Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Κλεφτοτουρισμός ~ Αλβανικής επινόησης μέθοδος βιοπορισμούΔιαρρήξεις από σπείρα λαθρομεταναστών με 52 καταδίκες!

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά… 52 καταδικαστικές αποφάσεις από όλη την Ελλάδα εκκρεμούν σε βάρος των δυο Αλβανών ηλικίας 20 και 21 χρόνων και της 26χρονης συμπατριώτισσάς τους, που έκαναν ταξίδια- «αστραπή» παραβίαζαν σπίτια και έφευγαν με πλούσια λεία! Οι αλλοδαποί...
 οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Λιγότερο από ένα 24ωρο έμειναν στη Χίο οι νεαροί διαρρήκτες, αλλά πρόλαβαν να χτυπήσουν τρία σπίτια στις περιοχές του Βασιλειώνικου και του Βερβεράτου, από τα οποία άρπαξαν χρυσά και ασημένια κοσμήματα αξίας 26.000 ευρώ και 1.100 ευρώ σε μετρητά. Μάλιστα, τα είχαν συσκευάσει μέσα σε μια βαλίτσα και ήταν έτοιμοι για αναχώρηση.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Χίου τους εντόπισαν μέσα σε ένα ασημί VW και τους εγκλώβισαν, αλλά οι κακοποιοί προσπάθησαν να διαφύγουν χωρίς να τα καταφέρουν. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στο κέντρο της πόλης, μαζί με μία ζυγαριά ακριβείας. Σε βάρος των δραστών, εκτός από τις καταδίκες, εκκρεμούσαν και εντάλματα σύλληψης για διαρρήξεις σε διάφορες πόλεις της χώρας.


Extra:

Θεσσαλονίκη : Έψαχναν στο αυτοκίνητο για βλάβη και βρήκαν βόμβα !


Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε στο κάτω μέρος αυτοκινήτου, που ανήκει σε 41χρονο Αλβανό. Το αυτοκίνητο είχε δοθεί σε συνεργείο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη για επισκευή και ο μηχανισμός βρέθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών.


Το συνεργείο ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι αποτελούνταν από πλαστική συσκευασία με άγνωστη εκρηκτική ύλη, πυροκροτητή, ηλεκτρονική πλακέτα τηλεχειρισμού με κεραία και μαγνήτη. Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου