Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Σύζυγος μήνυσε τον εραστή της γυναίκας του


Ιστορία γράφεται στα δικαστικά χρονικά τουλάχιστον της Ιταλίας, καθώς ο απατημένος σύζυγος κατέθεσε μήνυση κατά του εραστή της γυναίκας του.

Ο 43χρονος άνδρας που υπηρετεί στις ένοπλες δυνάμεις και δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους, υποψιάστηκε ότι η γυναίκα του διατηρούσε παράνομη σχέση εξαιτίας της περίεργης συμπεριφοράς της και...
 προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να το επιβεβαιώσει. Εκείνος σχημάτισε φάκελο όπου είχε «συλλάβει» την 38χρονη μοιχαλίδα σε ερωτικά ενσταντανέ με τον εραστή της με τον οποίο μάλιστα περνούσε αρκετό χρόνο σε πολλά ξενοδοχεία.

Ο άνδρας ξεμπρόστιασε τη σύζυγό του και προσέλαβε δικηγόρους ώστε να φέρουν τον εραστή της συζύγου του ενώπιον του δικαστηρίου. Απαιτεί το ποσό των 600.000 ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη ο ίδιος και τα δύο παιδιά τους.

Σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία που συντάχθηκαν στο Σπολέτο κοντά στην Περούτζια, ο σύζυγος κατηγορεί τον εραστή ότι μετά το επίμονο και συνεχές φλερτ του έπεισε τη γυναίκα του στην παράνομη σχέση. Μία πηγή ανέφερε στην Daily Mail: «Αυτή είναι η πρώτη παρόμοια υπόθεση στα δικαστικά χρονικά και συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον». Η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο.




Τουρκία: Πληρωμένος δολοφόνος διεκδικεί δικαστικά την...αμοιβή του!

Προσέφυγε στον τουρκικό Σύνδεσμο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επειδή η συμμορία η οποία του ανέθεσε τη δολοφονία επιχειρηματία δεν του κατέβαλε το συμφωνημένο ποσό των 500 χιλιάδων λιρών Τουρκίας.

Πρόκειται για πληρωμένο δολοφόνο ο οποίος πυροβόλησε μεν στο κεφάλι τον επιχειρηματία, αλλά δεν κατάφερε να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Ταράφ" ο πληρωμένος δολοφόνος ανέφερε στο Σύνδεσμο ότι του ανατέθηκε από συμμορία η δολοφονία επιχειρηματία, αλλά δεν μπόρεσε να εισπράξει την αμοιβή του. Ανέφερε επίσης και τα ονόματα αστυνομικών που μετέχουν στη συμμορία.

Τους ισχυρισμούς του πληρωμένου δολοφόνου επιβεβαίωσε και ο επιχειρηματίας Ραχμί Μποσταντζί που ήταν το θύμα της ανεπιτυχούς τελικά απόπειρας δολοφονίας και προσέφυγε στον εισαγγελέα.

Ο Σύνδεσμος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ιδρύθηκε το 1986 στην Τουρκία από δικηγόρους, διανοούμενους και ακτιβιστές με σκοπό την προάσπιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου