Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Αδιανόητη σύλληψη 90χρονης γιαγιάς που πωλούσε παντόφλες σε λαϊκή αγορά ~ Ξεσπάει η κόρη της +vid


Η 90χρονη συνελήφθη και παρέμεινε στα χέρια των αστυνομικών επί 12 ολόκληρες ώρες. "Την κρατούσαν για ώρες νηστική και δεν της έδιναν ούτε νερό" λέει η κόρη της. Η γιαγιά πουλούσε τις παντόφλες που έφτιαχνε η ίδια στους Αμπελόκηπους. Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν αίσθηση και αντιδράσεις.

Η σύλληψη της 90χρονης, έγινε χθες το μεσημέρι (21-03-2019) σε λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη. Αιτία το γεγονός ότι πουλούσε χωρίς άδεια, για να βγάλει τα προς το ζην, τερλίκια.


Τα τερλίκια, είναι τα μάλλινα παπουτσάκια για το σπίτι που πλέκουν οι παλιές Πόντιες. Η 90χρονη, η οποία ζει μόνη με τον συνομήλικο σύζυγό της πηγαίνει μια στο τόσο σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων, όπου γίνεται η λαϊκή και πουλά τα παπουτσάκια που πλέκει η ίδια.

Όπως καταγγέλλει η κόρη της, ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα τής περιοχής των Αμπελοκήπων, που επενέβη ύστερα από κλήση άλλων, πιθανώς πωλητών της λαϊκής, που κατήγγειλαν τη γιαγιά.

Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες.
«Δεν της έδωσαν ούτε νερό να πιει ενώ οι αστυνομικοί κάποιες στιγμές δεν ήταν καν ευγενικοί μαζί της» λέει η κόρη της.

Πηγή: Open






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου