Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Αλκοόλ με μέτρο ~ Αυτοκτόνησε ο Ρουμάνος βιαστής της κόρης του ~ Ουκρανία: Την βίασαν & την περιέλουσαν με βενζίνη...


Κρεμασμένος στο κελί του, στα αστυνομικά κρατητήρια Λεμεσού, βρέθηκε 44χρονος Ρουμάνος, ο οποίος είχε προφυλακιστεί την περασμένη Παρασκευή ως ύποπτος βιασμού της 20χρονης κόρης του.

Ο κρατούμενος είχε δέσει σεντόνι σε σημείο της οροφής για να σχηματίσει τον βρόγχο που τον έπνιξε. Ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, που κλήθηκε...
 από την αστυνομία και διενήργησε αυτοψία, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Τον 44χρονο είχε καταγγείλει η κόρη του, που πρόσφατα βρέθηκε στην Κύπρο για δουλειά, λέγοντας ότι υπό την απειλή μαχαιριού την ανάγκασε, παρά την θέλησή της, να έρθει σε συνουσία μαζί του. Ο 44χρονος είχε παραδεχτεί σε θεληματική του κατάθεση στην Αστυνομία πως διέπραξε το κακούργημα, αφού, όπως είπε, δεν έλεγχε τον εαυτό του μετά την κατανάλωση αλκοόλ.

 
Ουκρανία: Την βίασαν, την περιέλουσαν με βενζίνη και την έκαψαν!
 
Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της 18χρονης Oksana Makar, η οποία έζησε στιγμές φρίκης στα χέρια δυο νεαρών. Ο 23χρονος Maxim Prisyjnikov, και ο 21χρονος Artyon Pogosyan, κάλεσαν την Oksana Makar στο διαμέρισμα φίλου τους και αφού κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, την βίασαν.




Στην συνέχεια την μετέφεραν σε ένα οικόπεδο, την έριξαν σε λάκκο και αφού την περιέλουσαν με βενζίνη, της έβαλαν φωτιά. Την Oksana την βρήκε ζωντανή την επόμενη μέρα ένας άντρας που την άκουσε να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια. Το θύμα κατάφερε να επιβιώσει αλλά τα εγκαύματα που είχε υποστεί ήταν σε τέτοιο βαθμό που οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το χέρι και τα δύο πόδια της από τον αστράγαλο και κάτω.

«Νόμιζα πως δεν θα ζήσω. Δεν ένιωθα το σώμα μου. Αρχικά φώναζα για βοήθεια όμως δεν με άκουγε κανένας. Στην συνέχεια άρχισα να προσεύχομαι. Νόμιζα πως είχα πεθάνει.» είπε η ίδια σε συνέντευξή της. Οι Ουκρανοί πολίτες οργανώνουν συνεχώς πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, ζητώντας ακόμη και τον ευνουχισμό των δραστών ενώ ορισμένοι βουλευτές ζητούν την έκτακτη επαναφορά της θανατικής ποινής.

Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου