Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τον ήπιε ~ Μουσουλμάνα φωτογραφήθηκε στο Playboy (Βίντεο)


«Θύελλα» αντιδράσεων για την ημίγυμνη φωτογράφιση μουσουλμάνας στο «Playboy».

Η 25χρονη γερμανοτουρκάλα Sila Sahin, που ζει στο Βερολίνο, ήταν μέχρι πρόσφατα ένα λαμπερό παράδειγμα για το πώς ένα σύγχρονο κορίτσι μουσουλμανικής καταγωγής θα πρέπει να συμπεριφέρεται σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία.

Η μουσουλμάνα πρωταγωνίστρια της σαπουνόπερας «Good Times, Bad Times» είχε γίνει είδωλο, μέχρι που αποφάσισε να ποζάρει γυμνή για το εξώφυλλο του γερμανικού «Playboy» αφήνοντας μάλιστα ακάλυπτο το ένα της στήθος. Αυτή της η κίνηση όχι μόνο έχει εξοργίσει την οικογένειά της αλλά...
 έχει σοκάρει και τους θαυμαστές της.

Εάν είστε άνω των 18, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση από εδώ.


Σύμφωνα με την «Daily Mail» η ίδια φαίνεται να στέλνει σκόπιμα ένα σαφές μήνυμα στη συντηρητική οικογένειά της. «Για μεγάλο χρονικό διάστημα προσπάθησα να τα κάνω όλα σωστά. Τη φωτογράφηση την έκανα γιατί ήθελα να είμαι επιτέλους ελεύθερη. Αυτές οι φωτογραφίες είναι μια απελευθέρωση από τους περιορισμούς των παιδικών μου χρόνων.» Η μητέρα της έχει κόψει κάθε επικοινωνία μαζί της ωστόσο έχει καταφέρει να μιλήσει με τον πατέρα της, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία για την οργή που αναπόφευκτα θα αντιμετωπίσουν όχι μόνο από την τοπική μουσουλμανική κοινότητα στη Γερμανία, αλλά και από την ευρύτερη.
 
Αναμφισβήτητα είναι μια πρωτοποριακή κίνηση αυτή της νεαρής Sahin καθώς είναι η πρώτη Τουρκάλα που φωτογραφίζεται ποτέ σε εξώφυλλο «Playboy». Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση η ίδια λέει ότι αισθάνεται «σαν τον Τσε Γκεβάρα», προσθέτοντας ότι η ημίγυμνη φωτογράφηση έγινε σε μια προσπάθεια να εκφράσει την ελευθερία της. «Η ανατροφή μου ήταν πάντα συντηρητική. «Πάντα μου έλεγαν δεν πρέπει να βγεις έξω, δεν πρέπει να είσαι τόσο ελκυστική, δεν πρέπει να έχεις αρσενικούς φίλους»…
 
Ωστόσο στη συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξή της, παρακαλεί την οικογένειά της να κατανοήσει τους λόγους που την οδήγησαν να φωτογραφηθεί ημίγυμνη… Ικετεύει για την επιείκειά τους. «Ελπίζω ότι μπορείτε να με συγχωρήσετε. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να γυρίσω στο σπίτι».
agelioforos.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου