Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ποιoς είναι ρε παιδιά ο τηλεαστέρας με την κοκαΐνη;


Επιχειρώντας να εξιχνιάσουν μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών, εμβρόντητοι οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω σε δημοφιλή σταρ της τηλεόρασης. Δεν έχουν απαγγελθεί μέχρι στιγμής σε βάρος του κατηγορίες

Παρουσιάζει δημοφιλείς εκπομπές σε τηλεοπτικό κανάλι. Άνθρωπος θετικός, με χιούμορ, με μεγάλη καριέρα σε όλες τις ζώνες τηλεθέασης. Τηλεαστέρας υπεράνω κάθε υποψίας...



Ακόμη και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής «κεραυνοβολήθηκαν» όταν, παρακολουθώντας μέλη κυκλώματος ναρκωτικών, συνειδητοποίησαν ότι ο γνωστός παρουσιαστής είχε σχέση μαζί τους.

Στους διαλόγους που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον «εγκέφαλο» της σπείρας, ζητώντας να προμηθευτεί ποσότητες κοκαΐνης...

Οι αστυνομικοί «έφτασαν» στον συγκεκριμένο παρουσιαστή κατά τύχη, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που είχε στηθεί για την εξιχνίαση μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών.

Οι ειδικοί είχαν πληροφορίες ότι σπείρα διακινούσε βαριά ναρκωτικά, όπως ηρωίνη και κοκαΐνη, στα νότια προάστια -και όχι μόνο- και είχε ζητήσει άδεια για άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών των συγκεκριμένων ατόμων.

Μετά την εισαγγελική άδεια, ενεργοποιήθηκε το... θαυματουργό βαλιτσάκι της ΕΥΠ, που κατέγραψε σειρά ύποπτων συνομιλιών μεταξύ των μελών του κυκλώματος και των πελατών τους.

Τελικά, η σπείρα εξαρθρώθηκε λίγες μέρες πριν, στις 21 Μαρτίου. Τότε, εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ήταν και ο εγκέφαλος του κυκλώματος, είχε εμπλακεί -και εκ των υστέρων αθωωθεί- στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του στις 26 Μαρτίου του 2007 στο προγραμματισμένο «ραντεβού θανάτου» μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Παιανία.

Τελικά, όμως, η έκπληξη κρυβόταν αλλού. Ανάμεσα στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, ξεχώριζαν αυτές του γνωστού τηλεπαρουσιαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικογραφία, ο εν λόγω φέρεται στις αρχές του χρόνου και πριν από περίπου δεκαπέντε μέρες να τηλεφώνησε σε ένα από τα μέλη του κυκλώματος και πιο συγκεκριμένα στο «κεφάλι» της οργάνωσης, ζητώντας να προμηθευτεί ποσότητες ουσιών.

Δύο κλήσεις έχει καταγράψει ο κοριός. Και στις δύο, ο παρουσιαστής φαίνεται να ζητά να προμηθευτεί «εισιτήρια» για τον αγώνα, όπως ήταν το συνθηματικό για τις δόσεις κοκαΐνης... Κατηγορίες σε βάρος του παρουσιαστή δεν έχουν απαγγελθεί μέχρι στιγμής.

Παρόλο που οι ενδείξεις συνηγορούν πως προμηθευόταν τα ναρκωτικά για προσωπική του χρήση, κάτι που φέρεται να έχει ισχυριστεί και ο ίδιος στους αστυνομικούς, εντός των προσεχών ημερών θα κληθεί να δώσει τις εξηγήσεις του στον ανακριτή...


Δεκάδες κρούσματα

Θερίζει η κοκαΐνη στη σόουμπιζ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η νέα αποκάλυψη για την εμπλοκή του γνωστού παρουσιαστή στα δίχτυα της κοκαΐνης. Συνάδελφοί του, που γνωρίζουν την υπόθεση, «έπεσαν από τα σύννεφα» καθώς ο πρωτοκλασάτος τηλεαστέρας δεν έχει δώσει το δικαίωμα να σκεφτεί κανείς ότι θα μπορούσε να εμπλακεί σε παρόμοια υπόθεση.

Στο κανάλι που εργάζεται προσπαθούν να σκεφτούν πώς θα αντιμετωπίσουν το θέμα, ώστε να προστατευτεί όσο γίνεται το κύρος του ίδιου, αλλά -κυρίως- να μην πληγούν οι εκπομπές που έχει αναλάβει.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο κόσμος της σόουμπιζ βρίσκεται απέναντι σε μια υπόθεση χρήσης και διακίνησης σκληρών ναρκωτικών.

Στην πραγματικότητα, η κοκαΐνη θερίζει στα στέκια του ξένου και εγχώριου σταρ σίστεμ, καθώς δεκάδες είναι οι περιπτώσεις μεγάλων και μικρότερων «αστέρων» που έχουν μπλεχτεί στα δίχτυα της.

Σε πολλούς, η εμπλοκή αυτή στοίχισε την καριέρα και την έξωθεν καλή μαρτυρία, σε άλλους τους στέρησε την ελευθερία και τους οδήγησε πίσω από τα κάγκελα, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις καλλιτεχνών που πλήρωσαν με τη ζωή τους την επικίνδυνη συνήθειά τους, όπως συνέβη πρόσφατα στο εξωτερικό με τις τραγουδίστριες Γουίτνεϊ Χιούστον και Εϊμι Γουαϊνχάουζ.

ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ

2 σχόλια:

Κρασοπατήρ είπε...

Το μυαλό μου πάει σε έναν Βορειοελλαδίτη...

Ανώνυμος είπε...

Ρε "Ντίνο", "Φέρε" ένα ποτηράκι ακόμη από το κόκκινο κρασί!
:)

Δημοσίευση σχολίου