Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Game Of Thrones ~ Επιτέλους το trailer της τελευταίας σαιζόν




Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη τελευταία σαιζόν του Game of Thrones, το πρώτο επεισόδιο της οποίας θα μεταδοθεί στις...
14 Απριλίου.


Το δίκτυο HBO φυλά σαν επτασφράγιστο μυστικό τις εξελίξεις στα επεισόδια που πρόκειται να προβληθούν. Και φυσικά, αυτό που φυλάσσεται πιο καλά είναι το μεγάλο φινάλε.

Φήμες λένε ότι ελάχιστα μέλη του συνεργείου είχαν την ευκαιρία να παραστούν στα γυρίσματα των τελευταίων σκηνών του Game of Thrones, προκειμένου να μην υπάρξουν διαρροές.


Οι φωτογραφίες από την 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones είναι εντυπωσιακές. Τα δυο μυστήρια που απασχολούν τους θιασώτες της σειράς και τα γραφεία στοιχημάτων είναι είναι ποιοι χαρακτήρες θα πεθάνουν και ποιος θα κάτσει τελικά στον Σιδερένιο θρόνο.

Την ίδια στιγμή, ο Davos Seaworth (Λίαμ Κάνιγχαμ) σχεδόν προοικονομεί τον θάνατό του στη σειρά.




Το HBO ενημέρωσε με νέα στοιχεία -χρονικά αυτή τη φορά- για το φινάλε της δημοφιλούς σειράς.
Ενόψει της πρεμιέρας της 8ης και τελευταίας σεζόν στις 14 Απριλίου, η εταιρείας παραγωγής ενημέρωσε τους θαυμαστές της σειράς ότι τους περιμένουν 410 συγκλονιστικά λεπτά! Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε τη διάρκεια των έξι επεισοδίων που αποτελούν το φινάλε της σειράς και έχουν ως εξής:
Επεισόδιο 1: 54 λεπτά
Επεισόδιο 2: 58 λεπτά
Επεισόδιο 3: 60 λεπτά
Επεισόδιο 4: 78 λεπτά
Επεισόδιο 5: 80 λεπτά
Επεισόδιο 6: 80 λεπτά
Δύο επεισόδια διαρκούν λιγότερο από ώρα, ενώ τα δύο τελευταία, που είναι και τα μεγαλύτερα, φτάνουν μέχρι 80 λεπτά. Μάλιστα τα δύο τελευταία επεισόδια θα είναι και τα πιο «χορταστικά», ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του φινάλε της 7ης σεζόν, με τίτλο «The Dragon and the Wolf» με διάρκεια 79 λεπτών και 45 δευτερολέπτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου