Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Εξάγουμε αυτά που παράγουμε ~ Στέλνουμε... Δημοσίους Υπαλλήλους στην Κύπρο



Τη δυνατότητα απόσπασης δημοσίων υπαλλήλων στην Κύπρο προβλέπει τροπολογία των υπουργών Οικονομικών και Εξωτερικών, η οποία κατατέθηκε στη Βουλή, στο νομοσχέδιο που αφορά το «Πρόγραμμα Ήλιος» και την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Σύμφωνα με την τροπολογία,...
 επιτρέπεται με κοινή υπουργική απόφαση η απόσπαση Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων σε αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, συμπεριλαμβανομένων των διπλωματικών αρχών σε τρίτες χώρες, για την παροχή συνδρομής κατά την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το δεύτερο εξάμηνο του 2012.

Η ίδια διάταξη προβλέπει ότι «το Ελληνικό Δημόσιο θα επιβαρυνθεί, εκτός από τις πλήρεις αποδοχές εσωτερικού, και με τα έξοδα μετάβασης και επιστροφής των αποσπασμένων υπαλλήλων, ενώ οι δαπάνες διαμονής και διαβίωσης θα καταβληθούν από το κυπριακό Δημόσιο».

Επιτρέπεται, επίσης, με κοινή υπουργική απόφαση και για τον ίδιο λόγο, «η απόσπαση Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων συγκεκριμένων υπουργείων, στην κυπριακή πρεσβεία στην Αθήνα, στους οποίους καταβάλλονται από το Ελληνικό Δημόσιο πλήρεις αποδοχές και από την Κυπριακή Δημοκρατία ανάλογη ημερήσια αποζημίωση».

Δείτε εδώ την τροπολογία



protothema.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα για τη φωτογραφία τι να σου πω; Θα ταξιδεύουν για Κύπρο σε κοντέινερ; Μαζική παραγωγή, μαζική εξαγωγή, δηλαδή;
Σοβαρά, νομίζω ότι είναι φωτογραφική τροπολογία για να εξυπηρετήσει κάτι που δεν έχω καταλάβει ακριβώς.

Δημοσίευση σχολίου