Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Κουπόνι 15 ευρώ για αγορά ελληνικού οβελία στο Πρώτο Θέμα


Από τη μία "το κίνημα του οβελία" και από την άλλη τα σούπερ μάρκετ που δε θέλουνε να χάσουνε πελατεία εν όψει Πάσχα. Το Π.Θ. της προσεχής Κυριακής (θα κυκλοφορήσει Σάββατο 24 Μαρτίου λόγω της Εθνικής Εορτής), θα έχει κουπόνι με έκπτωση 15 ευρώ για αγορά φρέσκου ολόκληρου οβελία (κατσίκι ή αρνί ελληνικής προέλευσης) στα Carrefour. Σε περίπτωση που πάρετε μισό τεμάχιο, η έκπτωση θα είναι 7 ευρώ. H αγορά θα γίνει μέσα στη Μ. Εβδομάδα, οπότε δεν τίθεται θέμα συντήρησης.

Η διαδικασία έχει ως εξής:


Το Πάσχα έρχεται και παρά τα προβλήματα μπαίνουμε σιγά- σιγά σε εορταστικό κλίμα. Για μια ακόμη φορά το ΘΕΜΑ βρίσκεται κοντά σας, για να στηρίξει τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Ειδικά αυτή την εβδομάδα σας προσφέρουμε ένα σούπερ-κουπόνι να αγοράσετε 15 ευρώ φθηνότερα το αρνί ή το κατσίκι για τον πατροπαράδοτο οβελία, από τα καταστήματα της Carrefour. Αν πάλι δεν θέλετε ένα ολόκληρο αρνάκι μπορείτε να πάρετε το μισό με έκπτωση 7 ευρώ.

Αν νομίζετε ότι βιαζόμαστε κάνετε λάθος. Πάσχα έχουμε στις 15 Απριλίου και στο ΘΕΜΑ αυτής της εβδομάδος (που εκτάκτως θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 24 Μαρτίου) θα βρείτε στην πρώτη σελίδα το κουπόνι των 15 ευρώ.

Θα το κόψετε, θα το κρατήσετε και μπορείτε να το εξαργυρώσετε από Μεγάλη Δευτέρα (9 Απριλίου) μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο (14 Απριλίου) σε κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας Carrefour για να αγοράσετε φθηνότερα το αρνί για την οικογένεια σας. Δηλαδή θα πάτε σε ένα κατάστημα της Carrefour, θα επιλέξετε το αρνάκι ή κατσικάκι που θέλετε, θα το ζυγίσουν και όταν φθάσετε στο ταμείο θα δώσετε το κουπόνι και θα σας αφαιρέσουν 15 ευρώ από την αξία του.

Αν πάρετε μισό αρνί θα σας κάνουν έκπτωση 7 ευρώ. Προσοχή, η χρήση αυτής της δωροεπιταγής δεν συνδέεται με τις αγορές σας και δεν προϋποθέτει να αγοράσετε άλλα προϊόντα. Δεκαπέντε ευρώ μόνο για το αρνάκι ή το κατσικάκι.

Τα αρνάκια και τα κατσικάκια είναι ελληνικά, ελεγμένα με αυστηρότητα, εξαιρετικής ποιότητας, φρέσκα, (ούτε ένα κατεψυγμένο ή εισαγόμενο) τα οποία οι υπεύθυνοι της Carrefour επέλεξαν από δεκάδες κτηνοτρόφους σε ολόκληρη την χώρα.

Όσον αφορά τις συνήθεις δωροεπιταγές των 6 ευρώ αυτές θα συνεχισθούν κανονικά τις επόμενες Κυριακές 1 και 8 Απριλίου, ακριβώς όπως ίσχυαν ως τώρα.

Ειδικά με το κουπόνι των 6 ευρώ που θα βρείτε στο ΘΕΜΑ την Κυριακή των Βαΐων (8 Απριλίου) και το κουπόνι των 15 ευρώ για το αρνί που θα βρείτε αυτή την Κυριακή, μπορείτε να πετύχετε μια σημαντική συνολική έκπτωση 21 ευρώ στις αγορές που θα κάνετε την Μεγάλη Εβδομάδα.

Όλους αυτούς τους μήνες το ΘΕΜΑ με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης βρίσκεται κοντά στους αναγνώστες του για να βοηθήσει στην καθημερινή αντιμετώπιση της οικονομικής στενότητας που βιώνουν όλα και ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας.

Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια, υποσχόμαστε να είμαστε συνέχεια μαζί σας και σας ευχόμαστε καλό Πάσχα.


Παρατηρήσεις:

*Οι τιμές στο carrefour φέτος (2012) είναι 5,99 για αρνί & 6,99 για κατσίκι μέσα στη Μεγάλη εβδομάδα.

*Δεν γίνεται ξεκάθαρο εάν ο αγοραστής μπορεί να συνδιάσει το κουπόνι των 15 ευρώ και το κουπόνι των 6 ευρώ (που θα δοθεί την Κυριακή 8 Απρίλη), για να έχει συνολική έκπτωση 21 ευρώ σε περίπτωση που η αγορά του είναι μόνο ένας οβελίας.

*Στον Μασούτη τη Μ. Εβδομάδα το αρνί κοστίζει 5,49 & το κατσίκι 6,49.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου