Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πακιστανός δάγκωσε κι έκοψε δάχτυλο αστυνομικού!


Πακιστανός, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε σε αστυνομικό της Ασφάλειας που πήγε να τον ελέγξει, τον δάγκωσε και του έκοψε ένα δάκτυλο!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις οκτώ και μισή το βράδυ της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Κορυτσάς στον Πειραιά. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καμινίων έκαναν ελέγχους για παράνομους μετανάστες στην περιοχή όταν εντόπισαν έναν περίεργο Πακιστανό και...
 τον πλησίασαν για να ελέγξουν τα χαρτιά του.

Ο άτυχος αστυνομικός σε σωματικό έλεγχο, όμως τον δάγκωσε μανιασμένα και του έκοψε το μικρό του δάκτυλο. Ο αστυφύλακας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ αλλά παρά τις προσπάθειες οι γιατροί δεν κατάφεραν να του συγκολλήσουν το δάκτυλο.

Το περιστατικό είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και αναδεικνύει τους κινδύνους που διατρέχουν όχι μόνο οι απλοί πολίτες, αλλά και οι ένστολοι.

Όλα αυτά σε μία ημέρα με αρκετές προσαγωγές στην Αθήνα, ενόψει των μεγάλων επιχειρήσεων – σκούπα που ετοιμάζονται, με φόντο τη δημιουργία των κέντρων εγκατάστασης μεταναστών ανά την χώρα.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου