Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ολοκληρώνεται το Spartacus Vengeance ~ Ξεκινά το Game of Thrones 2


Αύριο η προβολή του δέκατου & τελευταίου επεισοδίου της σειράς Spartacus Vengeance για αυτήν τη χρονιά. Μια σειρά που έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό σε όλο τον πλανήτη.

Το όποιο κενό ωστόσο, θα καλύψει η συνέχεια της σειράς A Game of Thrones και μάλιστα άμεσα, μιας και το πρώτο επεισόδιο της 2ης σαιζόν θα προβληθεί την Κυριακή 1 Απριλίου.

Η σαιζόν αυτή θα έχει 10 επεισόδια, ένα κάθε εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουνίου. Με βαθμολογία 9,4 στο imdb από 110.000 άτομα, αναμένεται να καθηλώσει και φέτος το κοινό. Δείτε ένα από τα trailer που κυκλοφόρησε η HBO καθώς και το 20λεπτο εισαγωγικό βίντεο που ανέβηκε πριν λίγες ώρες (ελληνικοί υπότιτλοι στα γνωστά μέρη :) )


Η τηλεοπτική επική σειρά φαντασίας Game of Thrones, βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο μυθιστόρημα του George R. Martin. To A Game Of Thrones αποτελεί το πρώτο βιβλίο της σειράς A Song Of Ice and Fire. Ακολουθούν τα A Clash of Kings, A Storm of Swords και A Feast for Crows, ενώ το πέμπτο βιβλίο της σειράς, με τίτλο A Dance With Dragons, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει.


Το ταξίδι στον Βορρά και στην γη του βασιλιά συνεχίζεται. Καθώς ο χειμώνας έρχεται, ένα μεγάλο χτύπημα θα πλήξει τις οικογενείς τον Lannister, Stark και Baratheon. - Season II : Clash Of Kings



 




1 σχόλια:

Summertime Blues είπε...

υπερπαραγωγάρα οι θρόνοι!
έχω τρομερή περιέργεια να δω τί θα γίνει...

Δημοσίευση σχολίου