Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Οι συμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνουνε νόμο για να γλυτώσουνε από Σκοπιανό & Μάτι


Το ένα παραμύθι είναι ότι η επιτροπή που εκπόνησε τον προτεινόμενο ποινικό κώδικα είναι ανεξάρτητη. Το δεύτερο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν έχουν σχέση με τις προτεινόμενες αλλαγές, που ρίχνουν εγκληματίες στα μαλακά. Γιατί οι αλλαγές, εντελώς συμπτωματικά, ευνοούν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργούς και στελέχη του, και τώρα και αν πάψει να είναι εξουσία.

Και για να τα πάρουμε με τη σειρά:

  1. η επιτροπή νομομαθών που εκπόνησε τις αλλαγές και που ο υπουργός Δικαιοσύνης πουλάει ως ανεξάρτητη, έχει διοριστεί με επιλογή του υπουργού! Κοινώς, η κυβέρνηση βρήκε ποιοι νομικοί θα πρότειναν τέτοιες αλλαγές που θα συμβάδιζαν με την ιδεολογία της και με τις επιδιώξεις της και τους διόρισε. Για να κάνουν το… αντικειμενικό έργο.
  2. Μετατρέπονται από κακούργημα σε πλημμέλημα:
  α. οι προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας!
  β. η υπηρεσία στον εχθρό!
  γ. η δωροδοκία πολιτικών προσώπων!
  δ. η τρομοκρατική οργάνωση
  ε. ο εμπρησμός
  η. η πρόκληση πλημμύρας
  θ. η παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας

Από τα παραπάνω, φαίνεται η εγκληματική επιπολαιότητα ως προς την αντιμετώπιση των εγκλημάτων προδοσίας. Η οποία προφανώς δεν υπάρχει για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού όλοι οι λαοί είναι αδέρφια, και η Πατρίδα είναι ένα φασιστικό, εθνικιστικό κατασκεύασμα. Ευτυχώς που δεν ζει ο Γιάννης Ντεγιάννης να ζητήσει συγνώμη που καταδίκασε τους χουντικούς με έναν σκληρό ποινικό κώδικα!

Πριν προχωρήσουμε στα επόμενα, σχεδόν όλα τα παραπάνω αφορούν σε πράξεις είτε στελεχών είτε συνοδοιπόρων του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένων και υπουργών ή στελεχών της Αυτοδιοίκησης, που μπορούν να κατηγορηθούν γι' αυτές. Και που μπορούν να πέσουν στα μαλακά είτε για πράξεις τους μέχρι σήμερα, είτε για μελλοντικές αν το κόμμα βρεθεί στην αντιπολίτευση. Στρώνεται, μεταξύ άλλων, το έδαφος για να πέφτει στα μαλακά και η Πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ στο παρακράτος και στο μπάχαλο.

Σ' αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η εγκληματική και ταυτόχρονα βλακώδης πρόβλεψη ότι η κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών δεν είναι κακούργημα, αλλά η χρήση τους είναι! Αν δεν είναι φωτογραφική διάταξη για να πέσουν στα μαλακά ήδη καταδικασμένοι ή κατηγορούμενοι- μεταξύ των οποίων και χρυσαυγίτες- είναι μνημείο ηλιθιότητας να προβλέπει ο νομοθέτης ότι όποιος κατασκευάζει ή κατέχει εκρηκτικά τα έχει για πλάκα, για σουβενίρ ή για χόμπι.

Κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ και των μπάχαλών του, αλλά και στα γραμμάτια που χρωστάει η κυβέρνηση στη Χρυσή Αυγή για τη στήριξή της στη Βουλή και έξω απ' αυτήν, είναι και τα άρθρα που προτείνονται για κατάργηση:

Α. Η πρόκληση σε δημόσιες βιαιοπραγίες! (μπάχαλα βαράτε και καταστρέψτε ανεξέλεγκτα)
Β. Η περιύβριση νεκρών ή μέλη τους ή η τέφρα τους (ναζί, γκρεμίστε τα εβραϊκά νεκροταφεία!)
Γ. Η διατάραξη συνεδρίων συλλόγων (μπάτε, βαράτε, σπάστε, τραμπουκίστε, τρομοκρατήστε).
Δ. Η κατάρτιση ένοπλης ομάδας (τα σχόλια περιττεύουν)

Ανατριχιαστική είναι και η κατάργηση της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων! Επομένως, ο προδότης, ο πράκτορας του εχθρού, ο έμπρακτος καταχραστής της Δημοκρατίας θα έχει το δικαίωμα να εξακολουθεί να  εκλέγεται σε δημόσια αξιώματα! Ο Παπαδόπουλος, ο Παττακός και ο Ιωαννίδης θα μπορούσαν να ψηφίζουν και να ψηφίζονται! Κι αν μας ξανατύχει στο μέλλον, θα καταδικάζονται για πλημμέλημα! Αν δικαστούν.

Το άρθρο 151 του Ποινικού κώδικα που προτείνει η κυβέρνηση για κατάργηση είναι φωτογραφία του εγκλήματος κατά της Μακεδονίας. Γιατί μέχρι σήμερα προβλέπει κάθειρξη για «πληρεξούσιο του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, που διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του (της κυβέρνησης, του κράτους) με πρόθεση ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα του».

Με απλά ελληνικά, όποιος κυβερνητικός υπάλληλος εκπροσωπεί τη χώρα σε διαπραγματεύσεις με ξένη χώρα και προκαλεί ζημιά στα συμφέροντά της τιμωρείται με κάθειρξη αν το έχει κάνει με πρόθεση. Σύμφωνα με νομικούς, ο κ. Κοτζιάς έχει υπογράψει τη συμφωνία των Πρεσπών χωρίς προηγούμενη εξουσιοδότηση από τη Βουλή, την οποία παρέκαμψε με δόλο, ώστε να μην εναντιωθεί στη συμφωνία. Και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός οδήγησε τα πρόβατα της πλειοψηφίας της Βουλής να την επικυρώσουν χωρίς να έχουν καν το δικαίωμα να προτείνουν αλλαγές για βελτίωσή της.

Τώρα, όχι μόνο ο κ. Κοτζιάς, αλλά ο κάθε κ Κοτζιάς θα μπορεί χωρίς φόβο και επιπτώσεις να συνάπτει συμφωνίες «ό,τι να’ναι» με άλλα κράτη, σε οποιαδήποτε στιγμή του Κράτους. Οι νομομαθείς της επιτροπής δεν έχουν καν πάρει υπ' όψιν τους ότι οι νόμοι δεν γίνονται μόνο για περιόδους που έχουμε την ησυχιούλα μας. Αλλά και για κατοχές, χούντες και πραξικοπήματα. Οι δωσίλογοι και οι εγκληματίες της Κατοχής, αλλά και οι Απριλιανοί δεν θα πέρναγαν καν δίκη με τις προτάσεις τους. Σοβαρότητα αντίστοιχη της κυβέρνησης που τους διόρισε.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση με τον νέο ποινικό κώδικα που προτείνει φροντίζει να αποφύγει το εδώλιο για τα πεπραγμένα των στελεχών της σε Υπουργεία και Περιφέρειες και στρώνει το έδαφος για ατιμωρησία στο χάος που ονειρεύεται να σπείρει την επόμενη μέρα που θα χάσει την εξουσία. Στα παλιά της τα παπούτσια η χώρα και η Δημοκρατία.

Ο μόνος που μπορεί να βάλει φρένο σ' αυτή τη νέα εκτροπή σήμερα είναι ο Νομικός Κόσμος. Να το δούμε.


Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου