Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Είμαι ο θεός Δίας & κατέβηκα στη γη για να σαγηνεύσω και να πιπιλήσω...


Ο Ρίτσαρντ Μάικλ Παρκχαρστ είναι ένας άστεγος που κυκλοφορεί στους παραλιακούς δρόμους της πολης Seal Beach της Νότιας Καλιφόρνια.

Είναι 29 ετών και συνελήφθη από την αστυνομία επειδή την ώρα που μια γυναίκα έκανε ηλιοθεραπεία στον κήπο του σπιτιού της είχε χαλαρώσει και την είχε πάρει ο ύπνος, εκείνος εισέβαλλε, πήδηξε τον φράχτη, πήγε μπροστά της, γονάτισε και άρχισε να...
πιπιλάει τα δάχτυλα του ποδιού της. Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και τον συνέλαβαν.

Στο δικαστήριο ο Ρίτσαρντ είπε ότι είναι ο θεός Δίας και έχει κατέβει στη γη προκειμένου να σαγηνεύσει όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί, να κάνει μαζί τους παιδιά και να σώσει τον Πλανήτη. «Είναι το πεπρωμένο μου» είπε.

Ο δικηγόρος του από την πλευρά του τόνισε πως υπάρχουν ιατρικές γνωματεύσεις που αποδεικνύουν ότι ο πελάτης του είναι σχιζοειδής προσωπικότητα.



Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι σε βαθμό κακουργήματος αφού μεταξύ άλλων κατηγορείται και για κλοπή. Οι δικαστές όμως στάθηκαν αναποφάσιστοι σχετικά με το μέγεθος της ποινής που θα του επέβαλλαν. Τελικά αποφάσισαν τον εγκλεισμό του σε κάποιο ίδρυμα μέχρι την οριστική τους απόφαση.


“Mr. Parkhurst developed a delusion that he was a Zeus-like god who was sent down from the stars to seduce women,” his attorney wrote in court papers.

“It was his destiny to seduce women and they would willingly have his children. Mr. Parkhurst believes that his progeny will create a super race that will save the planet.”


https://nypost.com/2019/02/22/creep-convicted-of-breaking-in-home-sucking-on-sleeping-womans-toes/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου