Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη; -Έχουμε!


Εξάρθρωση 4μελούς σπείρας διαρρηκτών στη Θεσσαλονίκη.

Σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών που είχε διαπράξει πλήθος διαρρήξεων σε διαμερίσματα και γραφεία διαφόρων περιοχών της Θεσσαλονίκης, εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης.

Όπως ανακοινώθηκε, από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων υπηκόων...
 Γεωργίας, ηλικίας 23 έως 31 χρόνων, που κατηγορούνται ότι σε διάστημα οκτώ μηνών, από το Νοέμβριο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2010, διέπραξαν συνολικά 31 διαρρήξεις σε διαμερίσματα και γραφεία, αφαιρώντας κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα τιμαλφή, μεγάλης χρηματικής αξίας.

Στο μεταξύ, μπαράζ διαρρήξεων σε Ι.Χ. αυτοκίνητα φέρεται ότι έκαναν δύο νεαροί ελληνικής καταγωγής, 23 και 34 ετών, που έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε, o 23χρονος, βοηθούμενος σε ορισμένες περιπτώσεις από τον 34χρονο συνεργό του, από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, διέρρηξε τριάντα επτά Ι.Χ. αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δράστες αφαιρούσαν από το εσωτερικό των οχημάτων ηχοσυστήματα, φορητούς Η/Υ, έγγραφα, συσκευές πλοήγησης, είδη ρουχισμού, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι ανέρχεται στις 37.500 ευρώ.

Τέλος, από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε η σύλληψη 24χρονου, υπηκόου Γεωργίας, που τον περασμένο Μάρτιο διέπραξε ληστεία κατά την οποία τραυμάτισε, με τη χρήση σωματικής βίας, 54χρονη γυναίκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου