωστη πτυχή του σοβαρού θέματος με τον ξυλοδαρμό του Στέλιου Μάινα, που την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στις 8, έβγαλε το σκύλο του την καθιερωμένη του βόλτα στην πλατεία Βικτωρίας, κατά τη διάρκεια της οποίας δέχτηκε την επίθεση ενός νεαρού μελαμψού άντρα, που...

ήθελε να κλέψει το κινητό του, και στη συνέχεια από πέντε συμπατριώτες του μετανάστη...

Αυτό που δεν έγινε γνωστό, λοιπόν, είναι ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο σκύλος του ηθοποιού δάγκωσε στο πόδι το νεαρό μελαμψό άντρα. Στις κραυγές πόνου και αγωνίας του άτυχου (και αθώου κλέφτη) μετανάστη, έτρεξαν για βοήθεια οι συμπατριώτες του, πράγμα που παρεξήγησε ο Μάινας. Ο τραυματισμένος νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Αμέσως μετά υπέβαλε μήνυση, μαζί με τους συμπατριώτες του, σε βάρος του σκύλου, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον μπόγια. Τώρα μένει να δούμε αν ο νεαρός (και αθώος κλέφτης, μην το ξεχνάμε αυτό) μετανάστης θα απαιτήσει από το δικαστήριο την ευθανασία, ή τον εγκλεισμό του σκύλου σε κυνοτροφείο.

Ο νεαρός (και πάντα αθώος κλέφτης) μετανάστης, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, καθότι δεν είναι ψωνάρα σαν κάτι τηλεπανελίστες, δήλωσε βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα, όπου είχε υποβάλει τη μήνυση: «Απευθύνθηκα στην αστυνομία και υπέβαλλα μήνυση, μόνο και μόνο για να θυμάμαι πώς δεν έμεινα μετέωρος και αδρανής. Όταν είσαι ζεστός δεν συνειδητοποιείς τον κίνδυνο, παρ όλα αυτά είδα και προσπαθώ να εξηγήσω το μίσος στο βλέμμα αυτού του ρατσιστή σκύλου, που δεν ήξερα και δεν του είχα κάνει τίποτα. Και αναρωτιέμαι εγώ ο αφελής, τι ακριβώς κάνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη» για τον απλό κλέφτη του Ιστορικού κέντρου;»

Στο πλευρό του νεαρού (και πάντα αθώου κλέφτη) μετανάστη βρίσκεται η αντιρατσιστική οργάνωση «Χαζά Παιδιά, Χαρά Γεμάτα» και η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Η Ευαίσθητη Παρθενοραφή», ενώ με την πλευρά του σκύλου του Μάινα συντάσσεται ο σύλλογος «Το Χαμόγελο του Ντόπερμαν».

ΛΟΞΙΑΣ (taxalia.blogspot.com)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου