Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Μαστουρολαθρό εναντίων Ελλήνων Νο 1325432641


Η χρήση ναρκωτικών προκάλεσε… αμόκ σε έναν νεαρό από την Τυνησία, που αναστάτωσε μια γειτονιά στην Πάτρα όταν άρχισε να επιτίθεται σε ανθρώπους με οχήματα με σκοπό να κλέψει! Οι απόπειρές του ήταν όλες αποτυχημένες, αλλά η τρίτη ήταν και… φαρμακερή αφού συνελήφθη.

Αρχικά, ο εκτός εαυτού λαθρομετανάστης επιτέθηκε σε έναν οδηγό μοτοσικλέτας την στιγμή που βρισκόταν εν κινήσει και προσπάθησε να τον ρίξει κάτω για να κλέψει τη μηχανή του! Όμως,...
 ο μοτοσικλετιστής αντιμετώπισε με ψυχραιμία την επίθεση και πήρε με τις… κλωτσιές τον επίδοξο κλέφτη, που αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, εκείνος δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειές του.

Σε μικρή απόσταση επιχείρησε να αρπάξει την τσάντα μιας γυναίκας μέσα από το αυτοκίνητό της, αλλά κι εκείνη προέβαλε αντίσταση και ανάγκασε τον Τυνήσιο να φύγει τρέχοντας άπρακτος! Και ενώ η Αστυνομία είχε ειδοποιηθεί και τον αναζητούσε παντού, εκείνος προσπάθησε να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο!

Οι περίοικοι που τον είδαν, καθώς δεν έπαιρνε και κάποια ιδιαίτερη προφύλαξη, ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που έφτασαν γρήγορα και τον έπιασαν πριν ολοκληρώσει το «έργο» του. Στο τμήμα όπου οδηγήθηκε, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και όταν συνήλθε είχε γίνει… αρνάκι!


Σύλληψη 22χρονης Αλβανίδας για διακίνηση ναρκωτικών

Ισχυρό χτύπημα στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών στο νησί της Κω, κατάφεραν οι αστυνομικές αρχές του νομού, μετά από συντονισμένη έρευνα που πραγματοποίησαν, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να συλλάβουν μια 22χρονη που είχε στην κατοχή της 5.144 γραμμάρια χασίς!


Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Βόρειας Δωδεκανήσου, άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κω αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους, εντόπισαν και συνέλαβαν την 22χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν 5 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη (χασίς σε φούντα) μικτού βάρους 1.094, 972, 1.006 και 1.020 γραμμάρια αντίστοιχα.

Τα ναρκωτικά, η βαλίτσα, το διαβατήριο και το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή της κατασχέθηκαν. Η συλληφθείσα, αναμένεται να προσαχθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Κω. Η νεαρή, στις πρώτες καταθέσεις που έδωσε στους αστυνομικούς που την ανέκριναν, είπε ότι δεν γνώριζε τι ακριβώς μετέφερε και ότι απλά της ζητήθηκε από άγνωστο άτομο στην Αθήνα, να μεταφέρει το πακέτο αυτό και να το αφήσει σε κεντρικό πάρκο της πόλεως Κω, για να το παραλάβει στην συνέχεια από κει άγνωστο άτομο.
Συνελήφθη ενώ παγίδευε ΑΤΜ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 32χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη την ώρα που παγίδευε ΑΤΜ καταστήματος τράπεζας στο Αιγάλεω.


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 32χρονος είναι μέλος εγκληματικής ομάδας η οποία προέβαινε σε παγιδεύσεις ΑΤΜ τραπεζών, υποκλοπές γνησίων καρτών και κωδικών PIN με σκοπό την κατάρτιση καρτών κλώνων και πραγματοποίηση παράνομων αναλήψεων.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι ο 32χρονος μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του οι οποίοι αναζητούνται, κατά την διάρκεια του τελευταίου διμήνου είχαν προβεί στην παγίδευση 13 τουλάχιστον ΑΤΜ τραπεζών στην περιοχή της Αττικής, με την οικονομική ζημία να ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 23.060 ευρώ, ενώ η επαπειλούμενη ζημία υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου