Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

«Είμαι πιο Έλληνας και από τους Έλληνες»




Ενθουσιασμένος με την Ελλάδα είναι ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς, ο οποίος δηλώνει «110% Έλληνας». «Είμαι πιο Έλληνας και από τους Έλληνες» λέει.

Ο Τομ Χανκς που είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας και έχει συνεργαστεί ως παραγωγός πολλές φορές με τη Νία Βάρνταλος.

Με αφορμή τη νέα τους συνεργασία στην ταινία...
 Larry Crown, όπου ο Τομ Χανκς σκηνοθετεί σενάριο του ίδιου και της Βάρνταλος, ενώ πρωταγωνιστεί κιόλας, έκανε αναφορά στη σχέση του με την Ελλάδα.

«Είμαι πιο Έλληνας και από τους Έλληνες, γιατί είχα την εξυπνάδα να παντρευτώ Ελληνίδα. Μερικοί Έλληνες δεν παντρεύονται Ελληνίδες, το πιστεύετε;» είπε στο Greekreporter, αστειευόμενος για τον γάμο του με τη Ρίτα Γουίλσον.

Σε ερώτηση αν είναι δύσκολο να είναι κάποιος παντρεμένος με Ελληνίδα, ο Τομ Χανκς λέει: «Ελάτε τώρα! Είναι πολύ διασκεδαστικό να είσαι παντρεμένος με Ελληνίδα».

Ωστόσο, δήλωσε ότι δεν τον έχει προσεγγίσει το υπουργείο Τουρισμού, για μια καμπάνια για την Ελλάδα, όπως είχε ακουστεί πριν από μερικούς μήνες.

Στο Larry Crown ο Τομ Χανκς πρωταγωνιστεί με την Τζούλια Ρόμπερτς στον ρόλο ενός ανθρώπου που όταν χάνει τη δουλειά του θα αναγκαστεί να επανεφεύρει τον εαυτό του.

1 σχόλια:

dont remain silent είπε...

Τον αγαπούσα από πάντα, ο Τομ είναι καταπληκτικός.. Μακάρι να υπήρχε στα αλήθεια, προσέγγιση από το υπουργείο..

Δημοσίευση σχολίου