Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Να που θα γίνουν τα στρατόπεδα των λαθρομεταναστών


Ο αριθμός των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι τρομακτικά μεγάλος. Επίσημα και μόνο στην Αθήνα υπάρχουνε 1.000.000 τουλάχιστον! Οπότε συνολικά σε όλη τη χώρα μπορούμε πλέον να μιλάμε για 3 με 4 εκατομμύρια! Αν βάλεις και τους Ρωσοτσετσένους (ντεμέκ ομογενείς) και τα 2 εκατομμύρια των Αλβανών, τότε χέσε μέσα...

Βάσει στοιχέιων της Frontex, τουλάχιστον 500 άτομα την ημέρα μπαίνουνε μόνο από τον Έβρο! Πρόκειται για βόμβα στις υποδομές, την οικονομία, την υγεία και τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Μέχρις στιγμής τα πρώτα υποψήφια στρατόπεδα είναι:


Νομός Έβρου: Καρωτή, Χελιδώνα, Μεταξάδες, Καστανιές, Νεοχώρι, Βρυσικά, Κήποι, Ασημένιο

Νομός Θεσσαλονίκης: Θέρμη, Διαβατά, Λαγκαδίκια.

Νομός Αττικής: Κερατέα, Πάρνηθα (2)

Νομός Σερρών: Κερδύλλια, Αχλαδοχώρι, Πεντάλοφος

Νομός Ημαθίας: Λιανοβέργι (σημ.:στρατόπεδο υπάρχει στο Παλαιοχώρι) και Αλεξάνδρεια.

Νομός Κοζάνης: Εράτυρα, Νεάπολη

Νομός Δράμας: Καλλίφυτο, Ξερόβρυση.


Τα υπόλοιπα υποψήφια στρατόπεδα

- Αρμένοι Ρεθύμνου

- Άγιος Νεκτάριος, Κως

- Χτένι Καλλίστης, Ροδόπη

- Καρδίτσα

- Σκύδρα Πέλλας

- Βροσίνα Ιωαννίνων

- Πρέβεζα

- Βεύη Φλώρινας

- Κωσταράζι Καστοριάς 

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στα νησιά δεν θα κατασκευαστούν, στην παρούσα φάση, κέντρα κράτησης μη νόμιμων μεταναστών.

Την απίστευτη αποκάλυψη ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να ζουν στην Αθήνα παράνομα περίπου ένα εκατομμύριο άτομα, έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, γεγονός το οποίο αποτυπώνει ανάγλυφα την έκταση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

Η Ελληνική Αστυνομία κινείται σε ρυθμούς προπαρασκευής για την έναρξη της μεγάλης επιχείρησης εντοπισμού των δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που ζουν στην Αθήνα.

"Οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να επιστρέψουν στις πατρίδες τους", τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι.

Π.Θ.

O πίνακας που ακολουθεί είναι από το onalert.gr





1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε κρασοβλοκ, είμαι απο Καστανιες. Τετοιο στρατόπεδο δεν υπάρχει. Επιπλεον η φροντεξ είναι μουφα. Οσοι μπαίνουν τους καταγραφουν και τους αφήνουν ελευθερους. Τα αλλα είναι για την τηλεόταση. Οι δικοί μας με τα λιανοντούφεκα περισσοτερους εστελνν πίσω. Απόδειξη οι αριθμοί εισόδου. Να βγούμε τωρα απο την σεγκεν. δεν μας συμφέρει.

Δημοσίευση σχολίου