Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Γιαννιτσά ~ Προσαγωγές 16 θαμώνων καφετέριας λόγω Κουβέλη +vid


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η χουντάρα Σύριζα προσήγαγε 16 πολίτες που βρίσκονταν σε καφέ απένταντι από το δημαρχείο στα Γιαννιτσά, επειδή μετά από μισή ώρα θα το επισκεπτόταν ο Φώτης Κουβέλης.

Δρόμοι της περιοχής κλείσανε Κυριακάτικα, αστυνομικοί παντού και προσαγωγές χωρίς λόγο κι αφορμή!Σήμερα Κυριακή, 3 Μαρτίου στο δημαρχείο Πέλλας, στα Γιαννιτσά, πριν την πραγματοποίηση εκδήλωσης στη μνήμη της Ουρανίας Νιζαμίδου έναν χρόνο μετά τον θάνατό της, γίναμε μάρτυρες της… δικής τους Δημοκρατίας! Με απειλές θέλησαν να διώξουν άτομα που παραβρέθηκαν για να μιλήσουν στον Υπουργό Ναυτιλίας, Φώτη Κουβέλη για την αντίθεση άποψη τους σχετικά με ζητήματα της κυβέρνησης… Το θέμα θεωρήθηκε «δημοκρατικότατα» λήξαν με τις προσαγωγές 16 ατόμων! 

 Για περισσότερες από 2,5 ώρες τους είχαν κλεισμένους και υπό εποπτεία στο Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών, διότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχόταν μια ειρηνική διαμαρτυρία. Όποιος διαφωνεί μέσα λοιπόν… Να σημειωθεί ότι έκλεισαν τα τμήματα των οδών Χατζηδημητρίου και Εθ. Αντίστασης, από την Τροχαία, Ασφάλεια και Αστυνομία για την… δημοκρατική υποδοχή του Φώτη Κουβέλη. 
Φυσικά, να θυμίσουμε ότι όταν στις 3 Μαΐου 2012 ο Φώτης Κουβέλης είχε έρθει στα Γιαννιτσά, ως πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. δεν είχε πατήσει σχεδόν κανείς… και από φύλαξη, μόνος του με δύο στελέχη!
Όταν υπάρχουν εντολές άνωθεν η τοπική Αστυνομία έχει “δεμένα τα χέρια”, αρκεί να σκεφτούμε τι έπαθαν κάποιοι όταν ήρθε ο Κοντονής στα Γιαννιτσά… γιατί υποτίθεται ότι έπρεπε να τον “προφυλάξουν” από τον κόσμο!logospellas.gr

Προσαγωγές μισή ώρα πριν την ομιλία του Κουβέλη για να μην παίξουν οι κάμερες τα γιούχα . Πας για καφέ Κυριακή στα Γιαννιτσά και ξαφνικά βρίσκεσαι στο Α.Τ. Γιαννιτσών για εξακρίβωση τέτοια δημοκρατία ούτε στην χούντα ... Δλδ. για να καταλάβετε όλοι πας για καφέ στην πόλη σου χωρίς να γνωρίζεις τι και πως απέναντι έχουν ομιλία η Τζάκρη ο Κουβέλης και άλλος ένας μανταρίνος που ούτε καν τους ξέρεις και έρχεται η Δίας και η ΟΠΚΕ και σε τραβάνε για εξακρίβωση εσένα και όσους είναι στα έξω καθιστικά του καφέ ...
Μηνύσεις από τους προσαχθέντες πολίτες στα Γιαννιτσά για κατάχρηση εξουσίας και παράνομη κατακράτηση

 Οι 11 από τους 16 προσαχθέντες κατέθεσαν μήνυση – οι υπόλοιποι μετά από τόσες ώρες ταλαιπωρίας, δεν είχαν άλλο κουράγιο να παραμείνουν ώστε να καταθέσουν επίσης μήνυση, συμφωνούν όμως με τις απόψεις και το σκεπτικό της αναφοράς προς την Εισαγγελία…
 
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι:
Κάτι πρωτόγνωρο για τα αστυνομικά δεδομένα έγινε σήμερα  το πρωί στην πόλη των Γιαννιτσών. Πριν την πραγματοποίηση στο Δημαρχείο εκδήλωσης με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη με την παρουσία των τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και με πρωτοφανή αστυνομική παρουσία, 16 συμπολίτες μας που βρίσκονταν κοντά στο δημαρχείο Πέλλας προσήχθησαν χωρίς λόγο και αιτία από άνδρες της ασφάλειας στο αστυνομικό  τμήμα  Γιαννιτσών κατόπιν άνωθεν εντολών όπου και κρατήθηκαν επί ώρες και αφέθηκαν ελεύθεροι στις 13:15΄. Σημειωτέον οι προσαγωγές των πολιτών έγιναν οι περισσότερες εντός παρακείμενου του Δημαρχείου καταστήματος καφέ – ζαχαροπλαστείου. Οι 11 εκ των 16 προσαχθέντων κατέθεσαν αμέσως μετά την απελευθέρωση τους την παρακάτω μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας, της παράνομης κατακράτησης και παράβασης καθήκοντος που έχει ως εξής:
Ενώπιον του κ  Εισαγγελέως Πρωτοδικών Γιαννιτσών
(δια του κ. Διοικητή  του ΑΤ Γιαννιτσών)
Μηνυτήρια Αναφορά
Κατά παντός  αρμοδίου υπευθύνου
Αξιότιμε κ Εισαγγελεύ
Άπαντες οι μηνυτές είμαστε Έλληνες πολίτες  που έχουμε εκπληρώσει το καθήκον μας προς την  πατρίδα, όχι μόνο με τη στρατιωτική μας θητεία, αλλά και με την ενεργό συμμετοχή μας σε όσα για την προστασία αυτής επιτάσσει το Σύνταγμά μας.
Τα δε στοιχεία μας είναι γνωστά στις αρχές, όπως είναι και γνωστό ότι μας ενώνει  όλους μας  η αγάπη για την πατρίδα και η ενεργός συμμετοχή μας στις νόμιμες συναθροίσεις –  συλλαλητήρια των Ελλήνων πολιτών κατά της κατάπτυστης και προδοτικής  συμφωνίας  των Πρεσπών τα αποτελέσματα της οποίας κατά της εθνικής ακεραιότητας της πατρίδας μας είναι ήδη ορατά από ημερών.
Σήμερα 03/03/2019 περί ώρα  11:00πμ στα Γιαννιτσά  ήταν  προγραμματισμένη κλειστή  εκδήλωση, στο Δημαρχείο Πέλλας,  με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη, θιασώτη της Συμφωνίας των Πρεσπών, στην οποία  όπως πληροφορηθήκαμε, θα ήταν παρόντες και οι Βουλευτές Πέλλας, ομοίως υπέρμαχοι της παραπάνω συμφωνίας την οποίας και εψήφισαν προσφάτως στην Βουλή κκ Τζάκρη και Σηφάκης. Άπαντες οι υπογράφοντες από τον 1ο έως τον 7ο, ήμασταν εντός  ή πλησίον καταστήματος ΚΑΦΕ πλησίον του Δημαρχιακού  Μεγάρου στη Συμβολή  των οδών Χατζηδημητρίου και Εθνικής Αντίστασης και οι λοιποί από τον 8ο έως τον 11ο ήμασταν λίγα μέτρα μακρύτερα  επί  της οδού  Χατζηδημητρίου, έξω από το κατάστημα της ΑΛΦΑ Τράπεζας.
Άνευ λόγου  και αιτίας, άνδρες με πολιτική περιβολή οι οποίοι μας δήλωσαν ως ιδιότητα τους αυτή του αστυνομικού Ασφαλείας, μας προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ  ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ περί ώρα 10.00 π.μ τους από 1ο έως 7ο, και περί ώρα 11:00  τους λοιπούς από 8ο έως 11ο, μαζί με άλλους συμπολίτες μας. Με την  άφιξη μας στο Αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών πληροφορηθήκαμε ότι έλαβε χώρα προσαγωγή μας για προληπτικούς λόγους εν όψει της εκδήλωσης με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη, η οποία  δεν  θα έληγε χωρίς την αναχώρηση αυτού από τα Γιαννιτσά και ότι οι αστυνομικοί που μας προσήγαγαν εκτελούσαν όπως μας δήλωσαν (αορίστως)  εντολές ανωτέρων, πέραν των ορίων του Α.Τ Γιαννιτσών, χωρίς αυτοί να κατονομαστούν.
Στο Αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών παραμείναμε έως  τις 13.15, όπου μας πληροφόρησαν  ότι  είμαστε  πλέον ελεύθεροι όπως και οι λοιποί προσαχθέντες πλην ημών.
Επειδή  οι  παραπάνω πρωτόγνωρες και πρωτοφανείς πρακτικές  των άνευ λόγου και αιτίας προσαγωγών και διαπόμπευσης δημοκρατικών πολιτών που το κοινό τους γνώρισμα και τίποτα άλλο  είναι μόνο η αγάπη για την πατρίδα (και αυτό ήταν η αιτία της προσαγωγής και παράνομης κατακράτησής μας)  δεν αρμόζουν σε ελεύθερη δημοκρατική χώρα, όπως την πατρίδα μας (έως τώρα τουλάχιστον) και θυμίζουν τη Ναζιστική Γερμανία, την Αλβανία του Χότζα και τα Σκόπια επί Τίτο.
Επειδή  σε ουδεμία ενέργεια προβήκαμε που να δικαιολογείται  η προσαγωγή μας και ο διασυρμός μας  ενώπιον  των συμπολιτών μας  κάτι  το οποίο μας έχει θίξει και προσβάλει βαθύτατα.
Επειδή από τις παραπάνω πράξεις των αρμοδίων πολιτικών και αστυνομικών προκύπτει  σωρεία παραβιάσεων του Συντάγματος που προστατεύει την ελευθερία της προσωπικότητας εκάστου Έλληνα πολίτη και του Π.Κ από την στιγμή  όπου άνευ λόγου και αιτίας  και μπροστά στα μάτια δεκάδων συμπολιτών μας  λες και ήμασταν καταζητούμενοι  για εγκλήματα του Π.Κ μας προσήγαγαν  οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί εκθέτοντάς μας     στους ευρισκομένους πλησίον μας συμπολίτες μας και προσβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο  βάναυσα την προσωπικότητά μας,
Ακολούθως δε, μας κατακράτησαν παρανόμως στο Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών έως τις 13.15.
Εκ των παραπάνω προκύπτει  ότι στα  Γιαννιτσά Πέλλας  από ώρα 10.00 πμ για τους από 1ο έως και 7ο ο και  από 11.00 πμ για τους από 8ο έως  11 ο έως τι 1.15  με τις  παραπάνω εις βάρος μας  πράξεις τελέσθηκαν από τους  φερόμενους  ως προϊστάμενους των υπηρετούντων  αστυνομικών υπαλλήλων στο Αστυνομικό  και στο Τμήμα  Ασφαλείας Γιαννιτσών τα αδικήματα  της παράβασης  καθήκοντος (ΠΚ 259 της κατάχρησης εξουσίας (ΠΚ 239 παρ. 2), καθώς και της παράνομης κατακράτησής μας επί  1 και 2 τουλάχιστον  ώρες (ΠΚ 325) και της ηθικής αυτουργίας  στην τέλεση  αυτών  των  όποιων αστυνομικών  και πολιτικών προϊσταμένων  διέταξαν  την  προληπτική  προσαγωγή μας  και κράτηση μας  έως  τι ς 13.15 .  ώρα στο Α.Τ Γιαννιτσών μαζί με άλλους συμπολίτες μας  παρότι δεν συνέτρεχαν νόμιμες προϋποθέσεις σύλληψής μας ή για άλλους λόγους (!), προσαγωγής μας, δεν είχαμε τελέσει κανένα αδίκημα, ούτε υπήρχε υπόνοια τέλεσης αδικήματος ουδενός εξ ημών».
Για όλους αυτούς  τους λόγους και με την επιφύλαξη εκάστου νομίμου δικαιώματος μας ενώπιον των αστικών δικαστηρίων, των  διοικητικών και δικαστικών αρχών.
Μηνύουμε τους αγνώστους σε μας, υπευθύνους αστυνομικούς και πολιτικούς προϊσταμένους που έδωσαν  τις σχετικές εντολές στους άνδρες του Τ.Α Ασφαλείας Γιαννιτσών για την προσαγωγή μας και παρακράτηση μας παρανόμως για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος (ΠΚ 259), της κατάχρησης εξουσίας (ΠΚ 239 παρ. 2), καθώς και της παράνομης κατακράτησής μας από τις  10.00 π.μ για τους  1ο έως και 7ο  και  από τις 11:00πμ για τους 8ο έως και 11ο (ΠΚ 325) στο Α.Τ Γιαννιτσών ως τις 13.15, παρότι δεν συνέτρεχαν νόμιμες προϋποθέσεις σύλληψής μας ή για άλλους λόγους (!), προσαγωγής μας, δεν είχαμε τελέσει κανένα αδίκημα, ούτε υπήρχε υπόνοια τέλεσης αδικήματος ουδενός εξ ημών»
Αιτούμεθα την ποινική δίωξη και τιμωρία τους και επιφυλασσόμενοι του δικαιώματός μας για την παράσταση μας ως πολιτικώς ενάγοντες για τη χρηματική μας ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που έχουμε υποστεί από τις παραπάνω παράνομες και άδικες κατά ημών πράξεις και του διασυρμού μας ενώπιον των συμπολιτών μας.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου