Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Η ομοφυλοφυλική διαφήμιση μεταξύ γυναικών που απαγόρευσε ο Μπερλουσκόνι! (Βίντεο)



Φαίνεται πως οι ηθικές αρχές του Μπερλουσκόνι είναι τέτοιες που δεν αντέχουν στην εικόνα δύο γυναικών οι οποίες βρίσκονται μαζί στο ίδιο κρεβάτι… Αυτό παρουσιάζει η νέα διαφήμιση της...
 Renault για το Twingo “Miss Sixty”. Το διαφημιστικό σποτ δείχνει ένα πάρτι στο οποίο δύο όμορφες γυναίκες ανταλλάσουν πονηρές ματιές και στη συνέχεια απομονώνονται στην κρεβατοκάμαρα, όπου και εκτυλίσσεται ένα ερωτικό παιχνίδι μεταξύ τους.


Τις ομοφυλοφυλικές αυτές σκηνές λοιπόν, φαίνεται ότι δεν τις είδε με καλό μάτι ο Καβαλιέρε με αποτέλεσμα να απαγορεύσει την προβολή του σποτ στην δημόσια τηλεόραση Rai καθώς και στον όμιλο Mediaset του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

Από την πλευρά της εταιρείας, η Ντανιέλε Τραντσίνι δήλωσε ότι “ήθελαν να δημιουργήσουν μία διαφήμιση αυθεντική, πρωτότυπη και ευχάριστη, ωστόσο όχι πρόστυχη”. “Νομίζουμε ότι το πετύχαμε” αναφέρει, ενώ σημειώνει ότι ακόμη και αν στην Ιταλία δεν προβληθεί η διαφήμιση, θα την προβάλλουν αλλού στην Ευρώπη.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι φασίστας και ομοφοβικός, εμπόδιο της ευμηερίας και της προόδου όλης της ανρθωπότητας. Γιατί; Μόνο όταν τις έχει στο κρεββάτι του είναι καλές; Να μην τις χαρεί και μια γυναίκα ρε παιδί μου. Τι ομοφοβικός, φασίστας, ρατσιστής και ποιος διάολος ξέρει τι άλλο είναι. Ουφ κουράστηκα, δεν έμαθα άλλες ταμπελίτσες σήμερα, πάω για φροντιστήριο στο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ...

Δημοσίευση σχολίου