Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Ξόδεψε μια περιουσία για να δείχνει 20 χρόνια... μεγαλύτερος




Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να μεγαλώσουν και περνούν δύσκολες ώρες βλέποντας τα μαλλιά τους και τα γένια τους να γκριζάρουν!

Αυτός όμως ο 35χρονος βιαζόταν να μεγαλώσει και μάλιστα ξόδεψε μια περιουσία για να μοιάζει... περίπου 60 χρονών, βάφοντας τα μαλλιά του και τα γένια του λευκά.

Ο Πάβελ Λατζιάκ, είναι...
personal trainer και υπάρχουν φορές που οι άνθρωποι λανθασμένα θεωρούν ότι έχει συνταξιοδοτηθεί, ενώ αυτό που όντως έκανε ήταν να «γεράσει» ηθελημένα προκειμένου να ευχαριστήσει τους οπαδούς του στο Instagram, θεωρώντας ότι η ασυνήθιστη εμφάνισή του τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους αστέρες των social media.


 Και ενώ πολλές γυναίκες μπορεί να βρίσκουν αποκρουστική την ιδέα ενός «ηλικιωμένου» συντρόφου, η λαμπερή σύζυγος του Πάβελ, Μάγκντα είναι πολύ ευχαριστημένη που βγαίνει με έναν μεγαλύτερο άνδρα.



Ο Πάβελ διαθέτει πια περισσότερους από 384.000 οπαδούς στο Instagram και οι φωτογραφίες του έγιναν αντικείμενο σύγκρισης με τον «βασιλιά του Instagram», Ιταλό επιχειρηματία Gianluca Vacchi, 49 ετών, ο οποίος είναι γνωστός για την πολύ καλή φυσική του κατάσταση!




 newmoney.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου