Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Το Αριστερό μου αφεντικό πατίνι μ’ έχει κάνει και ύστερα μου λέει πως φταίνε οι Τροϊκάνοι


Συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ η συντάκτρια της ανεκδιήγητης επιστολής στο My Market 

Η επιστολή προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και αν τέλει οδήγησε στην απόλυση τόσο της ίδιας όσο και του γενικού διευθυντή λειτουργίας των καταστημάτων της αλυσίδας.
 
Με τα θέματα της εργασίας και της δίκαιης ανάπτυξης να αποτελούν σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, από τις λίγες που μπορεί ακόμη να ανεμίζει, η καταγγελία ότι είναι συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ η συντάκτρια της ανεκδιήγητης επιστολής που στάλθηκε σε εργαζόμενους του My Market, προκαλεί οργή και ανατριχίλα
στους πραγματικούς Αριστερούς.

Ένα από τα τελευταία οχυρά δε, αυτό του προστάτη της εργασίας, γκρεμίζεται με πάταγο αν φυσικά όντως ισχύει η καταγγελία -που πάντως έκαναν επωνύμως στελέχη του Συνδικαλιστικού Κινήματος.
Ο λόγος για το στέλεχος των My Market που συνέταξε την κατάπτυστη επιστολή προς τους εργαζόμενους της συγκεκριμένης αλυσίδας των σούπερ μάρκετ με την οποία τους σύστηνε να χαμογελούν επειδή… έχουν δουλειά. Η εν λόγω κυρία φέρεται να είναι συνδικαλίστρια της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ.

Στην καταγγελία αυτή προχώρησε ο επικεφαλής του ΠΑΜΕ, Αλέκος Αρβανιτίδης, στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε ουδεμία αντίδραση από τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ενώ διάψευση δεν έχει υπάρξει, τη σχετική καταγγελία επιβεβαίωσε με σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Μπέσης.



Η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια μάλιστα φέρεται να συμμετείχε και στο πρόσφατο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, το οποίο στιγματίστηκε από επεισόδια μεταξύ εκπροσώπων συνδικαλιστικών παρατάξεων.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια, υπογράφοντας ως Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market, είχε ζητήσει από τους εργαζόμενους να χαμογελούν επειδή… έχουν δουλειά.

Μάλιστα, απάντησε εκ των προτέρων σε όσους… θα γκρίνιαζαν επειδή παίρνουν 300 ευρώ, καθώς, όπως είπε, «πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 ευρώ θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο)».

Η επιστολή προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, με το twitter να δίνει ρέστα, προκαλώντας ανακούφιση που ακόμη υπάρχουν αντανακλαστικά στην κοινωνία, και οδηγώντας τελικά στην απόλυση τόσο της ίδιας όσο και του γενικού διευθυντή λειτουργίας των καταστημάτων της αλυσίδας.



Στην επιστολή της η εν λόγω κυρία είχε αναγράψει τα εξής:

«Καλησπέρα σας,
Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.
– Επειδή έχετε δουλειά
– Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).
– Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.
– Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.
– Επειδή πληρώνεστε για αυτό
– Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.
– Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.
Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.
Ευχαριστώ
Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market
Γενική Διεύθυνση Λειτουργίας Καταστημάτων».


EXTRA:






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου