Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Τρόικα σώσε μας από τους κλέφτες και απατεώνες που μας κυβερνούν


Βέβαια συν Αθηνά και χείρα κίνει. -Στείλτε τους σπίτι στις επόμενες εκλογές.

Αλλά οι υπόλοιποι που δεν τους ψηφίζουμε, ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ να υπομένουμε τις κλεψιές, την ανοργανωσιά, τον ερασιτεχνισμό, τον αφελληνισμό της χώρας, την ανικανότητα για διαχείρηση των οικονομικών δυνατοτήτων της Ελλάδας και την αξιοποίηση των ικανοτήτων των Ελλήνων που φεύγουν για άλλες χώρες, (με πολιτικούς που σέβονται τους πολίτες τους) και αφήνοντας την χώρα έρμαιο στους πλιατσικολόγους και τους λαθρομετανάστες;

Αφορμή για τα παραπάνω, είναι το παρακάτω:

Γαλαντόμος ο ΟΠΕΚΕΠΕ ~ 932.000 (Εννιακόσιες τριάντα δύο χιλιάδες) ευρώ για 1 (ένα) portal!:


Πολύ μελάνι έχει χυθεί για τον «αμαρτωλό» επί γαλάζιας διακυβέρνησης ΟΠΕΚΕΠΕ. Τον φορέα δηλαδή πληρωμών ελέγχων ενισχύσεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ο οποίος είχε μετατραπεί επί των ημερών του τέως υπουργού κ. Σωτήρη Χατζηγάκη σε άντρο προσλήψεων παιδιών της ΝΔ.

Να όμως που και σήμερα, ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν λέει να μας αφήσει να ησυχάσουμε. Κι αυτό διότι όπως πληροφορείται το protothema.gr, η διοίκησή του ετοιμάζεται να δαπανήσει εν μέσω κρίσης, ούτε λίγο, ούτε πολύ, 932.000 ευρώ για τη δημιουργία ενός και μόνο portal!

Όπως αναφέρει η προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού πρόκειται για ένα portal «για την παροχή ευρείας γκάμας ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους αγρότες/πολίτες και σε όσους ανήκουν στον αγροτικό τομέα».

Ο σχετικός διαγωνισμός έχει ως καταληκτική ημερομηνία τις 3 Ιουνίου, όμως αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως κανένας επίσημος φορέας, παρά τις ενοχλήσεις μας δεν απάντησε σχετικά με αυτήν την τρανταχτή δαπάνη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Οργανισμός βάσει των τεχνικών προδιαγραφών που πληροφορούμαστε πως έχει δώσει, δεν φαίνεται να δίνει με σαφήνεια τον λόγο για τον οποίο το εν λόγω portal θα κοστίσει τόσο πολύ.

Μπορεί δηλαδή να δημιουργείται ένας δικτυακός χώρος για την ενημέρωση αναφορικά με τις ενισχύσεις σε γεωργία και κτηνοτροφία, όμως το κόστος είναι υπερβολικό.

Ήδη για το θέμα έχει ενημερωθεί -σύμφωνα με πηγές μας- και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος και σύντομα θα παρέμβει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου