Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Χόμπιτ ταινία ~ Το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα!


Ο σκηνοθέτης Peter Jackson έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό βίντεο με τα πρώτα γυρίσματα και τα σκηνικά από την πολυαναμενόμενη ταινία Hobbit, που θα βασίζεται στο βιβλίο του J.R.R. Tolkien και θα αποτελεί prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Χρέη βοηθού σκηνοθέτη ανέλαβε ο Andy Serkis, ο ηθοποιός που υποδύεται το Γκόλουμ.

 Η ταινία μάλιστα θα γυριστεί με 48 καρέ το δευτερόλεπτο (αντί 24 που είναι το νορμάλ), που θα της δώσει πολύ μεγαλύτερη ευκρίνεια. Αν και στο βιβλίο του Χόμπιτ ο Φρόντο (ανηψιός του Μπίλμπο) που τον υποδύεται στον Άρχοντα των δαχτυλιδιών ο Elijah Wood, δεν έχει θέση, θα υπάρξει η συμμετοχή του ως αφηγητή.

Υπάρχουν φήμες ότι ίσως συμμετάσχει και ο Orlando Bloom (το ξωτικό Λέγκολας στον Άρχοντα), ενώ στο βιβλίο δεν υπάρχει πουθενά. Σημαντικό είναι ότι ο ηθοποιός που υποδύεται τον Έλροντ (Hugo Weaving), ακόμη δεν έχει συμφωνήσει για τη συμμετοχή του. Τέλος υπήρξε και μια απώλεια, αυτή του Rob Kazinsky, που αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από το ρόλο του νάνου "Φίλι" αλλά αντικαταστάθηκε την 1η Μαΐου από το Νεοζηλανδό Dean O’Gorman.

Και μερικές φωτογραφίες:






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου