Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ο Δημήτρης Τσουκαλάς του ακροαριστερού μορφώματος "ΣΥΡΙΖΑ", πήρε 1.000.000 ευρώ ως εφάπαξ


Ο ιστορικός εργατοπατέρας του βαθέος ΠΑΣΟΚ (διετέλεσε & Πρόεδρος της ΟΤΟΕ), πρώην στενός πολιτικός "φίλος" του Βαγγέλη Βενιζέλου, Δημήτρης Τσουκάλας, τα κατάφερε!

Ο πρώην συνδικαλιστής εμφανίζει δύο τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους 350.000 ευρώ και 650.000 ευρώ και ως προέλευση χρημάτων δηλώνει «αποζημίωση συνταξιοδότησης».

Στις τραπεζικές καταθέσεις του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται η κατάσταση που επικρατούσε επι χρόνια στην Ελλάδα και που τώρα καλούνται να πληρώσουν τα συνήθη υποζύγια.


Ειδικότερα, ο πρώην συνδικαλιστής και νυν βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζει δύο τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους 350.000 ευρώ και 650.000 ευρώ και ως προέλευση χρημάτων δηλώνει «αποζημίωση συνταξιοδότησης». Δηλαδή 1.000.000 για εφάπαξ!

Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα στοιχεία για τα εισοδήματα καθώς ο κ. Τσουκαλάς δήλωσε το 2012 840.831,07 ευρώ, το 2011 529.538 ευρώ και το 2010 102.670 ευρώ.

Αναφορικά με την ακίνητη περιουσία δηλώνει 6 διαμερίσματα και καταστήματα με την σύζυγό του και δικαιώματα σε 8 άλλα ακίνητα.

Τέλος διαθέτει 3 ΙΧ και 2 μοτοσυκλέτες.



1 εκατομμύριο ο Τσουκαλάς
1 εκατομμύριο ο Μητρόπουλος
Για κακούργημα ο Σταθάκης, αθώος φωνάζει το κόμμα αλλά επένδυσε στα αμοιβαία κεφάλαια της JP MORGAN, της BLACK ROCK και άλλων συναφών εταιριών συνολικό ποσό 426.000 ευρώ
O σκιώδης υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει επενδύσει ποσό που αγγίζει τα 500.000 ευρώ σε funds όπως η JP MORGAN, ή η BLACK ROCK

ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΝΤΕΡΤΙΑ ΛΕΩ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ






Η αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ που δήλωσε ότι έλαβε από ιδιωτική ασφάλιση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς εξακολουθεί να προκαλεί έντονες αντιδράσεις. 

Ο δημοσιογράφος Κώστας Στούπας έκανε έναν πρόχειρο υπολογισμό πώς μπορεί να συμβεί αυτό, στο capital.gr.

Τι ασφάλιστρο πρέπει να πληρώνει κάποιος για να εισπράξει μετά από 35 χρόνια 1 εκατ. ευρώ
Ακόμη και αν έλαβε αποζημίωση εθελουσίας, αυτή πάντα υπολογίζεται με βάση το μισθό αναφοράς. Για να αθροίσει κάποιος 1 εκατ. με πόσα έχει αμοιφθεί, με 10 εκατ.;

Τα 40 χρόνια είναι 480 μήνες και αν διαιρέσουμε το 1 εκατ. με 480 μήνες μας κάνει 2.080 Ευρω το μήνα. Το 1980 υπήρχε τράπεζα που πλήρωνε 700 χιλ. δραχμές το μήνα για το εφάπαξ του καθενός. Πόσο ήταν ο μισθός το 1980; Αυτά τα νούμερα βγαίνουν με λαχείο...
Ούτε οι ιδιωτικες τράπεζες, ούτε οι ασφαλιστικές δίνουν αποζημιώσεις μεγαλύτερες από τα ασφάλιστρα που έχουν καταβληθεί συν την απόδοση. Όταν ο πρώην πρόεδρος του συνδικάτου εισπράττει 1 εκατ. από ποσά που έχει καταβάλει ο εργοδότης, το συνδικάτο δεν νιώθει την ανάγκη να διευκρινίσει κάτι; Καλά το συνδικάτο των τραπεζικών, η ΓΣΕΕ, τα κόμματα της εργατικής τάξης;

Οι δηλώσεις το βράδυ στη tv για το μαγικό συμβόλαιο με τα οποία εξασφαλίζουν οι ανάλγητες ξένες τράπεζες τους "δουλοπάροικους" που απασχολούν, υπό την αφίσα του Τσε ήταν η απόδειξη της ειλικρίνειας.

Δυστυχώς σύντροφοι δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα μόνο κορόιδα υπάρχουν...
Ποιο νόμιμο, ποιο ηθικό και ποιο ψεύτικο και αληθινό, αναρωτιέστε ακόμη πως χρεοκοπήσαμε;








ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ & ΕΥΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΑ



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο κ Τσουκαλάς είναι αν όλοι οι υπάλληλοι της τράπεζας που εργαζόταν είχαν το ίδιο ασφαλιστικό πρόγραμμα που είχε αυτός. Μήπως αυτός και άλλοι 'ξεπουλημένοι' συνδικαλιστές είχαν ειδικό ασφαλιστικό και έτσι τους εξαγόραζε τη συνείδηση η Τράπεζα?

Κρασοπατήρ είπε...

Υπάρχουνε και πουλημένοι συνδικαλιστές; Πέφτουμε από τα σύννεφα...

Δημοσίευση σχολίου