Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Βανδαλισμός του παγκόσμιου πολιτισμού η «Συμφωνία των Πρεσπών» ~ Γιατί οι επιπτώσεις είναι εγκληματικές


Η αυτουργός της «Συμφωνίας» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί με διαρκώς αυξανόμενο ενδοτισμό το βαρύτατο αυτό εθνικό της λάθος, κομπάζοντας μάλιστα για τη διάπραξη του!
 
Η χωρίς προηγούμενο στη διεθνή διπλωματία ανομία-«Συμφωνία των Πρεσπών» αποτελεί και βανδαλισμό του παγκόσμιου πολιτισμού, αφού επιχειρείται να πληγεί αντιεπιστημονικά στο διεθνές συλλογικό ασυνείδητο το οποίο λειτουργεί μονοσημάντως και με συλλογικές προκρούστειες εντυπώσεις, ένα τεράστιο κεφάλαιό του: η παράδοση του Έλληνος Μεγάλου Αλεξάνδρου του Μακεδόνα και...
ο αντίστοιχος αρχαίος Μακεδονικός πολιτισμός, έστω και εάν «συμβατικά» υποτίθεται ότι προστατεύεται. Ακόμη και τα διεθνώς καταδικασθέντα πολιτιστικά εγκλήματα με τις ανατινάξεις αγαλμάτων του Βούδα στο Αφγανιστάν και αρχαίων ναών σε Ιράκ και Συρία δεν μπορούν να συγκριθούν με τις οδυνηρές εθνικές επιπτώσεις που θα έχει αυτή η «Συμφωνία».
Και τούτο διότι, αγάλματα και μνημεία ξαναγίνονται, έστω και υπό μορφήν κακόγουστων και χονδροειδών απομιμήσεων. Ενώ, με τη «Συμφωνία των Πρεσπών» επιχειρείται η αντίστοιχη «ανατίναξη» και ολική διαγραφή από την συλλογική μνήμη των λαών της γης, όχι μόνο της διαιώνιας εδαφικής υπόστασης της μίας και μοναδικής, ελληνικού πολιτισμού και Ιστορίας, Μακεδονίας μας, αλλά κυρίως -και επακριβώς- η σκοπούμενη εξαφάνιση όλων των άυλων στοιχείων του πολιτισμού και της ιστορίας της. Στοιχεία που επί 2.700 χρόνια συνεχούς μακεδονικής ιστορίας δημιούργησαν με αίμα και θυσίες οι μοναδικοί αυτόχθονες Μακεδόνες που είναι Έλληνες και μόνο.

Παρ’ όλα αυτά η αυτουργός της «Συμφωνίας» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί με διαρκώς αυξανόμενο ενδοτισμό το βαρύτατο αυτό εθνικό της λάθος, κομπάζοντας μάλιστα για τη διάπραξη του!

Παράλληλα, η μείζον αντιπολίτευση παραμένει διστακτική, στη σκιά των κυβερνητικών αυτουργών χωρίς μέχρι σήμερα να σηκώνει την σημαία της «ακύρωσης», πράξη που αφ’ ενός θα απάλλασσε την πατρίδα από την εθνική καταστροφή-άγος των «Πρεσπών» και αφετέρου θα της έδινε μεγάλη πλειοψηφία στις επερχόμενες εκλογές εξαφανίζοντας από το πολιτικό σκηνικό τα λαϊκιστικά τυχοδιωκτικά ακραία γκρουπούσκουλα, τα οποία εν είδη μηκύτων αναπτύσσονται στα «δεξιά» της. Μέχρι στιγμής στη ΝΔ δεν λειτουργούν ούτε καν τα στοιχειώδη αντανακλαστικά της πολιτικής της επιβιώσεως, παρόλο που το πολιτικό μέλλον τής χώρας φαίνεται να εισέρχεται σε σκοτεινές ατραπούς εάν οι εθνικές εκλογές δεν εξασφαλίσουν την βιωσιμότητα δύο ισχυρών πολιτικών σχηματισμών με προσανατολισμό το εθνικό συμφέρον. Θα αρκούσε η ΝΔ με το καλά οργανωμένο νομικό επιτελείο της να καταγγείλει τις εθνικές και διεθνείς παραβιάσεις που υπάρχουν άφθονες στην «Συμφωνία» και να δεσμευτεί ότι ως κυβέρνηση μπορεί να την ακυρώσει, όπως έχουμε αποδείξει[1].
Πρωτίστως να καταγγείλει, η Ν.Δ., ότι αυτό που έγινε εναντίον των μοναδικών αυτοχθόνων Μακεδόνων μας και της Ελλάδος αποτελεί πρωτοφανές παγκόσμιο ιστορικό, πολιτισμικό και εθνικό ανοσιούργημα, λόγω της χάλκευσης ανύπαρκτου κρατικού σχηματισμού, πλαστής εθνικής υπόστασης και φανταστικής γλώσσας από το πουθενά, με κλεμμένα υλικά ενός άλλου λαού, του ελληνικού.

Δεν θα κουραστούμε να τονίζουμε ότι η «Συμφωνία» είναι αποτέλεσμα καταχρήσεως της εξουσίας και ο καταχραστής που παραβίασε το ελληνικό Σύνταγμα και αδιαφόρησε για τη διατρανωμένη βούληση του ελληνικού λαού για Δημοψήφισμα δεν είχε δικαίωμα υπογραφής και κύρωσης.
Πρωτίστως, ο καταχρώμενος την εξουσία, δεν είχε δικαίωμα δια της «Συμφωνίας» να παραδώσει σε ξένους το όνομα και την ιστορία μιας επιφανούς περιοχής της Ελλάδος –της Μακεδονίας μας– διότι αυτά είναι πρωταρχικά δικαιώματα των πολιτών τα οποία συνταγματικά δεν επιδέχονται δέσμευση, καθώς είναι συνυφασμένα με την εθνική κυριαρχία του ελληνικού λαού.

Το όλο ζήτημα πλέον βρίσκεται στα χέρια πολιτών και ενώσεων οι οποίες θα δράσουν την κατάλληλη στιγμή με τα μέσα που παρέχει η Δημοκρατία. Ο λαός, ως εκλογικό σώμα, οφείλει να απαιτήσει από τα κόμματα να σηκώσουν τη σημαία της «ακύρωσης» πριν από τις επόμενες εκλογές.

Η «ακύρωση» είναι έργο της επόμενης πατριωτικής κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.



Οι καθημερινές καταστροφικές επιπτώσεις της «Συμφωνίας», και ο ρόλος των ξένων


Δικαιώνεται ο ελληνικός λαός που απαιτούσε δημοψήφισμα για να καταψηφίσει την απαράδεκτη εθνικά «Συμφωνία», καθώς τα καταστροφικά αποτελέσματά της είναι πλέον καθημερινά –χιονοστιβάδα:

Στις 22/2/2019, η ρωσική Ιστοσελίδα Sputnik [2], δημοσίευσε άρθρο ποταμό με τίτλο: «‘‘Ουράνιο Τόξο’’ στο Sputnik: Πάνω από 500 χωριά στη Βόρεια Ελλάδα μιλούν τη μακεδονική γλώσσα». Σε αυτό ο επικεφαλής του φιλοσκοπιανού κατασκευάσματος «Ουράνιο Τόξο», κ. Π. Βοσκόπουλος, θέτει προκλητικά ζήτημα «μακεδονικής» μειονότητας και συγκρίνει την πολιτική του ελληνικού κράτους προς τους σλαβόφωνους με αυτή των Ναζί έναντι των Εβραίων.

Η ίδια ρωσική ιστοσελίδα, ένα μήνα πριν, 26/1/2019, αναζητώντας φύλλο συκής για δήθεν «ίσες αποστάσεις» είχε παρουσιάσει την αντίθετη άποψη του βουλευτή της ΝΔ Β. Κικίλια ο οποίος κατήγγειλε τα ψεύδη των Σκοπιανών Σλαβοαλβανών που ομιλούν Βουλγαροσερβική γλώσσα (Γ. Μπαμπινιώτης) και μόνο. Το πολύ μικρό άρθρο[3], 191 λέξεων, του Β. Κικίλια δεν μπορεί να συγκριθεί με την τεράστια έκταση, 3.261 λέξεις –παρ’ ολίγο βιβλίο– του άρθρου που το Sputnik αφιέρωσε με «δημοσιογραφικό πυρετό» και «ενδιαφέρον για την αλήθεια» (ναι…).στον σκοπιανής επιρροής κ. Π. Βασιλόπουλο με τις απαράδεκτες, άκυρες και ανιστόρητες απόψεις του.

Στις 24/2/2019, το BBC[4], με τίτλο «Σλαβομακεδόνες–Η Αόρατη Μειονότητα στην Ελλάδα» κάνει μια παθιασμένα υστερική αναφορά σε δήθεν εθνική μειονότητα «Σλαβομακεδόνων» στην Ελλάδα, βασισμένο και εμπλουτισμένο(!) με το άρθρο του Sputnik. Το άρθρο του BBC αναδημοσίευσε και το ελληνικό CNN Greece[5], φανταζόμαστε με… σπαραγμό ψυχής, λόγω (δήθεν) εγκυρότητας του «μοναδικού» ρεπορτάζ. Και ήταν «μοναδικό» γιατί είχε μία μοναδική πηγή, τον σκοπιανής επιρροής, κ. Π. Βασιλόπουλο. Αποκαλύφθηκε ότι το BBC φρόντισε να εξαφανίσει την αντίθετη άποψη του προέδρου της Πανελλήνιας Οργάνωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ), Γ. Τάτσιου, παρόλο που του είχε πάρει συνέντευξη. Άρα διακεκριμένος δόλος.

Τελικά, σε αυτό το εθνοκτόνο για την Ελλάδα δημοσιογραφικό παραλήρημα-πλαστογραφημάτων απάντησε[6] κατάλληλα η ΠΟΠΣΜ.

Με δεδομένο ότι το BBC αποτελεί εκφραστή των βρετανικών εθνικών αντιλήψεων, είναι καταφανές, ότι αυτές σήμερα ταυτίζονται απόλυτα με την -αλλοτινή- εναντίον της Ελλάδος κομμουνιστική πολιτική, (με κορύφωση το διάστημα 1944-’45), του δικτάτορα της Γιουγκοσλαβίας, στρατάρχη Τίτο. Μπορεί η «Συμφωνία των Πρεσπών να είναι καταστροφική για την Ελλάδα, και απαράδεκτη για τους Έλληνες, αλλά αποδεικνύεται η καλύτερη συγκολλητική ουσία μεταξύ της «ιμπεριαλιστικής Αγγλίας των στυγνών αποικιοκρατών» (όπως μέχρι «χθες» κατήγγειλε το τροστικιστικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ), και της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με ίδια ιδεολογία.

Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι η βαθύτατα ευήθης «διορατικότητα» του ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικά του κυρίου Αλέξη Τσίπρα, δεν θα έφερνε με τη «Συμφωνία των Πρεσπών» οφέλη για την Αγγλία και τη Ρωσία; Πώς να μη διατρέχει τη ραχοκοκαλιά κάθε Έλλήνα πατριώτη ένα ρίγος φρίκης, όταν η Ρωσία και η Αγγλία, οι επί αιώνες πιο αλληλομισούμενες δυνάμεις στην ιστορία της ανθρωπότητος, επιτέλους (!) συμφωνούν, δια των κορυφαίων δημοσιογραφικών μέσων τους, και αλληλοσυμπληρώ­νουν την καταστροφική προπαγάνδα τους εναντίον της Ελλάδος. Κι αυτό με πλήρη ικανοποίηση του «βαθέως State Department» τις οποίες εκφράζει το CNN. Πόσο άλλο… “Παράδεισο” να αντέξουν οι Έλληνες;!

Στις 27/2/2019 (Βλ. ελληνική TV Star/News[7] 28/2/29019, 20:04) δρόμοι και πλατείες σε Φλώρινα και Σέρρες γέμισαν με προβοκατόρικα, πρακτορικά, ανορθόγραφα φυλλάδια που έγραφαν: «ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», και απευθύνονταν στα…: «μπράκα Μακεντόνσκι», δηλαδή στα «αδέλφια Μακεδόνες». Τα υπέγραφε το VMRO Οbedineta που είναι η «αριστερή» πτέρυγα του κόμματος του φασίζοντος και ποινικού φυγάδος, κου Γκρουέφσκι.


Ακριβώς το ίδιο χρονικό διάστημα, μεταξύ 22/2 και 27/2/2019 ο Τύπος του Σκοπιανού κράτους (εντελώς τυχαία… προφανώς και όχι… με «έξωθεν οδηγίες») κατακλύστηκε από άρθρα που αναφέρονταν στη «Μακεδονία του Αιγαίου».

Σε άρθρο του Steve Pljakas, προέδρου της Ένωσης Σκοπιανών Καναδά, τονίζεται ότι μετά τη «Συμφωνία των Πρεσπών» το όνειρο της «Μακεδονίας του Αιγαίου» είναι πλέον ζωντανό» [και] «η Μακεδονία του Αιγαίου χωρίζεται στις ακόλουθες περιφέρειες: Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα, Νομού Πέλλας, Κιλκίς Θεσσαλονίκης, Σερρών, Δράμας, Καβάλας και Χαλκιδικής».Τέτοια επιτυχία ΜΕΤΑ τη «Συμφωνία των Πρεσπών»!

Εδώ πρέπει να καταγγείλουμε, ότι σύμφωνα με το Άρθρο 6 της απαράδεκτης εθνικά «Συμφωνίας», θα έπρεπε να επέμβει αμέσως (αμελλητί… γράφεται σε αυτό) η Σκοπιανή κυβέρνηση Ζ. Ζάεφ να απαγορεύσει τα κείμενα που προβάλλουν αλυτρωτισμό και να επιβάλλει νομικές κυρώσεις οι οποίες προβλέπονται από το εν λόγω Άρθρο 6. Παράλληλα, η ίδια κυβέρνηση όφειλε να συλλάβει τα μέλη του VMRO Οbedineta τα οποία τύπωσαν και διένειμαν τα προαναφερθέντα φυλλάδια. Όμως δεν έκανε απολύτως τίποτε. Αλλά, η μη επέμβαση της κυβέρνησης Ζ. Ζάεφ συνιστά μη εφαρμογή του εν λόγω Άρθρου 6, και άρα μία ακόμη ωμή καταπάτηση-παραβίαση της «Συμφωνίας».

Είναι βέβαιο ότι η μεγίστη πλειοψηφία των Ελλήνων, που καθημερινά χαρακτηρίζει την «Συμφωνία» αυτή ως «προδοτική», θα έχει στο μέλλον να αντιμετωπίσει θεούς και δαίμονες στο εξωτερικό και το εσωτερικό της χώρας μας. Η πλειοψηφία αυτή περί ελληνικής λαϊκής κατακραυγής, σήμερα, 3/3/2019, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Public Issue, Γιάννη Μαυρή[8], είναι 80-85%, πάνω από την Θεσσαλία, και 70% στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στις Πρέσπες προεφέρθη η Ύβρις έναντι της Ελληνικής Ιστορίας, Εδαφικής ακεραιότητος και Πολιτισμού. Η απάντηση ήταν είναι και θα είναι η (...)





[1] http://www.anixneuseis.gr/?p=202818
[2] https://sputniknews.gr/ellada/201902222319052-ouranio-toxo-makedoniki-glwssa-meionotita/
[3] https://sputniknews.gr/politiki/201901262039338-kikilias-prespes-meionotita-makedoniki/
[4] http://www.kathimerini.gr/1011683/article/epikairothta/politikh/bbc-h-aorath-meionothta-sthn-ellada-oi-slavomakedones
[5] https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/166841/bbc-slavomakedones-i-aorati-kai-katapiesmeni-meionotita-tis-elladas?v2
[6] http://www.popsm.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%b7%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4%cf%8c%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-bbc/
[7] https://www.youtube.com/watch?v=mrOUjFq0AtE#action=share
[8] Παραπολιτικά, 90,1, 14:55, εκπομπή Δ. Σταυρόπουλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου