Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ρεκόρ Αλβανικής προσφοράς στην Ελλάδα: Ούτε μία, ούτε δύο...


Αλλά 32 (!) διαρρήξεις είχανε κάνει δύο Αλβανοί λαθρομετανάστες στη Θεσπρωτία.

Σε πραγματικό εφιάλτη είχαν εξελιχθεί για τους κατοίκους της Θεσπρωτίας δυο Αλβανοί λαθρομετανάστες που είχαν διαπράξει σωρεία διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή. Σε μια αποθήκη που είχαν μισθώσει οι κακοποιοί, βρέθηκαν δεκάδες κλοπιμαία που προέρχονταν από...
 διαρρήξεις σε τουλάχιστον 32 σπίτια!


Οι ληστές έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών όταν τους σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν ήταν κλεμμένη. Όταν εντοπίστηκε το κρησφύγετό τους, οι άνδρες της Ασφαλείας Ηγουμενίτσας έμειναν άφωνοι από τον αριθμό των κλοπιμαίων που βρήκαν μέσα! Οι δράστες ομολόγησαν τη μια μετά την άλλη 32 διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα, αλλά οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο αριθμός θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και αναζητούν έναν ακόμη ομοεθνή τους που φέρεται να συμμετείχε στην δράση τους.

Νέα είδηση:
***Τρεις Αλβανοί μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα σπίτι στην Έξω Παναγίτσα Ευβοίας νομίζοντας ότι ο ιδιοκτήτης έλειπε. Όμως, την στιγμή που προσπαθούσαν με τα κατσαβίδια τους να παραβιάσουν την κεντρική πόρτα, ο ιδιοκτήτης ξύπνησε και έβαλε τις φωνές τρέποντάς τους σε φυγή! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άρχισαν έρευνες στην περιοχή, όπου κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους δράστες ηλικίας 32 χρόνων. Οι υπόλοιποι συνεργοί του αναζητούνται.

Νέα είδηση:
***Είχε 106 γραμμάρια ηρωίνης
Ένας Αλβανός συνελήφθη στο Κούκλεσι Ιωαννίνων, αφού βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών. Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ηρωίνη συνολικού βάρους 106,8 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.

Νέα είδηση:
***Βούλγαρος κατείχε 1,5 κιλό ηρωίνη
Ενας 50χρονος Βούλγαρος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στο συνοριακό σταθμό Προμαχώνα, καθώς είχε στην κατοχή του περίπου 1,5 κιλό ηρωίνη. Τον αλλοδαπό εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, οι οποίοι είχαν πληροφορίες ότι κάποιος Βούλγαρος θα επιχειρούσε να εισαγάγει στην Ελλάδα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Τελικά σε έλεγχο που έγινε στον 50χρονο άνδρα λίγο μετά την είσοδό του στο ελληνικό έδαφος διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει την ηρωίνη μέσα από την ταπετσαρία στο χώρο του πορτμπαγκάζ του οχήματος που οδηγούσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου