Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ανεβαίνει η τιμή του πετρελαίου και δεν ζεσταίνεστε επαρκώς; ~ Βρέθηκε λύση...


Έναν νέο, πρωτότυπο, φθηνό και… οικολογικό τρόπο θέρμανσης ανακάλυψε ένας βρετανός τσαγκάρης.

Παρόλο που η θερμοκρασία στο Bromsgrove του Worcestershire φτάνει τους – 13 βαθμούς Κελσίου, ο Martin Connellan επιμένει να κρατά ανοιχτές τις πόρτες του εργαστηρίου του, για να μην μυρίζουν οι αναθυμιάσεις από τις κόλλες που χρησιμοποιούν οι τεχνίτες του.

Όπως ήταν φυσικό, οι τεχνίτες παραπονιούνταν για το κρύο. Έτσι τους αγόρασε παλτά, τα οποία όμως δεν κατάφεραν να τους ζεστάνουν.

Για αυτό, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο κ. Connellan, επιστράτευσε τον James Kerwin, έναν υπνωτιστή, ο οποίος χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να κάνει τους εργαζόμενους...
 να σκάσουν από τη ζέστη.

Ο 27χρονος Adam Hood τόνισε ότι πλέον δεν κρυώνει καθόλου, όχι μόνο στη δουλειά... «Μια ζωή είχα κρύα χέρια. Αλλά όχι πια», δήλωσε περιχαρής.

Ο ιδιοκτήτης είπε πως αρχικά δεν ήταν και τόσο θετικός στην ιδέα του υπνωτισμού, καθώς είναι αρκετά ορθολογιστής, αλλά μόλις είδε τους υπαλλήλους του να μένουν με τα κοντομάνικα και να παραπονιούνται... για τη ζέστη, άλλαξε γνώμη.

Από την πλευρά του ο υπνωτιστής είπε ότι οι άνθρωποι μπορούν να επαναπρογραμματιστούν, όπως και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και μπορούν να εκπαιδευτούν κατάλληλα, ώστε να σκέφτονται με άλλο τρόπο το τι αισθάνονται...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου